- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Mazsika #3099 üzenetére
Akkor ott tuti nincs rendben valami. Nekem átlag 2,5 napot még akkor is elmegy, ha sokat netezek akár WiFi-vel, akár 3,5G-vel. Ha nem nyúzom, akkor 3 nap is megvan. Egy nap alatt maximum 2 csíkot szabadna esnie a töltésnek a 7-ből, ha tényleg nem nyúzod és jól van beállítva a készülék.
Get Moded!
-
Mazsika
őstag
áá itt is találkozunk "kolléga" üdv!
megnéztem az ion batteryvel a fent megadott értékeket fogyasztja a telefon! nekem is így lenne a természetes hogy 2-3 napot elmegy! szóval holnap bemegyek a nokiához meglátom mit mondanak! hátha cserélik az akkut legalább vagy mondanak valami okosat!Dáccsika
-
benecz
tag
Valaki használja E66 mobilját navigációra?Gondolom ha valaki használja akkor a Garmin típusú van neki.Vagy?
A tapasztalatok milyenek,teljes értékű navigáció? -
benecz
tag
Most volt egy kis időm,próbáltam feltenni a Core lejátszót,és pár témát,de semmit nem enged.Mindenre tanusítvány hibát ír ki,hiába állítom vissza a dátumot 1-2 évvel,mindenre ezt hozza fel.....most akkor a telefononommal van a baj?Ha úgy van egy jó lejátszóra dobna valaki egy linket?
-
DM-Fan
nagyúr
Nincs baj a telefonoddal, csak ahhoz, hogy signózatlan programokat tudj telepíteni, ahhoz vagy a telefont kell hack-elni, vagy a programot szignózni. Erről olvashatsz a nokiaprogramok.hu fórumában, vagy használd a Google-t!
Az E66 navigációja egyébként teljesen jó (gyári Nokia Maps-ról beszélek), a hangos navi 90 napig ingyenes, utána tudsz különböző hosszúságú licenceket venni, de már nem érdemes, mert hamarosan az E66-ra is ingyenes lesz a hangos navi a Nokia ígérete szerint. Az Ovi Maps 3.0 itt érhető el ingyen és bérmentve az E66-ra, tudod frissíteni a készüléken levőt. Teljesen jó, gyorsan talál holdat (ha bekapcsolod a kiegészítő GPS-t és a hálózati kapcsolatot is), stabilan tartja a jelet, jól és gyorsan navigál, a szokásos opciók beállíthatók. Olyan országtérképet töltesz le ingyen, amilyet akarsz, a navigáció nyelve is tetszés szerint letölthető. Engem még nem hagyott cserben.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Mazsika
őstag
na visszavittem nokiáékhoz, újratették a softvert, hát kíváncsi leszek mivel lesz jobb, szerintem csak adtunk a szarnak egy pofont! :S azt mondta a gyerek hogy ha így sem jó akkor vigyem vissza és küldik pestre! na ezt meg megint nem akarom mert akkor ráülnek a telefonra úgyis, és hónapokig nem kapom vissza! na majd meglátjuk mi lesz, hátha így mostmár jó lesz...
Dáccsika
-
Mazsika
őstag
ehhez az ovi mapshoz hogy lehet térképet letölteni, mert azt írja hogy ha keresni akarok valamit hogy nem tud kapcsolódni?! szóval na értitek!?
Dáccsika
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Mazsika #3109 üzenetére
Az imént linkeltem az oldalt, onnan tudod letölteni a térképeket is. A MapLoader-t töltsd le (ott van bal alul) és azt installálva a PC-re kiválaszthatod, hogy melyik országot akarod a telefonra pakolni. Egyébként pár gigába az egész világ belefér.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
FerNandor
őstag
Hali,
arra lennék kíváncsi, hogy a jelzőfényt, hogy tudom visszakapcsolni? Be van állítva pl. általános üzemmódban az adatátvitel-jelzőfény, a beállításoknál meg volt korlátlanra is rakva meg kikapcsolva is és nem csinál semmit! bill-zár után, csak bejön a kis csík a dátummal és idövel és ennyi. Viszont, ha valamelyik irányba megnyomom a navi gombot, bejön az óra nagyban és miután elengedem elkezd villogni.
De, amikor megvettem, alapból mindig villogott, ahogy elaludt minden fény és le lett zárva a bill.
??
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
FerNandor
őstag
válasz FerNandor #3112 üzenetére
Sikerült megtalálnom. Eszembe jutott valami... a témáknál az energiatakarékos módban a "most játszott"-on volt és ott kikapcsoltam és már "lélegzik"
Nekem egyébként, most gyenge használat mellett, csak telefonálás, semmi zene, így szombat reggel vettem le a töltöröl és ma reggelre lett 1 csík, így ráraktam a töltöre.
Milyen jó lenne bele egy E52-es 1500-as akksi"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
revolver
aktív tag
válasz FerNandor #3114 üzenetére
"így szombat reggel vettem le a töltöröl és ma reggelre lett 1 csík....."
Hmmm nem tudom,akárhogy is számolom,akkor neked kibír 5 napot??
Szerintem csak elírtál valamit.Asszem ennél a telefonnál már köztudott,hogy : Intenzív használat 1nap / Mérsékelt használat 2-2.5 nap.És itt használatról van szó, nem pedig üzemidőről
Figyelni kell azért a feltelepített programokra is.Van 1-2 program ami szereti meríteni az akksit.Ezért érdemes ellenőrizni a Nokia Energy Profiler programmal.
Az árnyék benned van , a fény csak kihozza!
-
FerNandor
őstag
válasz revolver #3115 üzenetére
Komolyan így volt. Mérsékeltebb használattal.
Most úgy van, hogy csütörtök reggel kicsit beletöltöttem, hogy ne merüljön le, délután teljesen feltöltöttem és le is vettem, ez volt csüt késö délután és most van hétfö majdnem dél és 3 csík, ez eddig simán 3 és fél nap. Ez mérsékelt használat. Csak telefonálgás, üzenet.A fényerö majdnem a minimumon van és csak GSM.
persze, ha sokat hallgatok zenét meg van benne kis wifi is, akkor inkább 2 nap kb, de majd azt is lemérem pontosabban.
A Nokia Energy-t hogy kell használni? Csak feltelepítem a telefonra és kész? Nem ismerem.
üdv
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
sz.9
tag
Sziasztok!
Próbáltatok már valamilyen audio fájlt küldeni MMS-ben? (waw, mp3, acc) Próbálkoztam mindegyikkel, de sikertelen. A készülék amire küldöm ismeri a formátumot természetesen.
Próbálkozik a küldéssel, bekapcsol a 3G aztán sikertelen.
Van ötlet,tapasztalat ezzel kapcsolatban? Ha az adatkommunikáció le van tiltva az befolyásolhatja?
Sima képes, szöveges MMS-ek simán elmennek.Az a baaaj...
-
Mazsika
őstag
valaki nem tudja hogy lehet-e zseblámpa funkciót előcsalni valahogy?
Dáccsika
-
GrandS
senior tag
Van-e arra megoldás, hogy a hívó nevét magyarul kimondja, tehát a hangot le lehet-e cserélni magyarítottra?
-
-
Qru
MODERÁTOR
GPS-nél ha a hálózat alapú is be van kapcsolva az is generál adatforgalmat? Vagy attól nem lesz nagyobb a számlám?
#nincsbennetarcsi
-
DM-Fan
nagyúr
Csak akkor generál, ha használod a GPS-t. Ekkor a navi programba lépve a netről szedi le az aktuális műholdkoordinátákat, ennél fogva pikk-pakk megtalálja a műholdakat, mert ott keresi őket először, ahol vannak. Nekem ezen opció következtében kb. 5 másodpercig sem tart, mire megtalálja a saját pozícióját a telefon.
Attól függően lesz nagyobb a számlád, hogy milyen mobilnet csomagod van. Nekem a Voda-nál havi fix 800 Ft a mobilnet opcióm ára az előfizetésemben, ezért korlátlan adatmennyiséget netezhetek a mobilon, semmilyen korlát nincs, csak elvileg bizonyos adatmennyiség után visszaveszik a sávszélt, de ezt én még soha nem vettem észre, pedig havi több száz megabájtnyit böngészek az E66-tal, ha nem otthon vagyok.
Get Moded!
-
balees
tag
Sziasztok,
nem lehet beállítani a naptárba ismétlődő bejegyzéseket? Pl hogy hétfőn, szerdán és szombaton legyen figyelmeztetés egy teendőre? Nagyon nem találom.
Mégvalami: miért 7:00-ra állítja be az adott napi bejegyzéseket? -
DM-Fan
nagyúr
Ja, bocs, igazad van, a kiegészített GPS működik a netről leszedett koordináták alapján. A hálózatalapú azt takarja, hogy a cellainformációkból próbálja kiszámítani a helyzetedet. Szerintem ez utóbbi nemigen kerül semmibe, hiszen a cellainformációk állandóan rendelkezésre állnak, hisz a telefon így marad hálózaton. Szerintem legalábbis így van, de ha gondolod hívd fel ez ügyben a szolgáltatódat. Egy biztos: nekem még emiatt nem volt magasabb a számlám, hogy a hálózatalapú módszer is be volt pipálva, vagy legalábbis nem vettem észre. A netalapú az viszont biztosan fizetős, mert az csomagkapcsolt adatokat használ. Ezért is csinálom azt, hogy ha külföldre megyek, akkor csak a beépített GPS-t hagyom bepipálva, mert ugyan itthon csak havi fix 800 Ft a csomagkapcsolt mobilnetem és korlátlan adatmennyiséget ad, viszont külföldön baromi drága a roaming internet (is), egész konkrétan 186 Ft / 100 kbyte. Rablás. Itthon viszont mehet orrba-szájba.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
viztelen
tag
Üdv.
Már lassan 1 éve megvan a teló, tök jó, csak az vele a gondom, hogy időnként (van, hogy egymás után 2szer, van, hogy csak 2 héttel később) ha hívnak, és felvenném akár gombbal, akár slide-dal, akkor csak elnémul a telefon,és nem reagál semmire, még kikapcsolásra sem amíg 'csörög', alkalmanként még magától újra is indul miután a másik fél feladta hívását.210.21.007-es szoft van rajta,úgy láttam, hogy még mindíg ez a legjobb-leggyorsabb, ezért nem frissítettem.
Meg felraktam az Energy Profilert, és 0,4W-ott fogyaszt úgy,hogy a Handy Taskman szerint csak a névjegyzék és ez a progi fut a háttérben...ez mennyire normális? lekapcsolt kijelzővel 0,2
Előre is köszi a válaszokat
[ Szerkesztve ]
-
chech
csendes tag
Hello,
nekem is ugyanez volt a gondom sokáig, de ezt úgy tűnik, hogy orvosolja a legújabb 3-as szoftver. Én rögtön telepítettem, amint kijött (tehát már pár hónapja) és azóta egyszer sem fagyott le.
Egyébként az általános tapasztalatom ezzel a szoftverrel kapcsolatban, hogy sok helyen javítottak rajta, és így néhányszor, ahol a réginél belassult a telefon, ott ennél valamivel gördülékenyebben megy; nem sokkal, de gyorsabban. -
Yany
addikt
Olvastátok?
[Nem lesz ingyenes a navigáció E66-ra]Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
DM-Fan
nagyúr
Nagy kár.
Nem baj, viszont igen jelentős áresés történt, konkrétan a mai árfolyamon 2.649 Ft-ba kerül az éves licenc (most néztem meg a telefonon az Ovi Maps-ba belépve), ezt a cikk is írta, hogy levitték 10 €-ra. Ez azért már korrekt, ennyiért simán előfizetek rá egy évre, ez már azért nem 20 eFt, az tényleg irreálisan magas volt. Ennyit viszont bőven megéri.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Qru
MODERÁTOR
Kezd vészesen elkopni az E66-om tokja. Vajon gariba azt is cserélik? Vagy felesleges ezzel próbálkoznom?
#nincsbennetarcsi
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Autós kamerák
- Renault, Dacia topik
- Microsoft Excel topic
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest