- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
visszamennyé
csendes tag
jó ez a topic, beleolvastam már mind a 4-be és viszonylag gyors, mert van 1 csomó kérdés ami nem fog meg egészen addig míg 1 ilyen probléma el nem ér, úgyh azokat át lehet ugorni... aki nem lusta hozzá simán át tudja futni a nagy részét
2006 aug-ban vásárolt Benq Siemens S68 as vadállat gépemet cserélném le...
Nem nem volt még symbianos telefonom sőt még Nokiám se...
tegnap halálra nyomkodtam haver N95 8Gb-ját... office-t, pdf-t még életébe nem használta....
na mondom bumm..
még alszok 1-2-t h mi lesz megveszem e vagy sem, de ha igen akkor jövök és nagyon nagyon láma kérdésekkel fogom idegesíteni a népet...
addig is peace -
visszamennyé
csendes tag
-
visszamennyé
csendes tag
Megleptem ma magam 1 E52vel ( T-s ), úgyhogy majd jövök a láma kérdéseimmel..
és remélem nem akasztok ki senkit...
peace -
visszamennyé
csendes tag
válasz old rocker #12148 üzenetére
hát majd igyekszem és kihasználom h qrvajó, és megpróbálom elkerülni, h qrvaszar....
-
visszamennyé
csendes tag
Üdv mindenkinek...
Elsőre nagyon kellemes.. memóriakártya cserén, általános ismerkedésen és 1 kis netezésen [ wlan ] már túl vagyok.., de lennének kérdéseim:
1; sms v jegyzet írásakor lehet e olyat h gombnyomáskor felugrik 1 kis ablak, h milyen betű jön... kicsit hiányzik és gyakran túlpörgetem...
2; win7-em van. melyik Nokia programcsomagot ajánljátok??? és miért??
ill a gps témában lenne 1-2 kérdésem..
3; érdemes e felrakni más térképszoftvert v a gyári is megfelelő??
4; ha megvan a tökéletes térképem akkor a navigálás mindenképpen hálózati adatforgalommal jár?? tehát fizetős?? v ha megvan a térkép akkor ingyenesen lehet használni...és remélem nem túlságosan láma kérdések... ez az első Nokiám
[ és 1 kis off: 2Gb os microSD-t kb mennyiért lehet eladni??? ][ Szerkesztve ]
-
visszamennyé
csendes tag
válasz Dariusz #12350 üzenetére
üdv
nekem 8 nap alatt egyetlen fagyás sem volt [ T-s ], pedig abszolút kezdő vok....
off
telepítettem az opera mobilt és elindítottam mikor csatlakozva voltam wlanhoz és én kis naív azt hittem.... h arra fog csatlakozni persze nem....
ugyh mire észrevettem a sarokban a kis net emblémát már összehozott 1mega adatforgalmat..
mennyibe fog ez nekem fájni net előfizu nélkül?? -
visszamennyé
csendes tag
válasz old rocker #13051 üzenetére
Üdv a fanatikusoknak...
Szerény véleményem szerint Rocckernek igaza van.
Van 1 telefonja ami jó akkor mi a jó büdös francot írjon?? Írja azt amit a szomszéd mert az menő?? Ha jó akkor jó, nem ő tehet arról, hogy a korai széria fele 1 rakás sz..!
Nyár elején vettem a telómat, napi rendszerességgel hívás/sms/ébresztő/zene/rádió/kamera/office/gps egyszer sem fagyott le eddig...
gps megy a buszon/vonaton/biciklin is mert miért ne hogy ha van...
ugyh peace akinek +nem tetszik el lehet adni lehet venni másik ezer fajta telót és ennyi
szép napotui: amúgy meg megbecsülendő lenne a folyamatos fikázások helyett az, hogy vannak még itt olyanok akik segítenek az embernek ha segítséget kér..
-
visszamennyé
csendes tag
Nyáron vettem a telót
Tapasztalatok: akksi brutál jó szinte mindig eltűnik a kábel v a töltő mire könyörögni kezd..
fényképezőtől kicsit többet vártam, de szódával elmegy
zenerész teljesen korrekt
wlan megfelelő arra h 2-3 dolgot megnézz rajt kutyafuttában szóval ok
office és a pdf is hasznos
és a szar Simbianról+ annyit h a múltkor olvastam valahol, hogy az ilyen okos telefonokat hetente ki kell kapcsolni. Na mondom bazz én a nyár óta nem kapcsoltam ki.
gyorsan ki majd nem be.. nem tudom a PIN-t mondom fuck félnap keresgélés után találtam meg.. vannak rajt játékok, programok és mellesleg nem vagyok rendszerprogramozó sem..
eddig egyszer sem fagyott.. kopp..kopp..kopp
Joe bácsinak meg BUÉK -
visszamennyé
csendes tag
Király ez a fórum, nincs olyan kérdés amire ne lenne válasz..( legalábbis én eddig nem találtam )
Úgyh, csak így tovább... -
visszamennyé
csendes tag
válasz belsodavid #18151 üzenetére
Joe bácsi igazi karakter, az ő hsz-ei felvidítják napodat.
Nekem Trés verzió van, 1,5 éves meg vagyok vele elégedve minden téren, bár a sokak által szidott és problémás email szinkronizációt én nem használom, mert nincsen rá szükségem. -
visszamennyé
csendes tag
válasz runner 125 #18193 üzenetére
Igen, minden gyárira áll vissza
Úgy emlékszem, hogy nálam is ez volt mikor frissítettem, és utána jó lett...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest