- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Probert75
addikt
Mennyi az a kicsivel korábban? Ezzel így kell sakkozni, mire fel tudom telepíteni?
https://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_note_10_pitaka_magcase_tokkal_elado/friss.html
-
Probert75
addikt
Hát ez nem megy nekem!! Tudtam, hogy csak szívni fogok vele.
https://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_note_10_pitaka_magcase_tokkal_elado/friss.html
-
Probert75
addikt
válasz forestia #10602 üzenetére
De melyik dátomot állítsam be, azt amikor a cer és key fájlt kértem, vagy mit?
Most azt próbáltam, hogy az oldalon csinálom meg a szignózást, és az akkori dátumot vésem bele, és úgy sem megy!Akár hogyan csinálom, nem megy fel rá a QVA program!!!!!!!!!!!
[ Szerkesztve ]
-
attisx
addikt
válasz Probert75 #10604 üzenetére
SISContents-el nézd meg hogy mettől-meddig érvényes a progi tanúsítványa, és egy ebbe az intervallumba eső dátumot állíts be a telefonon a telepítés időtartamára.
[ Szerkesztve ]
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
Probert75
addikt
válasz attisx #10606 üzenetére
Ezt is próbáltam , de nem ment. Most azt írtam bele, amit a total commander kiírt. Azt mikor letöltöttem az online szignózott fájlt a gépemre.
Így meg fel engedte a telóra.
Nehéz szülés volt de meg vanhttps://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_note_10_pitaka_magcase_tokkal_elado/friss.html
-
Probert75
addikt
válasz attisx #10606 üzenetére
Ezen mi hogyan műxik? Futnia kell a háttérben vagy csak elég engedélyezni?
Vagy az autostart enabled-re állításával autómatán indul a telóval?És az End term és az Inactivity(min) mit időzít?https://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_note_10_pitaka_magcase_tokkal_elado/friss.html
-
ttt1
őstag
Az energiatakarékos üzemmód a kijelzö fényerején kívül csinál mást "power-saving" funkciót?Én alapból minimalon használom a kijelzö fényerejét....
-
-
veterán
Plusz letiltja a push email szolgáltatást is. A gyári levelező szoftver / Nokia Messaging kombóval biztosan így van.
[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
válasz old rocker #10610 üzenetére
Köszönöm, én is a telóba telepítettem, de az End term és az Inactivity(min) mit időzít?
-
old rocker
veterán
válasz Probert75 #10612 üzenetére
Begin term: mikor akarod, hogy kikapcsoljon
End term: az az időpont, ameddig hajtsa végre a kikapcsolást, ha semmit sem szöszmötölsz a telefonodon annyi percig, amit az inctivity-ben beállítottál.Pl. Beállítod, hogy 23 órakor kapcsoljon ki; de ha épp csinálsz valamit, pl. e-mailt írsz, akkor mondjuk 2 óráig akkor fog kikapcsolni, h 5 percig kussban hagyod a telefont és nem játszol rjt. Pl. ( A zenelejátszó működésétől kikapcsol, tehát a manuális babrálást érzékeli.)
Működéséhez az autostartot engedélyezni kell (enable) és nyomni egy okét.
Timer: így van, kösz a kiegészítést.
[ Szerkesztve ]
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
Probert75
addikt
válasz old rocker #10613 üzenetére
THX
-
Newyorker
addikt
ezen az új mapszon marha idegesítő az, hogy amikor nem navigálok, csak pozicionáláson van a kép, akkor hiába forgatom a telt nem forgatja a képet ez normális?
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
Probert75
addikt
válasz Newyorker #10615 üzenetére
Forgatja az, csak nyomd meg az ötöst, hogy az iránytű beinduljon. Rázd fel az iránytűt, rajzolj a telefonnal fekvő nyolcasokat a levegőbe, zölddé válik az iránytű karikája és akkor irányba fordul.
Már sokszor írtam, hogy a 9-es gombra megmutatja melyik gomb mire jó.[ Szerkesztve ]
-
c3poÜme
csendes tag
válasz old rocker #10589 üzenetére
Koszonom a segitseget.
A powermp3-mal az volt a bajom, hogy vezetes kozben mast hallgatok, mint amikor eloadast tartok es maceras volt a hosszu fajlokat ujra elolrol kezdeni lejatszani a kocsiba ulve.
A pillanat-allj funkcio megvolt, ez a gyariban is megvan, azzal a kulonbseggel, hogy a powermp3-ban legalabb be lehet allitani, hogy ha valaki hiv, akkor a hivas utan ne induljon ismet el automatikusan a lejatszas (szemben a gyarival).
Most nekiesek a core playernek, de mar most latom, hogy ez kell nekem.
Meg egyszer koszi. -
Joe bácsi
őstag
Kedves Tulajok!
Megkérnék minden kedves vállalkozó szellemű használót, h. csináljon egy "Rezgő" üzemmódot a telefonján, persze az akinek nincs. Ebben az üzemmódban CSAK rezegjen a telefon!!!
Most aktiválja az üzemmódot. Utána kapcsolja ki a telefont és rakja fel töltőre pár percre. Húzza le és kapcsolja be. Ezek után csörgesse meg a telót.Kérném a visszajelzéseket, h. rezgett-e a telefon ezután a kis ki-be kapcsolgatás és rezgő mód állítás után.
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
Joe bácsi
őstag
Az enyém nem rezeg!
És nem vok hülye, csak rezgés volt beállítva!!!Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
old rocker
veterán
Nekem is rezeg
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Hihetek a szememnek hogy a gps navigáció? Mármint hogy beszéddel mondja hogy hol merre kanyarodjak ingyenes lett? Mert a régi software -ben egy idő után kikapcsolt hogy fizessek érte.
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
canniball
nagyúr
válasz cintula187 #10630 üzenetére
Ovi Maps: Offline navigáció ingyen, mindörökké!
Mod.
Kapcsolódó kérdés: hogy lehet frissíteni a térkép(ek)et? Biztos kiböki a szemem de nem találom.[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
old rocker
veterán
válasz cintula187 #10630 üzenetére
Már elég régóta, egyes tipusokra, köztük az E52-es
-
Newyorker
addikt
kezdem megszeretni ezt az új mapszot, egy gondom viszont van, ha onlinéba teszem, majd szinkronizálom a kedvenceket akkor nem csinál semmit, pedig fellépetem, illetve onnantól nem tudok kilépni a mapszból :S
-
canniball
nagyúr
Nálatok működik a némító gomb? Mert nálam semmit nem csinál.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
AdamTaylor
csendes tag
Heló!
Ma kaptam ezt a csodát, és kb egyetlen zavaró dolog van az egészben...a jobb választógombnál Wap van, ami számomra tökéletesen felesleges, mivel a pannonos net le lett tiltva. Valaki meg tudja mondani hogy hogyan lehet átállítani? Csak a 2 belső kiemelkedő gombra találtam átállíthatóságot.Éss még annyit hogy tapasztaltabb felhasználók meg tudják mondani hogy így első körben miket érdemes telepíteni rá? egy szoftverfrissítést az elején kidobott, mást nem pakoltam rá így program ügyileg.
Ja és a jobbfelsőben agyba főbe villog az üzenetes ikon, pedig nincs olvasatlan üzenet. Erre valami megoldást tudnátok?
Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Newyorker
addikt
válasz AdamTaylor #10638 üzenetére
vezpult
beállítások
általános
készenléti állapot
gyorsparancsok★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
ttt1
őstag
Nu sajna leadtam a szervízbe a nem tölthetö telefonom, de nokija bácsi azt mondta usb-röl csak szinten tartja a telefont nem tölti..Akkor kinek van igaza?
-
old rocker
veterán
válasz AdamTaylor #10638 üzenetére
Bár már írták: vezérlőpult -beállítások - általános - telefon -testreszabás - készenléti állapot - gyorsparancsok.
Én viszont,ne haragudj, de hozzáteszem: ha veszel egy ilyen "csodát", miért nem vagy képes legalább belelapozni a kezelési útmutatóba? Miért nem vagy annyira kreatív, hogy megnézd, mit lehet a beállítások címszó alatt csinálni?
Biztos megint bal lábbal keltem fel,de annyira bosszantó néha, hogy a neten meg tudjátok találni fórumot, és könnyebb itt bepötyögni az olyan jellegű kérdéseket,"nem tudjátok, hol lehet kikapcsolni a telefont?", mint megkeresni, kipróbálni vagy elolvasni.
Ezek azért annyira alapfogalmak, azért ne itt magyarázzuk már el, hogyan kell üzembe helyezni a telefont... szerintem. Legközelebbi kérdésed az lesz, hogyan lehet az ikonokat megváltoztatni, mert neked flg a zenelejátszó ikon?A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
old rocker
veterán
Elképesztő...komolyan.Hogyan tudnak szervizben ekkora baromságot mondani? Érlelődik bennem szándék, a hírtévés kolléganő fogyasztóvédelmi műsorába ajánlni fogom a nokiás szervizeldés rémtörténeteket...
Az E52 töltőről is és PC-ről is tölthető!!!!
Teljesen fel lehet PC-ről is tölteni, menjenek már fenébe... Másold ki, nyomtasd ki nekik az itteni tesztnek azt a részét, amiben leírják, hogy USB-ről is tölthető...Elképesztő, hogy még logikus gondolkozás is hiányzik azokból az emberekből, akiknek elméletileg a legjobban képzettnek kellene lenniük!
Legalább azon gondolkozna a csökött agyával, hogy a töltés bemenet azért lett micro USB-hez kialakítva - hagyományos nincs is ezen a telefonon - hogy PC-ről "szinten lehessen tartani? Más, régebbi telefonokhoz létezik "kétágú" USB kábel; minek egyik vége hagyományos, kis kerek végződésű dugó; tökéletesen fel lehet tölteni vele a telefont.
Vagy kérdezd meg tőlük,ha tátott már a paraszt olyan MP3 lejátszót, amit rádugva PC-re lehet tölteni - némelyikhez külön töltőt sem adnak - hogy az akkor folyamatos szinten tartással működik, mi?
Csak egyszer futnék bele ilyen isten marhájáb, mikor jó kedvemben találna...Igaz, egyszer egy műszaki boltban, ahol házimozikról készítettünk riportfilmet, zseléshajú csávókám képtelen volt elmagyarázni a vevőnek, miért szól rádiómagnóban másként a középhullám és az URH...amikor ki akartam segíteni marháját és elkezdtem magyarázni az amplitudómodulált és a frekvenciamodulált (AM, FM) közötti különbséget, sepillant alatt otthagyott engem, a tv műsor szerkesztőt a vevővel azzl: "majd a kolléga megmagyarázz!" - azzal lepattant a gyerek.
[ Szerkesztve ]
-
c_sz
csendes tag
udv. en imadom ezt a telefont. mondjuk vannak vicces dolgai. amit nem igazan kedvelek, nemtom nektek csinalja e: ha zenet hallgatok es mondjuk pausera teszem a zenet, tehat nem lepek ki a lejatszobol es hivnak, beszelek, majd leteszem a telefont akkor a szuneteltetett zene azonnal elindul. pedig nem inditottam(: vicces. meg idegesito ha olyan helyen vagy.
na a masik: nem hasznalom a t-email fiokot, be van allitva egy yahoo-s azt nezegetem. es elvileg egy t-email fiok lenne a telefonban. na nekem elkezd mindig sokszorozodni. ki kell oket torolgetnem mert van h 10 is osszegyulik. ez miert van, nemtom. otlet?na es meg az erdekel, hogy pl olyan 500 km-nél távolabb levo varost miert nem talal a terkep? mondjuk romat. vagy azt irja h nem talal, vagy megtalalja, de csak a nagy feherseget mutatja a kijelzo. boviteni kene a terkepeket?
meg vannak meg aprosagok, de egyaltalan nemidegesitoek, mert szuper kis masina ez.sorry ha olyasmiket irtam amit mar kibeszeltetek v balgasagot kerdezek, nem vagyok itt aktiv olvaso.
-
c_sz
csendes tag
ja, es usb-rol termeszetes h feltolt a telefon. ezt mar a regebbi nokiak is tudtak.
-
Newyorker
addikt
"na es meg az erdekel, hogy pl olyan 500 km-nél távolabb levo varost miert nem talal a terkep? mondjuk romat. vagy azt irja h nem talal, vagy megtalalja, de csak a nagy feherseget mutatja a kijelzo. boviteni kene a terkepeket?"
igen, tedd fel olaszt, de ha nyilván oda is akarsz majd menni, akkor a köztes országokat is
-
Newyorker
addikt
KÉRDÉS!
Írtatok korábban egy hasonló progit, mint a Nimbuzz, mi volt annak a neve?
Fring?Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs