- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
thiclyoon
aktív tag
sziasztok, a belső memória nagyon kicsi, eddig ide mentettem a képeket/videókat, azonban most beraktam egy microSD-t, és nem tudom, hogyan lehetne átrakni a telefonon tárolt adatokat (fényképeket/videókat) a microSD-re
valakinek van ötlete? -
btomi9
aktív tag
Sziasztok!
Ez a készülék tud olyat, hogy különböző hívásprofilokat lehet benne testre szabni? Gondolok itt olyanra, hogy szeretnék egyedi SMS jelző hangot választani mp3-ból az éjszakai profilnak, és egy másik egyedit meg a nappali mód részére, csengőhangból ugyanígy (adott esetben letiltani, hogy valamelyik profilban néma legyen stb.)
[ Szerkesztve ]
-
konee
csendes tag
Hello, vettem egy Nokia Asha 210-et, de a mobilinternet nem megy 100%-osan, vagyis a JAVA alkalmazások nem hajlandóak működni, egyedül a böngésző fut. (WiFi-n megy minden szépen) Tudnátok segíteni? Sehol nem találok ilyen beállítást benne. Köszi előre is.
-
tothadam679
újonc
Sziasztok!
Barátnőmnek vettem karácsonyra egy Nokia Asha 300-at. Folyamatosan, automatikusan lezárja a billentyűzetet, és ez nagyon bosszantó. Nem találom hol lehetne kikapcsolni. Már frissítést is tettem rá, hátha, de semmi.
Tényleg hiányozna egy ennyire alapdolog?
-
e-newsee
addikt
Üdv,
Tud valaki általános összefoglalót adni erről a kütyüről? Mik a hibák, mennyire karcolódik, fagyós-e, gyors-e, meddig bírja, stb. Amolyan tartós teszt félét.
Köszi!"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
gabor_01
senior tag
válasz e-newsee #213 üzenetére
Kérdés, hogy mire kell.
Az utolsó és legjobb Nokia S40-es telefon, melynek van billentyűzete.
Gyors (erős proci van benne), sokáig bírja. Elegáns, különösen a piros.
Azoknak is jó, akik ragaszkodnak a billentyűhöz, viszont lehet szokni az érintőképernyőt is.
Karcolódni tud, de nem vészes. Nem annyira mint a régi Nokiák. Igaz nincs is Gorilla üveg rajta. -
gondoni
csendes tag
Valaki tud infót arra, hogy mekkora lehet a bajunk?
Egyik pillanatról a másikra, különösebb behatás nélkül az érintőképernyő érzéketlenné vált mindenre!
Csak a billentyűzet működik, de így a telefon félkarú óriássá vált, még pl. a képernyőzárat sem tudjuk feloldani.
A telefonkönyvhöz sem férünk hozzá, tehát a telefonálás így működik: akksi ki, akksi be, pin kód megad (OK helyett a # jel jó), szám direktben tárcsáz...
Valaki látta már ezt a jelenséget? Szerelhető? Mennyibe fáj? Vagy inkább kuka? -
mester2
csendes tag
üdv!
Van egy NOKIA 300 ASHA telefonom,hallottam hogy van valamilyen kód ami fügetlenítené.
Segítene nekem valaki hogy magam fügetleníteném,vagy az a bizonyos kód kéne csak valahonnan.
Lehet hogy nagy kéres,de hátha valaki... -
draco31
veterán
-
thiclyoon
aktív tag
sziasztok, hogyan lehet lementeni a névjegyeket sd kártyára valahogy úgy, hogy ha úgy adódik, akkor egy androidos telefonra át tudjam őket másolni?
le tudom menteni a belső tárhelyre, de az megtelt; az sd-n rengeteg hely van, hogy lehet kiválasztani, hogy oda mentse?
köszi előre is -
Kroni1
veterán
Sziasztok! Keresztanyámnak vennék egy egyszerű klasszikus mobilt. Mivel C2-01 korábban már volt neki, amit szeretett és kiismert ezért maradnék a Nokia-nál. Amire lenne használva: Telefonálás, néha fényképezés, stopperóra
16-ért volna GSM boltban, ami elvileg egy új, dobozos készülék. Ez mennyire lenne jó vétel?! Esetleg van valami tipushibája ami miatt nem szabad megvenni, vagy esetleg van más tipus 20-30k ársávban ami jobban ajánlott?!
-
csferke
senior tag
#221 ...hogyan lehet lementeni a névjegyeket valahogy úgy, hogy ha úgy adódik, akkor egy androidos telefonra át tudjam őket másolni?...
#222 Nokia PC Suiteal (vagy Ovi suite) át tudod tenni a gépre vcf formátumban
Nokia PC Suite 7.1.180.94 csak *.csv formátumba enged exportálni és ~90Kb a mérete
Nokia Suite 3.8.54 exportálja *.vcf formában de a mérete csak ~86byteMelyikből lesz "emészthető" adat egy Android számára?
Sok névhez több adat is van tel1, tel2, tel3, fax, e-mail, cím stb.köszi
-
gthomma
senior tag
"Hagyó Miklós nem lenne boldog, ha ebben jönne pár millió kenőpénz"
Az biztos, pláne hogy kiderült hogy a nokiás doboz is csak egy volt a fidesz vérlázítóan mocskos hazugságai közül.Csak azok érinthetik meg a szívedet és bánthatnak meg, akik jelentenek neked valamit. Következésképp sérthetetlen, aki nem törődik senkivel. Akár egy halott.
-
Djmarko
tag
Sziasztok!
Nekem van egy eladó Asha 300-am ha valakit érdekel!Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest