- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bog
HÁZIGAZDA
Kérlek oldd már fel ezt az ellentétet okosságoddal:
1. Kapható Magyarországon, így egy magyar nyelvű, magyaroknak szóló mobilkommunikációs portál tesztet közöl róla.
2. Miután Afrikába szánták és ott biztos nincs konkurencia, ezért egyből jó telefon lesz belőle.
3. Tehát minekünk azt kéne megírni, hogy ez egy tökéletes mobilkommunikációs eszköz, mert Afrikába szánta a Nokia.Talán lehet, hogy ezzel néhány csalódott vásárló a mi anyánkat szidná mégiscsak, ha ezt írnánk?
Nem mellesleg te NEM voltál Nokia Worldön, ahol ezeket bejelentették, én viszont IGEN. És végighallgattam-végignéztem a keynote-okat, ahol az Asha sorozat kapcsán azt hangsúlyozta egy Elop nevű nímand (valami Nokia vezérigazgató, vagy mi), hogy ezekkel a készülékekkel ráteszik az internetre a fejlődő országok lakosait is. Erre itt van 3G és WLAN nélkül. Úgyhogy mielőtt nagyon frankón megmondanád a tutit, gondold még egyszer át, hogy ha egy itthon kapható telefont az itthoni viszonyok alaján ítélünk meg itthoni felhasználóknak szóló cikkünkben, az vajon mekkora tévedés. Mert szerintem viszont pont ez a dolgunk.
Bájdevéj: tud a Nokia olyan Asha cuccot is csinálni, ami árban is jó, meg funkciókban is. Úgy hívják, hogy Asha 300. Érdekes módon annak a cikknek a fórumában nem ugrabugrált senki, pedig azt is a fejlődő országokba szánja a Nokia. Csak éppen az jobban sikerült.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
Új hozzászólás Aktív témák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- LEGO klub
- Xbox tulajok OFF topicja
- Spórolós topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Futás, futópályák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest