Új hozzászólás Aktív témák
-
Spancho
senior tag
Sziasztok.
Nemrég hozzá jutottam egy 5800-hoz.
A kérdésem annyi lene hogy bármilyen micro usb jó hozzá ?
Nem lényeg hogy töltsön csak hogy tudjam a géphez csatlakoztatni a telót.
Nem vagyok otthon kábel témában de láttam hogy van A és B tipus micro-ból.
Ha valaki esetleg tudna adni pár linket ahol olcsón lehet akár használt ,utángyártott vagy akármilyen gagyi kábelt ami jó hozzá azt nagyon megköszönném.
Ipont nézegettem 1000ft körül vannak az átalakitók és az usb to micro usb kábelek.
Előre is köszi.A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
Spancho
senior tag
Nem tudom mi a fene van az oldallal de az elöbbi kommentemet nem akarta betenni.
Na szóval.
Annyi lenne a gondom hogy pár játék ami elvileg full screen lenne csak fél képernyőn fut alul meg ott van valami kis irányitó aminek nem is kéne ott lennie.
Az lenne a kérdésem hogy amelyik játékhoz nem kéne de még is berakja azokat a nyilakat valahogy el lehet e tüntetni ?
Köszi.A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
Spancho
senior tag
Sziasztok.
Nemrég csináltam egy hardresetet a telón mert már alig volt hely a memó-ban.
Azót azt vettem észre (nem biztos hogy attól van) ,hogy a telefonálásoknál a beszédhang nagyon halk ,"szóval alig hallom a másikat akivel beszélek".
Van valami beállitás hogy ezt feljebb lehessen venni ?
(én nem találtam ,de biztos én vagyok a béna )
Köszi.A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
Spancho
senior tag
Sziasztok eddig rendesen ment a telóm a legujabb szoftal(52.0.007) amit a pc suite-ből lehet telepiteni.
Aztán ahogy telepitgettem játékok stb.. egyre lassult az egész teló ,töröltem mindent és ujranyomtam ugyan azt a szoftot a suiten keresztül ,de azóta nem lehet semmit telepiteni a telefonra.Nyomtam hard meg soft resetet is és most a connect után irta hogy a telefonon lévő pc suitet frissitenie kell ,de még azt se engedi ,se egy témát se egy játékot ,még ha telóról megyek az ovistore-ba arra is tanusitván bigyókat ir.
Akármit állitok ,tanusitványkezelő stb... mindenre ezt irja ki. Soha se raktam rá gagyi firmware-t meg hackeket. (max alapból signozott játékokat ,de attól nem hiszem hogy baja lett)
Ha valakinek van ötlete kérem irja le mert igy elég kaki az egész.
-
Spancho
senior tag
Na sorry az előzőt már nem tudom szerkeszteni.
Az Ovi Store azt irja hogy :
A webhely lejárt tanúsitványt küldött. Még is elfogadja ?
Na ezt irkálja vagy 5x és csak annyi a válasz lehetőség ,hogy
-elfogadás csak most
-tanusitvány adatai
És akármilyen programot probálok utána letölteni ugyan ez.
A tanusitvány lejárt vagy .....
Telefonon a dátum normálisan be van állitva stb...
Én már nem tudom mi a fene baja van.A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
Spancho
senior tag
válasz jety91 #22735 üzenetére
Köszi.
Közben rájöttem mi volt a baj
Mindent beállitgattam ahogy a neten utána olvastam + bekapcsoltam a netes időlekérést meg beállitottam a hely/pontos idő/időzóna kombót és utána jó lett.Most már csak 1 kérdésem van amire nem jöttem rá eddig.
Otthoni wifin vagyok (jelszóval védett) de ha netezek (sima gyári web) akkor 5 percen belül ha nyomkodom ha ott hagyom egyszerüen megáll minden és nem akar új oldalakat betölteni ,mint ha nem lenne wifi pedig csatlakozva van. Ebudy msn meg netes rádiók simán mennek sokkal tovább is (bár a rádió is leáll néha magától de az 30-50 percig simán birja egyhuzamban ,csak a web szórakozik). De nem ir ki semmit hogy a kapcsolat bontva stb... simán nem tölti be az új oldalakat csak hogy ha kilépek az egészből és ujrainditon a webet.
Lehet hogy kéne valami mobil opera vagy akármilyen másik böngésző ?
(régebben próbáltam az operát amit az oviból lehet letölteni de sokkal lassabb volt mint a beépitett cuccos.)Köszi.
A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
Új hozzászólás Aktív témák
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Spórolós topik
- Hardcore café
- Android szakmai topik
- Politika
- Társasjáték topic
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- További aktív témák...
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest