Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
Új hozzászólás Aktív témák
-
orion1025
őstag
Csak tudod sokaknak van ideje a munkahelyén játszani, facebookozni, meg mobilnetezni, azért vesznek meg minden rájuk tukmált telefont, na meg mint írtad, csak azzal lehet villogni.Ha valaki feltűnési viszketegségben szenved, az vegyen régi telefont ami jobb esetben ritka is, azt garantáltan meglesik mindenhol....Én sem tartom magam gyépésnek, pedig nálam is messze a 30, mégis megfelel az a két telefonom ami van a való életnek, és a való életben.Régen mániákus cserélgető voltam, pár havonta be kellett újítani, aztán ez szerencsére megváltozott.Sokakat ez is hajt, hogy megunják a jelenlegi telefont, és rohannak venni még egy okosat.Lassan már tényleg ott tartunk, hogy aki nem ilyet vesz, az le van nézve.Pedig milyen jó is amikor valahol van az ember, és megszólal egy polifónikus hang a semmiből valakitől....
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
Béééla
őstag
Mert aki nyomógombos "nulltudást" igényel, az általában nem használ SEMMI funkciót a híváson és SMS-en kívül. Arra meg jó a 3000 Ft-os Huawei butafon kártyásan, még MP3 lejátszó is van benne meg mikroSD bővíthetőség, és egy VGA kamera, no meg egy zseblámpa is! És megörökölte a szervezettségét és logikusságát a "régi igazi Nokiáknak".
Nagyfaternak vettem én balga anno egy valami alsóközép-Nokiát, előtte 3330-a volt neki, csak megleptem, mert az akkuja már megnyúvadt. Jött is 2-3 nap múlva, hogy ezt nem találja, az nem megy, és csodák-csodájára, az informatikus-palánta is csak nyögvenyelősen tudta kezelni.
Na nekem ilyen élményeim vannak ezekről a Nokiákról: kellően megbonyolítva, de funkció nem elég.Ha meg valaki netezni akar, vagy bármi "okos" funkciót, arra ekkora kijelző nem elég.
Bélabá
-
meroly
veterán
Jól láttam hogy ezekben az új S40-es nokiákban már van whatsapp?
Itt látszik az egyik gyorsindító ikonja, viszont a felsorolásban nincs benne a 301-es.Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Hát remélem, mert ma megnézegettem a telefont, MM-ben pont egy fehér volt kirakva. Iszonyat jó kütyü, olyan masszív, úgy össze van rakva mintha betonból lenne. A hátlap fogása nagyon jó, ilyen gumi szerű, szóval nem csúszik, van éle, ezért telefonálás közben is kényelmes fogni. Annyira nem is nagy, legalábbis szokható. Billentyűzet annak ellenére hogy zongoralakk fényű, kényelmes, nem csúszik, a navi gomb kicsi, legalábbis nekem annak tűnt a 3720 után, de szokható. Menü baromi gyors, fényképet gyorsan elmenti, csináltam párat, kijelzőn nézve jók voltak, hülye voltam, át szoktam küldeni BT-on magamnak, de most elfelejtettem. Alig bírtam lerakni olyan jó kis telefon. A fránya lámpa hiányzik egyedül.
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Hú hallod én is "beleszerettem", ha lenne benne lámpa ott megvettem volna a helyszínen, pedig 25k volt, ami azért elég sok érte, bár ez a dualsimes verzió volt asszem.
(#211) .Szaki.: nem is lenne vészes az ára, mert újabban több évre veszek telefont, 2-3 évre vetítve nem sok érte, csak az a fránya lámpa hiányozna tudom. Pedig már gondolkoztam ilyen kulcstartós kis led lámpán, de az elég hülyén nézne ki ha ott fityegne a telefonon
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
Mosanke
senior tag
Szia!
Nem teljesen ide vágó téma, de ...
Nekem volt egy Nokia Asha 202 DS telefonom. Azon volt jó pár dolog ami eleinte csak bosszantott, aztán egy idő után fogtam és eladtam. (alig másfél hónapot bírt nálam)
Mire gondolok?
A Te telefonodon el lehet tüntetni azt az operátor logót amelyikhez nincs sim kártya?
Vagy kiírja, hogy (pl.) 2 Nincs SIM-kártya. Nálam a két különböző SIM-en volt több azonos telefonszám is. Én csak az elsődleges SIM-hez tudtam beállítani különböző hangokat, (csengőhang, üzenet jelző hang ...) azok a másodlagosnál ugyan azok voltak. Külön-külön nem tudtam hozzárendelni. Visszatértem a Samu C3322-höz. Itt legalább ugyan ahhoz a névhez hozzá tudok rendelni két különböző csengőhangot, két különböző képet, mindegyik kártyához mást és mást. Tudom, hogy ezek nüanszok de akkor is. Vagy akár azt is, hogy az egyikre ha bejövő hívás jön az Csendes módban legyen vagy éppen Repülő üzemmódban. Azt már nem is említem, hogy az Asha 202 csak akkor írta ki a bejövő híváskor a hívó nevét is és (ha volt hozzá rendelve) a képet is, ha +36-al volt elmentve a telefonszám és szigorún csak a telefon memóriában elmentve, különben nem tudta kezelni. Ha nem így voltak elmentve a telefonszámok akkor csak Bejövő hívás-t jelzett. (Samu ezt is tudja) Na de inkább nem is folytatom, mert lenne még pár dolog és nem ide tartozik.[ Szerkesztve ]
-
Mosanke
senior tag
Szia!
Az ASHA 202-ön is volt olyan, hogy Főképernyő. Ide ki lehetett hozni 2 sávban 4-4 bármelyik alkalmazás gyorsindító ikonját. Ez megvan az Samu c3322.ön is, csak Intelligens képernyőnek hívják. Bármelyiket kitehetem és lapozhatók köztük. Mondjuk ezeket én sem használom így nem is aktív az a sáv. Viszont ami még bosszantott a Nokia-nál, a +36-on kívül, hogy csak akkor lehetett egy-egy telefonszámhoz hozzárendelni képet, vagy bejövő híváshoz kis videót vagy akármit, ha előtte áthelyeztem a SIM-ről a telefonmemóriába azt az adott telefonszámot. Ilyenkor már nem volt a SIM-en az a szám és ha át kellett tenni véletlenül egy másik telefonba azt a kártyát akkor már nem volt meg a telefonszám.
Átmásolás nem volt jó megoldás, mert így sem tudta kezelni, csak ha áthelyeztem. Sajnos sok esetben prioritást élvezett az elsődleges SIM a másodlagossal szemben. Ezt és ennyit tudott sajnos az S40 -es platform.
Itt a Samunál meg csak egyszerűen azt az opciót aktiválom, a SIM kezelés-Memóri-nál, hogy Telefon és SIM. Van külön csak Telefon és csak SIM is egyébként. Nem kell átírogatni hozzá a telefonszámokat +36-al kezdődőekre. És ezt mindkét SIM kezelésnél külön-külön be tudom állítani.
Az meg nagyon tetszik még mindig - Samsungról beszélek-, hogy bejövő híváskor a csengő hangból már tudom, hogy melyik SIM-en hívnak. Ha a nejem a céges telefonjáról hív (T-mobilos) akkor tudom, hogy a munkahelyéről hív éppen. Az irodai íróasztalos képe van hozzárendelve. Ha a magán telefonjáról hív (Vodás) akkor meg egy kis videó van hozzárendelve és más a csengő hang is. Tudom ezek is nüansznyi dolgok, és itt sokaknak semmit sem mond, de praktikus.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest