Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ATM_automata
őstag
A LogMeIn egy érdekes állat. Kíváncsi leszek a végeredményre. Én használok logmeint a munkámhoz. Kb 70 gépet felügyelek és fizetősbe megvettem a logmein centralt is, amiért 200 eurot kérnek.
Eddig, bár fizetős volt örömmel kifizettem ezt az árat egy korrekt szolgáltatásért, mely megkönnyíti az életemet. Sajnos a magyar piac nem teszi lehetővé, hogy mindenki kicsengesse a gépenkénti kliens árat is, így ha ez valóban fizetős lesz, akkor búcsút kell neki mondani.
Érdekes dolog még az is, hogy kb úgy magyarok, mint azok, akik anno 56-ba leléptek és már azt is tagadják, hogy anno jártak nálunk. Ha nyilatkozni kell, akkor megy a duma, hogy ezek magyarok ám, amúgy meg egy Tom nevű csávó szokott felhívni valami amerikai számról és vele kell angolul megbeszélnem minden évben, hogy akarok-e hosszabbítani vagy sem. Se egy magyarul beszélő csóka, se magyar support semmi nincs...
2010-ben egyszer sikerült beszélnem egy magyar csókával, valami Farkas Ervinnel, aki kb annyira volt segítőkész, mint egy apeh ellenőr, aztán a második levélben már le is lettem passzolva ennek a Tom gyereknek.
What else?
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Apple notebookok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- Tudományos Pandémia Klub
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest