- iPhone topik
- Magisk
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
YellowFlash #3 üzenetére
Ezzel az avatarral én nem hiszek neked.
-
válasz
YellowFlash #3 üzenetére
Ácsi, itt írják, hogy ritka szívós példány a korona, képes gazdatest nélkül 9 napig is eléldegélni.
Nekem elvileg jönnie kéne egy fejlámpának (már rég meg kellett vna érkeznie...), biztiamibizti gumikesztyűben veszem ki még a postaládánál, a lámpát megmosdatom alkolollal a csomagolást pedig egy plusz nejlonzacskóban kirakom a teraszra még pár hétig, mielőtt kidobnám. Inkább bohóckodok, minthogy bárki elkapjon valamit, legyen az családtag vagy kukás.
#7: lassú voltam
. Pórusokkal teli papír csomagolóanyagban gondolom tovább is bírhatja. Ez elég brutál hír mindenesetre az összes tömegközlekedési eszközre, korlátokra, ajtókilincsekre nézve. Ha jól tévedek a mezei influenza csak percekig bírja.
-
csorbajeno
veterán
válasz
YellowFlash #3 üzenetére
Alapvetően helyes, amit írsz, viszont nem jelenthető ki biztosan. Azok a kis piszkok csaoda dolgokat képesek túlélni, mert a hideget jobban viselik, mint a meleget.
Pjotr esetét alapul véve: Tételezzük fel, hogy egy koronavírussal fertőzött kínai csonagolja és adja útjára a ruhát a kislánynak. Megkapják azt és nyugodtan felveszik, tudván, hogy útközben kinyiffant a vírus, így semmi kockázat. A farsangi bálon meg télen biztosan vannak olyan gyerekek/óvónénik, akik kicsit meg vannak fázva, de nem foglalkoznak vele.Na, itt jön a vírusok túlélési faktora. Ha csak egy vírus túléli az utazást és történetesen gyümölcslével leönti a ruháját a kislány, akkor azt le fogják törölni. Ha törtéetesen pont egy immungyenge szervezetű személy kezére kerül az az egy vírus és a kezéről bekerül a szervezetére, akkor onnan elkezd szaporodni és másnap már ő is fertőz. És nem feltétlen tüsszentéssel, adott esetben szimplán a légzésével is képes fertőzni, az is nedves. És ha belegondolsz, akkor senki sem hibázott, de mégis megvan a baj. És onnantól kezdve megint terjed egy darabig, mire észreveszik. Tudom, kell egy-két véletlen a leírásomhoz, de bekövetkezhet, akármennyire nem szeretném. Jobb az óvatosság, én azt mondom
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer gép - komphone -tól vásárolt
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Logitech Z5500 7.1 aktív sub 2db hangszóróval
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest