- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Android szakmai topik
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
-
Mobilarena
Üdvözlünk minden (leendő) Oneplus 6 tulajt a fórumon!
Kérdések előtt megkérünk mindenkit, hogy az összefoglalót olvassa el!
Így néhány felesleges kör megelőzhető.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
Details
• Version: OB8
• Type: #rom
• Build: #beta
• Device: #OP6Changelog
System
• Audio tuner for Type-C and Bluetooth earphones
• About Phone UI improvementsCommunication
•Improved UI for Call HistoryLauncher
•Supported dark theme for Dashboard in ShelfCamera
•Improved slow motionutdetailing.hu
-
ßrainiac
addikt
válasz tibcsi0407 #4706 üzenetére
Es tenyleg..
-
ßrainiac
addikt
válasz tibcsi0407 #4708 üzenetére
Igen, ezt en is nagyon vartam.
Mindig amikor menozok a csajsziknak az about phone menuvel, arra gondolok h ez meg nem eleg improved.
-
ßrainiac
addikt
válasz tibcsi0407 #4710 üzenetére
ahah, jaja
de hogyhogy nem tudod torolni?
-
Divinity
őstag
válasz tibcsi0407 #4710 üzenetére
return Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }
-
ßrainiac
addikt
válasz tibcsi0407 #4713 üzenetére
Raprobaltam - mert amugy soha nem hasznalom -, tenyleg nem mukszik.. pedig volt vmi olyan h ismerosom nyomkodta es szepen kitorolt mindent rajta
-
joey04
titán
válasz tibcsi0407 #4268 üzenetére
-
v1kt0hr
tag
Sziasztok!
Tudtok valami megoldást az ismeretlen számok hivásainak tiltására?
Szolgáltatónál nem tudják megoldani, amiket kipróbáltam eddig appok pedig nem működnek megfelelően.Válaszotokat előre ia köszönöm!
Lenovo y510p, OnePlus 6
-
-
Divinity
őstag
válasz tibcsi0407 #4722 üzenetére
Akkor még jó, hogy nem mozdultak OB6-ról még.. nem is fogok egy darabig úgy tűnik
-
tibcsi0407
félisten
válasz tibcsi0407 #4724 üzenetére
Valami más baja van, az OOS tarcsazo sem veszi fel. Én hívni tudok, meg értesítési sávról is fel tudom venni.
Tuti elpiszkáltam valamit. Lehet a Swift black téma.
Szerk:Swift volt a bűnös.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
-
tibcsi0407
félisten
válasz tibcsi0407 #4726 üzenetére
Ok, a Renderkernel ölte meg OB8 alatt. Mivel az még OB6-hoz való.
utdetailing.hu
-
törölt tag
Jól elbeszélgetsz magaddal...
..., senki sem vág közbe... -
Waikiki
tag
válasz tibcsi0407 #4727 üzenetére
Most próbáltam ki és OB8 + Renderkernel Testbuild3 + xmlpak Magisk modullal felrakott Dialer teljesen jól működik dirty update után.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi, LeEco, ZUK, (Yi M1 Mirrorless, Redmi Pro, 360N4S, Redmi Note 4, Mi5S (plus), Le Pro 3!!!! stb.) SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1
-
-
Divinity
őstag
Melyik verziót raktad fel? V1-en nem tudom, hogy működik e de V2-n nekem se megy. Direktbe kell beállítani app search-re a drawer beállításaiban. Jobban mondva kikapcsolni a global search-et. Akkor igaz a drawer-ből nem tudsz Google kérést indítani de appot legalább tudsz keresni
[ Szerkesztve ]
-
plejik
addikt
válasz Divinity #4732 üzenetére
Az nem jó, nekem úgy kell mint a rootles nél, de akkor marad az. Mondjuk a lawn jobban testre szabható, de sajna én sokszor keresek így apott nem szeretem kipakolni az ikonokat.. :/
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
-
Divinity
őstag
nekem úgy van beállítva, hogy a dockban lévő search bar google kereső a drawerben lévő pedig app és a home gomb is egyből oda visz így kb fél centivel lentebb vagy fentebb nyomnom attól függően mit keresek
Bár aki az OOS féle gesztus vezérlést használja annak az nem megoldás.return Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }
-
darál0w
Jómunkásember
üdv
op acc-hoz hozzáadott készülék garancia állapotát lehet valahol látni/ellenőrizni?
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
Divinity
őstag
-
veterán
Abból gondolom, hogy megkapja az új ujjlenyomatolvasót, hogy a 855 már egészen biztosan a fedélzeten lesz, különben miért is lettek volna hivatalosan jelen a bemutatón. Másfelől, azért az utóbbi években elég gyorsan megjelentek az új technológiák az OP telefonokban, miért pont ez maradna ki?
A hetedik generációra 855-öt, Qualcomm ujjlenyomat olvasót, 6T szerű pici noccsos kijelzőt, és Super VOOC támogatást jósolok. A 7T-ben átlyukasztott kijelző, és mondjuk egy négyes kamerarendszer lesz az újdonság, meg egy pici plusz akku, szerintem. Persze ezek csak tippek...
Ha meglépik a 855-öt, és az ár nem lesz túlzó (220-ál nem lesz több), akkor én elgondolkodok rajta. Ideje lesz elengedni az értesítési LED-et, pedig a 6T emiatt maradt ki a repertoáromból.
[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
Dehogy jelentek meg gyorsan. OP5 mikor kijött már minden telefon kiskávás volt, mégis csak az 5T kapta meg.
OP6 mikor kijött, már rég volt egy pár telefonban képernyő alatti ujjlenyomat olvasó, mégis csak a 6T kapta meg.
OnePlus csak jól kipróbált technikát tesz a telefonjaiba.
Az 5G-s telefon egyébként külön vagány lesz, prémium áron. Azért a pénzért meg ki az a hülye, aki nem Pixelt vesz?[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
veterán
válasz tibcsi0407 #4745 üzenetére
Akkor pontosítok: NEKEM gyorsan jelentek meg a technológiák a készülékeikben! Mindegy, ez csak fingreszelés a szavakkal. 2019-ben ezek lesznek a fejlesztési irányok jelen állás szerint: átfúrt kijelző, még gyorsabb töltés, Snapdragon 855, plusz pár kamera. A modellek közötti eloszlás még kérdéses házon belül, a megjelenésük a legkevésbé sem az.
Szerintem az OP sem kerülheti el a sorsát, muszáj lesz egyszerre több készüléket futtatniuk. Gyanítom, tényleg lesz egy pléémijummm modell a kínálatukban 300 ezer forint környékén, de meglepődnék, ha nem lenne valami más is 200 felett picivel. Abba konkrétan belebuknának, még egy Samsung és egy Huawei se teheti meg, hogy csak és kizárólag csúcsmodelleket forgalmaz, szükség van a megfizethető(bb) eszközökre is. Eddig is jóval nagyobb eladásokat produkáltak volna, ha nem ragaszkodnak az 1 év, 1 tele...ó, pardon, 1 év, 2 telefon sémához.
[ Szerkesztve ]
-
nutfile
aktív tag
válasz tibcsi0407 #4745 üzenetére
a képernyő alatti ujjlenyomat olvasó "létezett", csak nem megvásárolható készülékben, hanem prototípusokban, bemutató darabokban. azzal pont nem késett a cég. én pont azért nem cseréltem 6T-re, mert szerintem még kiforratlan volt a technológia akkor is, amikor 6T-be berakták (persze lehet, hogy ettől még tökéletesen működik benne)
lassan kezdem azt érezni, hogy a Oneplus One, Oneplus 3 és Oneplus 6 után a következő telóm (leghamarabb 2020 nyarán) már nem OnePlus lesz, mert (számomra) tök felesleges dolgokért (mint 5G) nem fogok +200 usd-t kiadni...
esetleg ha lesz Oneplus 8 "Mini"[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
válasz nutfile #4748 üzenetére
Vivo egy csomó telefont kiadott a Oneplus 6-ig képernyő alatti ujjlenyomat olvasóval. Talán az Oppo is.
Sőt, a huawei P20 Porsche Design-ban is volt már márciusban.
Oneplus sosem akart úttörő lenni technológiában. Megválták míg beválik és addig nem rakták be a telefonokba soha, mert nem akartak veszteséget egy félresikerült technológia miatt.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni, reflinkelni tilos.
Aki voucher-t szeretne, jelezze a topikban, hogy privátban kéri!
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest