- Huawei Pura 70 - fura lettem
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
-
Mobilarena
Üdvözlünk minden (leendő) Oneplus 6 tulajt a fórumon!
Kérdések előtt megkérünk mindenkit, hogy az összefoglalót olvassa el!
Így néhány felesleges kör megelőzhető.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bordi10
senior tag
válasz Divinity #4251 üzenetére
Gmail-t nem szeretem, túl "csicsás", Chrome meg nem full screen és nem kezeli az ujjlenyomatos jelszavas bejelentkezéseket, olyan oldalakon, mint pl ez a fórum is....jelenleg A8-on vagyok, itt a gyári samsung email+böngésző tökéletes...ilyesmiket keresnék, de ezek nem fognak 1+on futni mókolás nélkül.
Mix3-ban gondolkoztam még, de nem kell még 1* hátlapi ujjlenyomatos készülék(csalódás, h az került ebbe is )Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO| PSN Id: bordi10
-
Divinity
őstag
válasz bordi10 #4252 üzenetére
Samsung Browser telepíthető nem Samsung eszközökre is. Az authentikációs flow nem tudom, hogyan működik rajta.
Email kliensből meg ezer meg 1 félét találsz. Bár a gmail az egyik legfapadosabb, attól kevesebb funkcióval ellátottat lehet nem találsz.Egyébként én még nem erőltetném a kijelzőbe épített olvasót, kevésbé biztonságos és jóval lassabb. Plusz szerintem kényelmeten is az előlapon (bár ez egyéni vélemény)
[ Szerkesztve ]
return Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }
-
WolfLenny
aktív tag
Gondolkodom a 6T-n, megltájuk milyen lesz.
Megjelenéstől kb. mennyi idő múlva lehet rendelni?
A számla gondolom áfa nélküli. Cég nevére lenne véve. -
tibcsi0407
félisten
Na, megkapjuk a night mode-ot mi is. Nightscape a becsületes neve.
utdetailing.hu
-
CHIPman
nagyúr
válasz tibcsi0407 #4257 üzenetére
40% Érdemi duma + 60% mkay/alright.
[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman
-
joey04
titán
gsm arenan már kint a teszt a T-ről.
[ Szerkesztve ]
-
csenor
senior tag
Én csak azt nem értem, hogy minek 8 Gb a telóba ramból, amikor ennyit sose fogsz használni.
A pixel 3 XL-be is csak 4 Gb van még. Erre 10-12 Gb-okról beszélnek jövőre, de a rendszer használata ettől még nagyon messze van. -
tibcsi0407
félisten
Zsír!
Látható, hogy faragtak az ISO-n és a záridőn. Kisebb ISO-val hosszabb záridőkkel készültek a képek. Alig várom, hogy 6-ra is megérkezzen ez az update.
Szabad szemmel is jól látható, hogy milyen szépen dolgozik.
A nightscape-től viszont nem ájultam el.(#4260) csenor
Ja, jönnek is a hírek a Pixelről, hogy nem bírja a memóriában tartani az alkalmazásokat.
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
veterán
Én mindig azt mondom, hogy az időtállóság szempontjából nagyon nem mindegy, mennyi is az annyi. Most lehet, hogy elég a 4 GB (nem), de mi lesz másfél év múlva? Egy ilyen vételárú készüléket az átlag user nem pár hónapra veszi. A másik meg, hogy ne mentegessük már a sz*revő gyártókat, hogy bőven 250 ezer forint környékén sem hajlandók legalább 6 gigabyte RAM-ot rakni, amit a OnePlus már 2 évvel ezelőtt megtett!
-
-
oba
addikt
Éjjel merül max 3% -ot a telefonom. Tényleg baromi sokat eszik ez a ram modul Ráadásul gyors töltésünk is van. Ez a ram akku fogyasztás eléggé felfújt dolognak tűnik nekem. Inkább legyen szabadon 2 gb ramom minthogy állandóan ki legyen centizve. IPhone X - en 3 gb rammal ha írsz egy SMS-t és közben átugrasz böngészni, majd vissza smshez, jó eséllyel oda a begépelt szöveg. Mindezt 3 zsák pénzért. Inkább legyen nagy az ePénisz a sok rammal.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
joey04
titán
válasz tibcsi0407 #4268 üzenetére
miért? lehet, hogy tesznek rá magasról. sosem értettem ezt a pixel hype-ot, többszörös áron értékesített nexus csupán semmi több. igen, a frissítés az gyors. de cserébe olyan fapad mint állat. igen, van akiknek ez bejön, de a többségnek nem, plusz amit a samsung belefőz a saját rendszerébe, azokat pakolja bele a google is, csak megkésve.
-
oba
addikt
Nekem ismerősöm tapasztalt ilyet Xen, igaz nem rendszeresen de előfordult. Magyarósi is csak a saját tapasztalatait mesélte el, nem hinném, hogy ettől ő idióta lenne. Én még mindig azt mondom, hogy legyen csak sok ram minthogy kevés legyen.
-
oba
addikt
Amúgy a ram modul fogyaszt áramot mint olyan gondolom. Tehát lényegtelen hogy az adott ram modul kapacitása mekkora, csak áram alatt van és kész. Nem vagyok tisztában, hogy mennyivel több ram modul van egy 8 gb-a OP6ban mint egy 4GBos telefonban. Gyanítom egyel... Hibátlan az üzemidőm OP6on, nem érzem semmilyen hátrányát a 8 gb ramnak. Ellenben ha csak 4 gb lenne akkor valószínűleg kompromisszumos lenne a telefon használata. Itt még soha nem lőtt ki nekem appot vagy töltött újra valamit.
-
Divinity
őstag
Én pl hasonló ok miatt váltottam vissza az i7plusomról ~1 éve.
Több alkalmazással már használhatatlan volt. Samu S8-ra jöttem vissza, az is szörnyen jól esett akkor. Utána az 5T meg eszembe juttatta a régi Nexusos időket és vissza nem mennék Almára.[ Szerkesztve ]
return Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }
-
kazsolt
tag
srácok. Gariztatás, hogy működik oneplusnál? Imei alapján? vagy kell a fiók amivel vásárolva lett?
Le lehet e kérdezni, hogy garis e pl a készülék? -
hajbel
addikt
Telefon vásárlás előtt állok. A modolt google camera apk ér valamit?
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
-
CHIPman
nagyúr
Oneplust a hivatalos oldalról érdemes venni, ott pedig már nincs 6. Az éjszakai módot kapja meg a 6, de úgy már szoftveresen nem hiszem hogy nagyban különbözni fog a kettő. Tehát ha kell a LED+jack, akkor mindenképp a 6-ot érdemes szerintem, de akkor csakis Amazonról, ha ott még van egyáltalán.
hardverapro.hu/tag/chipman
-
hajbel
addikt
válasz CHIPman #4282 üzenetére
Azért van eltérés. Az éjszakai módnak semmi értelme, borzalmas. A ram/alkalmazás optimalizáció mégegy dolog, ami gondolom nem lesz már benne a simában. Angliában van egy elektronikai kereskedés, ahol jó áron beszámítják a jelenlegi telefonom és szintén 2 év garanciát adnak a telefonra.
Szerk.: (#4283) tibcsi0407: Így már azért jobb a helyzet.
[ Szerkesztve ]
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
törölt tag
Nekem most jelzett az updater, lassan (~36MB/s) jön lefelé.
.
.
.
Már telepíti is.
.
.
.
Szólok, ha újra felcsa.%/Ö/=%/+!!/=%""=)/%!%+==(!%()()Syntax error in line 29837568275872356
Wipe reset: true.
Atomic button: true.
Life's guarding: false. -
-
törölt tag
-
törölt tag
Kamera: fogtam egy bugot.
Google Lens szövegfelismerés: Mit szeretne tenni?
2x rátapicskoltam, erre a nagy feketeség, az appot bezárni nem lehet, csak a kikapcs gomb megnyom, majd újra feléleszt; na akkor sikerült kb. 3.-ra az X-szel bezárnom. -
aPoFa
tag
Gyors teszt. 😀 Automata, éjszakai, 2 sec kitartva: https://photos.app.goo.gl/2C5tTopVmmoQ1sFP8
A legvilágosabb az éjszakai, a legsötétebb a 2 sec[ Szerkesztve ]
-
petya2012
őstag
válasz tibcsi0407 #4297 üzenetére
ja értem,akkor nálam azért nincs
de nem is lesz,fosok hogy elcseszek valamit a telón
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni, reflinkelni tilos.
Aki voucher-t szeretne, jelezze a topikban, hogy privátban kéri!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest