- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
attika11
tag
Sziasztok. Sajnos sikerült letörölni a teljes TFAT meghajtót. A neten idáig csak a 350-hez találtam mentést, nekem pedig az N450-hez kellene. Ha esetleg megvan valakinek, vagy le tudná menteni azt nagyon megköszönném. Attila
-
CriticalHit
őstag
Mi a lényegi különbség a 470 és a 560 között, ami az utóbbit 2x drágábbá teszi?
"We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
Sanya82
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek!Az N350-re szerettem volna feltenni multimédiás dolgokat, de amikor kivettem a kártyaolvasóból a kártyát, és beletettem a gépbe, már a navigáció felirat a főmenübe nem jelent meg, sőt a kártya is tök üres volt. Azon kívül , hogy be kell szerezzek egy új térképet, mit kell még csináljak hogy működőképes legyen újra? -
EOD
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek Navon N460-ja?
[url=https://valid.x86.fr/45bi8e][img]https://valid.x86.fr/cache/banner/45bi8e-2.png[/img][/url]
-
cellpeti
nagyúr
Szevasztok!
Ma kaptam egy Navon N470-et. ÉRdekelne,hogy az IGO-t,hogy tudnám rajta frissíteni,lecserélni.
Tigris, tigris, csóvafény...
-
m.jeno
senior tag
válasz cellpeti #110 üzenetére
Hivatalosan a naviexras oldalról tudsz frissíteni, egy éven belül térképet, ha jól tudom egy alkalommal, de lehet, hogy kettő. Pénzért mindent tudsz náluk frissíteni.
Pü ment.Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg. (Boccaccio) Hajszolom a tudást, de ő a gyorsabb.
-
Viper26
nagyúr
Üdv!
Tervezem egy N480 vásárlását (iGo Primo), valakinek van tapasztalata vele a sebességet illetően?
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Roland06
aktív tag
Üdv!
Szeretnék érdeklődni, hogy volt-e valakinek Navon 660-al olyan hogy Igo európa térkép felrakása után nem talál semmilyen műholdat!??
Szeretnék segítséget kérni! Sajna nem nálam van a készülék csak közvetítek.
Előre is köszönöm! -
Simbad
csendes tag
Sziasztok!
Navon N470-em van, és érdekelne, hogy SDHC kompatibilis-e?
Üdv.
-
rboyy
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék tőletek. Van egy Navon n560-om gyári Igo amigo-val sd kártyán. Meg lehet azt csinálni, hogy a különböző navigációkat tudjam használni úgy hogy csak a kártyákat cserélgetem?
Szeretném az Igo primo-t illetve az igo8-at használni a gépen külön sd kártyákon vannak felrakva. Sajnos ha beteszem a kártyákat nem indul a navigáció csak a készülék alapmenüje jön be, a sys és data fileokhoz
meg úgy néz ki hogy nincs szerencsém, vagy csak hülye vok . Tudna valaki segíteni?Előre is köszi.
-
pubi67
csendes tag
Sziasztok. Segítene valaki? elöreis köszi. Van 1 navon n 270 em,magyar térképpel.2 giga a memo ja,és micro val bövithetö.Kérdésem az lenne srácok: Ledobhatom én a magyar térképemet rola,és tehetek rá EUROPÁT,ami a 2 gigába belefér???? ha igen mi ennek a rövid menete,és hol tudok leszedni erre valo eu térképet. Bár egy torrentem van a beload,ezen vannak igo8 ak teljes eu,de nem akarom hogy betojjon a masina,mert még garanciás---ezért kérem a segitségeteket.Minden tiszteletem a segitönek,és elöre is köszi.Ha PÜ be irna valaki,örülnék mert jobban észreveszem.sziasztok.
okoskodók kíméljenek !
-
m.jeno
senior tag
Ha eredeti mindened, mármint a navi programod, és az eddig is kártyán volt, akkor nem tudod átmásolni másik kártyára úgy, hogy azzal el is induljon, védett a program, csak biztonsági másolat készíthető róla, indítható, önállóan működő nem!
Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg. (Boccaccio) Hajszolom a tudást, de ő a gyorsabb.
-
m.jeno
senior tag
Ha eredeti igo-d van, akkor, ha megnézed szerintem a kártyán, most is ott vannak az eu országok térképei, csak a meglévő liszenszfájlod miatt nem látod, mert az csak mo.-ra jó, csak másik liszsenszfájlra lenne szükséged, de ez a téma itt wareznek számít.
Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg. (Boccaccio) Hajszolom a tudást, de ő a gyorsabb.
-
pubi67
csendes tag
Tisztelettel megköszönöm a válaszodat.A jelenlegi magyar térkép nem micron van hanem beépitett 2 gigájába,azaz az agyába.Microval bövithető,de szerintem felesleges,ha ráfér a saját memora is az eu térkép.Na majd kiokoskodok valamit,csak nem tudtam hogy ennek mi a menete,éshogy ugrik-e az 1 év gari,ha rányomom europát.....
okoskodók kíméljenek !
-
Peti567
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy Navon n560 készüléket Igo8 programmal + TMC!
Az a gondom hogy a TMC nem működik, keresi az adókat, folyamatosan mennek sorba de mindig azt írja ki hogy nem található TMC jel!
Debrecenbe vagyok, tisztán fogható a Petőfi rádió (úgy tudom azon jön)!
Tudtok segíteni mi lehet a baj?
Köszi -
gt007
tag
Sziasztok.
Nan egy NAVON N250-es készülékem. Az a gondom, hogy nem indul, csak a NAVON felirat jelenik meg a kijelzőn, de a homokóra már nem, nem kezd el betölteni.
Nem frissítgettem, vagy ilyesmi, a kocsiban volt, kb 1 hónapig nem használtam, és amikor kellett volna, akkor ezt produkálta.
Rátettem a számítógépre, de sajnos nem ismeri fel az USB eszközt, legalábbis ezt írja.
Tudnátok segíteni, hogy mi romolhatott el benne, javítható e?Előre is nagyon köszönöm a segítséget.
Üdv gt007
-
neogotik
csendes tag
Amúgy mit is mondjak a navon.eu domain-ről?
Nézzétek meg a saját szemetekkel!sorry for stupid questions!
-
gbacsko01
csendes tag
Sziasztok!
Segítség kellene! Az új NAVON N750 készülékre fel akartam tenni új Gurjon skint, de biztonsági mentést nem csináltam. Az óta a készülék látja a TMC vevőt, de nem fogja a Traficnav-ot.
Megtudná valaki írni mi van egy jól működő készülék system.ini és a a sys.txt -jében? Remélem csak ott kell megadnom a helyes adatokat.
Előrre is köszi!A sys.txt-ben az alábbit látom:
[tmc]
saved_config_available="1"
saved_config_classname="NMEA_GPSTMC_GNSPORT"
saved_config_portname="COM"
saved_config_port="5"
auto_tuning="1"
saved_last_frequency="1008"
saved_last_tuning_mode="1" -
m.jeno
senior tag
válasz gbacsko01 #133 üzenetére
A Gurjon skin alatt van állítási lehetőség, ott nézd meg, hogy mi van beállítva, ha csak egy adóra van és nem keresésre akkor biztosan nem jó, mert a sys.txt-ben szereplő
saved_last_frequency="1008"
sávon nincs adás!!!
TMC frekvencia M2 alatt jön:
89,0 1 Debrecen/Pallag
89,4 6,3 Csávoly
90,3 3 Sárszentlőrinc/Úzd
92,7 50 Tokaj/Nagy-kopasz
93,1 7,5 Győr/Szabadhegy
93,9 65,6 Kabhegy
94,3 12 Nagykanizsa/Újudvar
94,8 77,6 Budapest/Széchenyi-hegy
95,1 1,74 Csengőd/Kiskőrös
96,7 37,1 Komádi
98,2 7,5 Vasvár/Hegyhátsál
98,8 32,4 Szentes
99,5 8,9 Sopron/Dalos-hegy
102,3 1,4 Miskolc/Avas
102,7 30,2 Kékes
103,7 50 Pécs/Misina-tető
104,6 5,1 SzegedJobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg. (Boccaccio) Hajszolom a tudást, de ő a gyorsabb.
-
Tibcsik
csendes tag
Sziasztok!
Tudna esetleg valaki infót adni arról, hogy lehet Navon N470-en Igo 8-at sd kariról futtatni?
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Astroman
csendes tag
Üdv!
Egy kis segítséget kérnék Tőletek!
Van egy Navon N470-esem, amin IGO8 van és szeretném frissíteni. Már próbáltam párszor, leszedtem innen-onnan térképeket IGO8-hoz, de sose sikerült frissítenem. Vagy az volt a hiba, hogy ha csak a térképeket cseréltem le, akkor nem találta a térképet vagy ha az egész IGO8-at cseréltem le, akkor me igencsak hiányosan kezelte az országok térképeit: hiányzó települések, meglévő települések hiányos utcaszintű térkép!
Most ami tuti, amivel megy pl. Hungary.fbl, de ha lecserélem pl. Hungary83TM_2010.07_100805.fbl-re már nem ismeri fel. Ha átírom az új fájl nevét Hungary.fbl-re, akkor sem ismeri fel!
Szóval már nincs ötletem, hogyan tudnám frissíteni! Pár tanácsnak nagyon örülnék!
Előre is köszönöm! -
Tulpi
csendes tag
Sziasztok.
Sajnos sikerült letörölni a teljes TFAT meghajtót. A neten idáig nem találtam mentést, nekem az N450-hez kellene.
Ha esetleg megvan valakinek, vagy le tudná menteni azt nagyon megköszönném.
Tulpi -
lalikirály74
csendes tag
sziasztok kéne egy kis help van egy NAVAENRO N460 KÉSZŰLÉKEM EGYCERCSAK CSIKOZIK A KIJELZŐ MOST MEG MÁR BE SE KAPCSOL ES USB SEM ISMERI FEL ELŐREIS KŐSZI AZ INFOT
-
babony
csendes tag
Kedves "NAVONOSOK"!
Sűrgős segítségre lenne szükségem.
A barátom készülékén (a pontos típust nem tudom, a hátulján elmosódott a felirat, 4,3'-480x272.) frissítettem az igo8 térképeket SD kártyán és egy fatális hibát vétettem.
Letöröltem véletlenül a residentflash-ből a DATA.ZIP állományt.
Ott vannak az induláshoz szükséges fájlok, bmp, stb.
Nem az igo8 DATA.ZIP hiányzik!
Kérném ezt a DATA.ZIP fájlt!
Köszönöm!!! -
Nadzsi
csendes tag
N750 nem ismeri fel a mikro sd kártyát. 4 gigás kingstonnal próbálkozom. Mit próbáljak?
-
Dhjoco
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek!
Van egy Navon N470 es gépem.
Bekapcsolom a készüléket , és csak a NAVON kép van se előre se hátra tovább.
Megáll itt.
Vagy rom frissítés kellene,vagy egy hard reset.
Csak az a baj nem tudom hogy lehet ezen hardresetet csinálni.
A másik meg hogy romot honnan szerezzek rá.
Pda m már volt azon minden sikerült de ezzel bajban vagyok.
Segitsetek légyszives
Ha lehet gyorsan mert munkaeszköz
Lehet email is: dhjoco@gmail.com
Köszönöm szépen -
Strangerpro
tag
Hi
Vennek rossz vagy hibas N-es keszuleket!
Udv Stranger -
Gabesz144
senior tag
válasz Strangerpro #148 üzenetére
Sziasztok!
Van egy Navov N470 es készülékem magyarország térképpel.
Szeretnék venni egy teljes europa térképet, de nem tudom hogy ez az IGO8 jó lenne e bele.
Működne vele rendesen?Xbox Gamertag: Gabesz14415
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest