Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Netfone
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
Abban talán, hogy fejlesztik folyamatosan? A Kugoo meg egy koppintás. A cikkben említett M365 most tart a 2. generációjánál, mondhatni egy egészen új típus. Tudnak a Xiaominál is a hibáiról, mégsem jött új hw. rev. belőle.
Hogy neked esetleg nem ér meg 3x annyit kifizetni olyan dologért, ami kb. hibátlan, az egyéni preferencia.
Engem az bosszantana, hogy kiadok valamiért 120-180e-et és szar. Annyiért ne égjen le az ES4 alaplapja a pótakkunál, ne kotyogjon a kormány, stb. Nekem meg ez a fontos.Egyébként sokan azt sem tudják - miért is tudnák - hogy van olyan roller, amin nem szabályozható pl. az erő. ON-OFF, szavasz. Van, amelyiken visszatöltés sincsen. A legtöbbnek nem állítható a kormány magassága, nem is összecsukható a markolat.
A Kugoo ráadásul pont azt a régi v2-es verziót koppintotta, amin az e-twow hamar változtatott, mert voltak vele gondok. Értem én, hogy nagyon sokba kerül, de ha 100 körül akarunk rollert, akkor előbb veszek ES2-t, mint valami noname cuccot.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
- BLUEO Prémium iPhone & Apple Watch kiegészítő készlet EGYBEN ELADÓ nagyker áron!
- Eladó Samsung Z Fold 5 telefonhoz megmaradt tokok + fólia + s pen
- 10 db Samsung Galaxy S24 FE tok
- Apple AirTag 1 Pack Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest