Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ArGab

    őstag

    válasz malwy #5041 üzenetére

    Egyelőre hibával nem találkoztam. Spotify ment anélkül hogy leállt volna ahogy az mostanában szokása volt. Fejhallgató csatlakoztatása után egyébként indítható automatikusan app illetve szerintem jópofa az equalizer is a lock screenen. Volt hívás, SMS és némi gmail is ma, nem volt gond egyikkel sem. Mobilnettel volt reggel kis anomáliám de a hiba egy rossz APN beállítás lehetett mert utánanézve és átállítva a Telenor online nevűre nem volt többé gondom. A teljes UI teljesen simán megy, akadásokat, röccenéseket nem látok.
    Az Ambient Display egész jó bár annyira nem mint a Moto Display. Egyértelműen nem a mozgásra van belőve a megjelenítése hanem a kézbe vételre. Tehát asztalon hiába böködöm, nem történik semmi csak ha egy határozott mozdulattal kézbe veszem. A suhintásos élesztés viszont működik rendesen. Az órát mindkét esetben akkor is mutatja ha amúgy más notification nincsen. Zsebből elővéve viszont nem mindig villant fel. Ha értesítés jön azt párszor egyre növekvő intervallumokkal mutatja meg majd szerintem abba is hagyja.
    Az akkuról érdemben még nem nyilatkoznék, de talán valamivel mintha gyorsabban merülne. 3-kor húztam le töltőről és most van 70%-kon.

    @Zitta: én írtam Moto supportnak a bugokkal kapcsolatba. Érdemi választ nem kaptam csak hogy ők ilyenekről nem tudnak (fórumot pedig linkeltem nekik a saját oldalukról), nincsen garanciám már és olyan régióban használom a telefont olyan szolgáltatóval amire ők nem biztosítanak supportot. Javaslatuk: hibás a készülék és vigyem valamilyen szervizbe javíttatni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák