Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ArGab

    őstag

    válasz koma11 #5003 üzenetére

    Igen. Nálam kb azóta (pár hete) mióta felment a legutolsó patch. Nálam teljesen változó hogyan merül, de van hogy reggel töltőről lehúzva estére <20% pedig volt vagy max 1 órát használva napközben erre-arra. Máskor ugyanilyen használat mellett ugyanúgy hétköznap estére még 50-60% és simán kibírja másnap délutánig.

    A patch óra rendszeresek ezek a problémák:
    - feloldás után jó másodperc mire történik valami
    - appok nem nyílnak meg azonnal, hanem egy pár pillanatig nem történik semmi, még a vizuális visszajelzés sincs
    - kezdőképernyőn balra-jobbra húzásnál is elindul majd megáll egy pillanatra és végül átugrik behozva a lemaradást
    - widgeteket rendszeresen eltünteti és újrarajzolja

    De appok is elszállnak menet közben, pl böngészek és kezdőképernyőn találom magam. Vagy megy a Spotify és egyszer csak elhallgat. Ránézek a telefonra és nem látom többé se a zárképernyőn se a notification bar-on. Újra elindítva szintén nem kerül ki ide egy jó darabig de pl ilyen után ha kihúzom a fülhallgatót azt sem érzékeli és szól tovább.

    De olyan fagyásom is volt amit írtál kétszer. Teljesen elsötétedik, semmi életjel, bekapcsológombra nem reagál majd mikor már azt hiszed levélnehezék lett újraindul és következik a jó 20-30 perces 'optimizing apps'.

    Factory reset már volt, nálam nem segített. Most már nem gyári appok is alig vannak rajta: Amazon Kindle, BKK Info, Duo (céges autentikációs app), Keepass2, Google Messanger, MS Remote Desktop, Spotify.

    Most már azon gondolkodom hogy valamikor felteszem a CM-et inkább, mert jó pár egyéb apró idegesítő bug is van ebben a Lollipopos gyári romban: hibásan jelzi a Moto Display az órát sokszor, pl 1x-kor 0x az óra, 2x-kor meg 1x, MD-ről nem lehet feloldani 10-ből legalább egyszer mert a zárképernyő jön csak be, double twistre elindul a kamera de sokszor nem oldja fel a kijelzőt, hanem a MD-t mutatja.

Új hozzászólás Aktív témák