- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
Új hozzászólás Aktív témák
-
SsPL711
őstag
Azt hiszem, bár nem próbáltam, hogy a "Google App" frissítést kell leszedni.
A következményekért nem tudok felelősséget vállalniNekem erre az utóbbi héten 2 frissítés jött, azóta lett fehér.
De, nem próbáltam visszaállítani.[ Szerkesztve ]
Honor M6P, NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
Zsolto
őstag
-
embe
nagyúr
-
Totis
aktív tag
Kiexportáltam csv-be, de nem tudta rendesen felolvasni a gmail. nyitottam egy új levelet majd elem csatolása-->Névjegykártya-->Egyéb névjegyek. Ott kijelöltem az összes névjegyet majd ok. Utána a levélből kihúztam mappába. Így már megmaradt a formátum.
ASUS 1015BX, Nexus 7 (2nd), Nokia Lumia 735, Nintendo Wii, Netgear Stora
-
Lenry
félisten
gond nélkül vissza tudtam vonni
próbáld meg, hogy visszatelepíted apk-ból
ez a Google app
ez meg a Launcherazért linkelem mindkettőt, mert Playben előbbit láttad frissülni, valójában viszont utóbbi (is) frissült, érdemes mindkettőből visszatenni a régit
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
embe
nagyúr
Az XDA-ra felkerült egy tiszta 5.0.2-es rom.
De javaslom az általam korábban linkelt kipróbálását is. nekem bejön. -
SsPL711
őstag
Jójó, nem kötözködés miatt írtam.
Tudok várni, meg még esetleg kiderülhet valami turpisság ezzel az 5.0.2.-vel, mivel, ugye ezt is csak tesztelik még mindig az Indiaiak.
Lehet, hogy hivatalosan 5.1.0-et kapunk már.Kollégám, most mondta egyébként, hogy különféle profile scheduler-ekből, nem lehet nyalóka alatt kikapcsolni a mobilnetet, csak ha van root vagy manuálisan.(N5-je van)
[ Szerkesztve ]
Honor M6P, NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
ratobi
senior tag
Sziasztok!
Valami normális e-bay-es tokot tudtok linkelni, tapasztalat alapján? Olyan kellene ami teljesen védi.
Én rendeltem , de ez nagyon gagyi!! -
rasky
senior tag
Gondolkodok egy ilyen készüléken, volt már első generációs csak eladtam...és azóta visszasírom
Spanyol amazonon 164 euro most, mennyi megy még rá? Előzőt angol amazonról rendeltem, ott is ment még rá x összeg pluszban.
-
SsPL711
őstag
Cég-magánszemély reláció
0-22 euró között
vám- és adómentes
22,1 -150 euró között
vámmentes, de 27 % ÁFA terheli a küldeményt
150,1- euró feletti
kereskedelmi vámtarifa szerinti vámtétel + 27% ÁFAMagánszemély-magánszemély viszonylat
0-45 euró között
vám- és adómentes
45,1 -150 euró között
vámmentes, de 27 % ÁFA terheli a küldeményt
150,1-700 euró között
2,5% vám + 27% ÁFA
700euró és e felett
kereskedelmi vámtarifa szerinti vámtétel + 27% ÁFAHonor M6P, NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
Zsolto
őstag
Az N4-en nekem is fél nap után megjött a fehér hátterű launcher, rémes
Viszont nekem maradt valami eredeti launcher is, nem ez a Google Now féle, úgyhogy visszaállítottam arra.
Ha nem tudtam volna, feltettem volna pl. egy Nova Launchert, ami amúgy is sokkal profibb, mint a guglis. Próbáljátok kiEz vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home
-
Lenry
félisten
Spanyolország az Európai Unió részeként ugyanannak a vámuniónak tagja, mint Magyarország, így sem vámot, sem ÁFA-t nem kell rá fizetni
(#819) rasky az a plusz összeg valószínűleg a szállítási díj volt, sem ÁFA-val, sem vámmal nem vághattak meg, ha igen, akkor még most jelentsd föl az Amazont az EU alaptörvényeinek megsértéséért
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Kemiaitesok
tag
Sziasztok!
Úgy néz ki barátom vett nekem egy ilyen telefont, jövő hét elejére érkezik haza Debrecenbe.
Addig is: milyen fóliát vegyek rá, s honnan? illetve tok még a kérdés, valami jó, kis strapa tok kéne rá, ebben kérnék első körben segítséget (lehetőség szerint linkeket is, ha nem vagyok telhetetlen).
A többit majd, ha itt a telefon, biztos lesz bőven.Előre is kösz a segítséget.
PeaceTe magad légy az a változás, amit látni szeretnél a világban! (Gandhi)
-
Zsolto
őstag
Igen, tegnapelőtt saját szememmel láttam egy N6-on (aaahhhh... ). A Nova (fizetős változata, de nem hiszem, hogy ez számítana) futott rajta, és a Home gombot felhúzva szépen jött is a Google Now, pont úgy, ahogy az összes egyéb, nem Google Now launcherben is.
De van más módszer is, bár ez egy évvel ezelőtti, lehet, hogy akkor még szükség volt erre.
[ Szerkesztve ]
Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home
-
I3ence
tag
Ha már tokok, én 2 félét vettem.
Ilyet feketében, elég kemény, oldalt csúszásgátlós, szép kivágások, gombok, nem néz ki rosszul,de nem nagyszám.
A másik ez, szintén fekete. Nevére rákeresve van youtube video az S3-as verzióról, ugyanaz. Utóbbit síeléshez rendeltem, ha ráesek ne legyen nagy gáz, de csak januárban érkezett meg, az elsővel is túlélte a telefon.
A kétrétegű szilikonos király amúgy, érintésre selymesebb a gyári hátlapnál is, de a kickstand picit mozog rajta, illetve elég vastag benne a teló, kivágások meg nem teljesen kör alakúak . Dobálni nem dobáltam de kinézem belőle, hogy túlél egy nagyobb esést. 1 nap után tettem vissza az S-line cuccot, sokkal kényelmesebb, peremet ad a kijelzőnek, meg nem kopik legalább (Defy+ elején a fényes cucc körbekopott nálam, azért félek ennyire tőle, igaz az is tokban volt).
Fólia meg Nillkin Tempered Glass van rajta. Először Membrane 6-os pakkot rendeltem, az nem teljesen passzolt rá, felejtős szerintem.
-
Lenry
félisten
igazad lehet
azzal kevertem, hogy neked, mint vásárlónak már nem kell pluszban ÁFA-t fizetni a NAV felé, mint ahogy pl kellene, ha Kínából jönne a cucc.
(arra viszont kíváncsi lennék, hogy Amazonék tényleg le is jattolják-e azt a 27%-ot Viktoréknak, vagy ilyenkor örülnek, hogy vannak ilyen selejtes államok ennyire magas ÁFA-val, és egyszerűen 7%-al többet tudnak keresni a terméken)
[ Szerkesztve ]
-
Zsolto
őstag
Én eBayről rendeltem egy elég drága órát az USA-ból. Az eladó a szállítást úgy vállalta, hogy a precízen meghatározott magyarországi sarcokat kifizettette velem előre, és garantálta, hogy a vámon stb. nem fog fennakadni a küldemény. Így is volt, három nap alatt hiánytalanul kézhez vettem a csomagot. Szerintem ezeknek van valami szerződésük az itteni futárral (ezt a DHL hozta), amelyik a vámolást intézi, nyilván úgy, hogy az eladó a küldeménnyel együtt ennek a fedezetét is eljuttatja hozzájuk.
Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home
-
iceQ!
addikt
Nagyon gyorsan merül a telefon. Sim kartya nincs benne, alig alig használom még valamire. Mi lehet a gond? Este 60%on volt most meg 25% van
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
iceQ!
addikt
Lehet...De nem tudom mitől? Alíg van rajta valami applikáció. Céges telefon(viber email...stb) Tehát ennyi ami terheli. Mi ragad be már a 4. napon úgy hogy most kapok SIM-et?! Tehát még telefonálni se telefonáltam róla
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
SsPL711
őstag
Nekem lassan egy hónapja van meg, nem kellett még HR-t nyomni.
Sőt azt mondom, hogy eddig még egyik telefonomon se nyomtam HR-t, csak mikor eladtam őket.
Nekem is van céges levelezés beállítva, céges és privát simmel használom.
GSam battery megmondta volna, hogy mi ragadt be, meg vannak más alkalmazások is amik tudnak jelezni, ha valami nagyon fut "ezerrel" a háttérben.Honor M6P, NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
-
iceQ!
addikt
Van egy LG G2-m! Mindenki tudja milyen jó akksi ideje van és lehet ez zavar be engem. Standby-ban a teló szinte nem fogyaszt semmit és lehet itt ez ami engem bezavar.
Alap használat mellett reggel ha lehúzod a töltőről kell este tölteni vagy 1.5-2 napot ki kellene birnija?(wifi,mobil net, viber, email...stb)
Nem ismerem az akksi idejét neki(még) ezért kérdezem.
-
SsPL711
őstag
Nem reggel, hanem este húzom le a töltőről, éjszaka az éjjeliszekrényen van, csak a 2 SIM van gsm hálón és a gps van bekapcsolva. Reggel 6-kor bekapcsolom a wifit, mobilnetet, sync-et, estig így is marad.
Ma este, lehet, hogy nem is kell töltenem, majd csak holnap ha beértem a melóba.
Akku[ Szerkesztve ]
-
iceQ!
addikt
Holnap megmutatom hogy nekem mit produkál egy vatta új készülék. Szerintem ez akku hibás lesz.
Azt olvastam róla, hogy jó akku ideje van nagyon, de idáig nem nagyon mutatkozik.2× volt wipe(cache-t is wipe-tam). Tuti nem ragadhatott be semmi app ,de megnézem majd az ajánlott app-al.
-
SsPL711
őstag
Wipe meg HR után az akku statisztika is újra indul (úgy tudom), tehát újra kalibrálódnia kell, amihez idő kell.
Pár(3-4) feltöltés, lemerítés ciklus kéne neki, szűzen nekem se volt ennyire jó az akku idő.
Meg persze használati szokásoktól és telepített alkalmazásoktól is függ a készenléti idő.
Nálunk a melóhelyen nincs wifi, de a 3G térerő is siralmas, nagyon árnyékol az épület szerkezete, ezért 2G-n van munkaidő alatt a mobilnet, ez is sokat tesz hozzá a hosszabb üzemidőhöz.[ Szerkesztve ]
-
basaja
senior tag
Hali!2 Simmel,folyamatos mobilnet hol egyik,hol másik kártyán,napi gps(igaz max fèl óra),beszèlgetès kb fèl óra,viber,otthon wifi,èjjel repülőben...így majdnem 2 nap.Èn nagyon elègedett vagyok,de van pár hülye bug...
[ Szerkesztve ]
EDC: Xiaomi13,Leatherman Wave,T-rex,Giantmouse Ace Riv
-
Totis
aktív tag
Sziasztok!
Nálatok szokott olyat csinálni, hogy kicsit feljebb érzékeli például a gombokat?
Illetve a felülről lehúzható notification bar nem mindig jön le. rendszerint lock-olni majd unlock-olni kell a telefont.ASUS 1015BX, Nexus 7 (2nd), Nokia Lumia 735, Nintendo Wii, Netgear Stora
-
Totis
aktív tag
Van egy Asus töltőm. Azzal használom.
ASUS 1015BX, Nexus 7 (2nd), Nokia Lumia 735, Nintendo Wii, Netgear Stora
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest