- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
Új hozzászólás Aktív témák
-
SsPL711
őstag
B.Ú.É.K.!
Honor M6P, NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
törölt tag
Ez alapján EU-n belüli készülék esetén nem érvényes a Motorola bootloader nyitásos garanciavesztése és továbbra is érvényes a garancia zárt és nyitott bootloader esetén is. Kipróbálta ezt már valaki élesben?
-
törölt tag
válasz ghiottone #706 üzenetére
Elvileg bootloader nyitás is ugyanez a kategória az FSF szerint.
-
törölt tag
Lehet érdemes lenne egy állásfoglalást kérni a Motorolától ezen szabályozásra hivatkozva
-
SsPL711
őstag
Milyen okos órákkal működik a telefon, a Moto360-on kívül?
Honor M6P, NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
ratobi
senior tag
A sok reklám ellen van valami? Gondolom root kell. Hogy érdemes nekiállni?
-
Nabuk
csendes tag
Szia. 2 kerdesem lenne legutolso romoddal kapcsolatosan. Lehet mp3 csengohangot beallitani? Van Magyar nyelvu beallitadi lehetoseg? En most vettem usa-bol egy moto g nasodik generacios telefont, de nem vagyok elragadtatva. Esetleg segitenel telepiteni uj rom-ot es megemelni a proci frekvenciajat?
[ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
A legjobb: adaway - de root kell hozzá.
Az adblock plus-hoz viszont nem kell root, de én még nem jöttem rá, hogy hogyan is müködik - a hostname beállításoknál nem tudok tovább jutni.Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Slukkica
őstag
válasz ghiottone #715 üzenetére
Az AdblockPlus amihez nem kell root nagyon jól mőködik. Viszont csak wifi-n mert ott blokkol, mobil neten nem mőködik.
Az adott kapcsolódott wifi hálózat haladó beállításain belül kell a proxy-nál beírni hogy localhost, valamint a port a 2020. És tökéletesen teszi a dolgát
₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
ghiottone
nagyúr
válasz Slukkica #717 üzenetére
az rendbe is van, de most délután néztem egy rootolatlan nexus tableten és enyinél nem állt meg a történet, mert így nem engedi lementeni a módosítást. Kell még egy hostname, azaz magyarul "proxy gazdagépnév" - na ha ez nincs, akkor nem megy
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Upo
addikt
válasz #79563158 #720 üzenetére
Szerintem meg teljesen egyértelmű, ha nyitod akkor a szoftver garancia ugrik, a hardver meghibásodásra meg él a standard garancia. Azaz ha a nyitott telódat letéglázod szoftveresen akkor bukta.
Az alap garancia meg 1 év, 2 évet ott adnak amelyik országban a jogszabály megszabja a többet (pl. németországban 2 év, nálunk csak 1 év), vagy ahol a forgalmazó többet bevállal.Szerk:
ITT meg lehet nézni, az első oldalon van leírva. UK pl. 2 féle is van, az egyik 12 months a másik 24 months (szolgáltató függő).[ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
SybenX
őstag
Sziasztok!
Úgy döntöttem veszek egy ilyen telefont(nem nekem lesz).Nagyon sok jót olvasok róla mindenhol és néztem róla videókat is ahol 3x annyiba kerülő telefonokat is elvert gyorsaságban.
Kérdéseim:
-Az akksi az valóban nemcsak hogy nem kivehető de cserélni sem lehet szervízben?Mennyi a screen on time-a?
-Itthon ugye nincs márkaszervize,de akkor hova kell vinni ha gyári garanciával veszem például expansyson?
-Mennyire megbízható?Akinek van annak gyakran volt szervizbe?
-Mivel már kijött rá a lollipop is,aki frissítette annak nincsenek olyan buggjai mint a nexus 5-n egyeseknél?
-Mennyi ideig támogatják még?
-Valahol azt olvastam hogy nincs rá magyar nyelv?Ez igaz?Előre is köszönöm a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
"-Az akksi az valóban nemcsak hogy nem kivehető de cserélni sem lehet szervízben?" Valóban. Szervizben passz, tőlük kérdezd.
"-Itthon ugye nincs márkaszervize,de akkor hova kell vinni ha gyári garanciával veszem például expansyson?"
Nincs. Expansys: garanciális feltételeknél."-Mennyire megbízható?Akinek van annak gyakran volt szervizbe?" Soha.
"-Mivel már kijött rá a lollipop is,aki frissítette annak nincsenek olyan buggjai mint a nexus 5-n egyeseknél?"
Nem jött ki. USA-ban igen. Tesztelik."-Mennyi ideig támogatják még?" Passz.
"-Valahol azt olvastam hogy nincs rá magyar nyelv?Ez igaz?" Igaz.
[ Szerkesztve ]
-
Johnny Mnemonic
csendes tag
Mindenre van megoldás:
https://www.youtube.com/watch?v=II3aMTWXDHMA magyar nyelv hiányát lehet pótolni, de itt többeknek és nekem is az a véleményem, hogy minimális angol tudással lehet boldogulni ezzel a készülékkel is.
Mivel ez egy google telefon, pőre androiddal, nem piszkált bele kínai gyártó, így elég stabil teló.
2 napot bőven kibír egy töltéssel nekem.[ Szerkesztve ]
-
SybenX
őstag
válasz Johnny Mnemonic #727 üzenetére
Nem akkor szerintem passzolom.Igazából egy 12 éves lánynak ajánlottam,de akkor mégsem való ez neki.De akkor mit érdemes 60 ezerért venni ezen kívül?
[ Szerkesztve ]
-
Godmax
tag
A minimális angol tudás azt jelenti, hogy semmilyen angol tudás kell hozzá . Ha ma él a lány, akkor tudja használni, vagy másképp : ha megtalálja a tv-n a power gombot, meg a médialejátszón a play gombot, akkor itt is meglesz a settings, meg a battery !
No meg nem kell neki a "settings"-ben rohangálnia, plusz szerintem ma már egy 12 éves lány tud annyit angolul, hogy ha nem mondod neki, hogy angol, észre sem veszi.
De persze nem akarlak rábeszélni .
-
törölt tag
válasz Johnny Mnemonic #734 üzenetére
Nem, hogy ő nem fogja 2 év múlva azt használni, de nagy biztonsággal állíthatom, hogy én sem fogom 2 évig használni.
Egyik telefonom akkuja sem adta meg magát 2 év alatt egyébként. Sőt a HTC dézi sokkal többet bírt ki annál.
A blade még mindig gyárival fut.
Sőt a féltégla nagyságú Qtek pda is még origi gyári akkus. (bár régen nem használom már az hozzátartozik) -
törölt tag
válasz FіkuszKukіsz #736 üzenetére
Ez így van, mondhatni taplók.
Sony esetében tettem fel nekik kérdést, mint hivatalos márkaszerviz.
Arra sem futotta nekik, hogy válaszoljanak, ellenben a Sony, akik készséggel válaszoltak mindenre. -
SsPL711
őstag
Jött valami google frissítés.
Fehér lett tőle az alkalmazás tár háttere, meg az alkalmazás tár indító "gomb" háttere is be fehéredett.
Ez vajon a téli, havas időjárás miatt történt, vagy ez már az előjele a nyalókának?Honor M6P, NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
Upo
addikt
Nem egy nagy kaland a csere, körbe a csavarokat kicsavarni, hátlapot levenni, akku kábelét alaplapról lehúzni, új akku betesz, rádug, összecsavar, örül. De bármelyik gsm szervíz megcsinálja drága pénzért.
KB. mint ITT, step1+step2, aztán ugyanez visszafelé.
[ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
iceQ!
addikt
Sziasztok.
Megjött a telo. Adja nagyon. Magyar nyelv nincs benne... Hogy lehet megcsinálni hogy magyar legyen és úgy is erzekelje hogy magyar régióban van a telefon?
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
iceQ!
addikt
válasz FіkuszKukіsz #744 üzenetére
Akkor marad angol
Jó ez igy. Köszönöm a segítségedAmiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
Upo
addikt
Azért a régió miatt nem árt átállítani. A blogomban van egy részletes leírás, lépésenként képekkel. Én egy másik alkalmazást használtam, az a legelterjedtebb erre a célra (és még reklámmentes is), de jó lehet bármelyik.
-
SybenX
őstag
És ha nem csinálom ezt meg akkor a google play meg minden alkalmazás angol?Sms ek meg stb azok magyar lesz nem?
-
bpisti28
csendes tag
Sziasztok! Telefon vásárlás előtt állok melyiket érdemesebb a Moto G2 v Moto G LTE?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Láncfűrész topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Ukrajnai háború
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Microsoft Excel topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen processzort vegyek?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest