- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Pura 70 - fura lettem
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klizen
csendes tag
Sziasztok
Jó pár hónapja szenvedek egy problémával a defyommal: Egyszer eldobtam és törésállóság ide meg törésállóság oda, nagyjából a csavarok mentén kicsit kinyílt a mobil, de ezen kívül nem lett semmi baja, visszapattintottam és működött rendesen. Illetve hogy majdnem működik rendesen. Az a baja ugyanis, hogy néha azt csinálja, hogy engem egyszerűen nem lehet elérni (azt mondja be másoknak, hogy ki vagyok kapcsolva), illetve ha én akarnék hívni, akkor elindul a hívás, de csak néma csend fogad. Utóbbi a jobb eset, mert akkor tudom, hogy megint előjött ez a baja, és újraindítás után mindig megjavul....egy ideig. Amúgy semmi látható jele nincs, hogy éppen mikor szar, ugyanúgy kijelzi, hogy maximális a térerő, úgy lehet észrevenni, hogy jobban melegszik ilyenkor az aksija, illetve nem vált át repülőgép üzemmódba, ha felmerül bennem a gyanú, hogy megint szar. Ha újraindítom a telefont, akkor megjavul, de mivel naponta többször is bejátsza ezt, elég idegesítő tud lenni, és ugyebár alapesetben fogalmam sincs, hogy most éppen jó-e vagy szar.
Próbáltam már újrarakni a ROMot rajta (MIUI), de nem segített a dolgon, szerintem valami kontakthibája lehet, de nem értek hozzá
Szóval eljött az a pillanat hogy lecseréljem egy kifogástalanul működő egyedre. Alapvetően értelemszerűen gondolkodom egy másik defy vételében, de belegondoltam, hogy lehet hogy kipróbálnék egy új fajta típust is. Ehhez kérném a segítségeteket: a defy mellett milyen olyan mobilt tudtok még ami ehhez hasonlóan ütés, víz, stb álló érintőképernyős? Maximum összeg, amit rászánnék 30k huf
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Sorozatok
- Hálózati / IP kamera
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...