Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fuze

    őstag

    Sziasztok!

    Már nagyon régóta készülök androidos telefon vásárlására és néhány napja a HTC Wildfire S készüléket elfelejtve ezt a Motorolát néztem ki magamnak. Mivel még sosem volt androidos készülékem, ezért megpróbáltam minél jobban utánajárni annak, hogy melyik lenne a számomra legmegfelelőbb készülék. Úgy vettem észre, hogy ebben a Motorolában igen nagy potenciál van, úgyhogy nagyon megtetszett. A másik ami tetszik, hogy ezt a kiváló tudású telefont ma már 40k körül megkaphatnám használtan, garisan, hibátlanul.
    Az első HSZ-ben sokmindent megtudtam telefonról és androidunderground.info-n pedig végigolvastam a CM7, MIUI és WIUI telepítésének leírását. Így a telefon nélkül picit nehéz volt megérteni, de úgy látom nem olyan vészes a folyamat. Persze egy két dolog még nem tiszta.

    Sokan mondják, hogy garivesztéssel jár a főzött romok telepítése. Viszont ha jól tudom vissza lehet downgrade-elni a telefont a korábbi 2.2-es hivatalos verzióra. Vagy esetleg ez az olyan garanciális problémákra vonatkozik amikor mondjuk nem tudjuk bekapcsolni a készüléket és így nem lehet visszaállítani 2.2-re? Egy kicsit lejjebb megláttam a választ :)

    Érdekelne még a telefon zenelejátszásának minősége. Szóval ha valami jóféle fülhallgatóval hallgatok zenét, milyen a hangminőség. A mostani telefonomé sajnos borzalmas.

    Még így végszóként kíváncsi lennék még valamire. Ha abban gondolkodom, hogy karácsony után, vagy esetleg csak jövő év elején vennék telefont jó esélyem van arra, hogy pár ezerrel olcsóbban jutok hozzá mint most? A 40 rongy (akármilyen jó is) sok nekem egy telefonért.

    Most így hirtelen ezek a kérdések jutottak eszembe. Pedig tudom, hogy még van egy pár :)

    [ Szerkesztve ]

    adms.hu | UI Designer

Új hozzászólás Aktív témák