Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RootRulez

    nagyúr

    válasz zenwalk #39276 üzenetére

    Idézek neked az első hozzászólásból, amit nagy valószínűséggel kihagytál:

    "- Igaz, hogy a telefon egyből felmászik a mobilnetre?
    Ha aktiváltad a Google accountodat, akkor igen, mert egyből megkezdi a szinkronizációt. Ha ezt szeretnéd elkerülni, első indításkor még ne jelentkezz be, hanem tiltsd le a mobilnetet, vagy csatlakozz WiFi hálózatra. Amikor WiFi-re kapcsolódik a telefon, automatikusan azt a hálózatot használja, és nem a mobilnetet. Mindazonáltal nagyon melegen ajánlott valamilyen net elérést biztosítani a telefonnak, hiszen úgy lehet igazán kihasználni a tudását.

    - Hogyan tudom letiltani a mobilnetet?
    Amennyiben abszolút nem szeretnéd, hogy legyen mobilnet a telefonodon, a következő lehetőségeid vannak:
    - Settings/Wireless&Networks/Mobile networks/Access point alatt a hozzáférési pontokat ki lehet törölni, vagy át lehet írni hibásra az adatokat.
    - Setting/Data manager/Data delivery alatt vedd ki a pipát az All mobile data elől

    Ha csak ideiglenesen szeretnéd tiltani a mobilnetet, a legegyszerűbb megoldás, ha felteszed a Marketről ingyenesen leszedhető DCSwitch vagy APNdroid nevű programokat, és kapcsolgatható widgetként kirakod a főképernyőre. Bővített funkcionalitással rendelkezik a SwitchPro vagy a WidgetSoid, ez utóbbi ráadásul ingyenes is.

    Végső megoldásként a “ne múkoggy mobilnet” varázsszóra is hallgat a készülék a beépített Texas Instruments modulációs hangszabályzós ekvalizernek köszönhetően."

    ═════════════════════════════════════════

Új hozzászólás Aktív témák