Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lovi24

    senior tag

    válasz darky4e #6490 üzenetére

    Maga az ics nem is lenne probléma,hiszen kernel cserével megoldható jb rom felrakása...Az,hogy Mb már inkább probléma (szerintem).

    nepali
    Nem tudom,hogy milyen új szoftverről írsz,én nem tudok frissítésről jó ideje bmm-nél. Legutóbbi verzió 0.3.4.,néztem a marketen és nem látom,hogy lenne rá frissítés.
    Az,hogy melyik az elsődleges rendszered már telepítésnél eldől,hiszen oda telepíted a romot Ez menet közben nem variálható. Hacsak úgy nem,hogy csinálsz egy mentést és másik slotra felrakod.
    Nem tudom telepítésnél mi okozhat hibát,velem még nem fordult elő ilyen (ha csak bmm volt rajta!!). De a program indításakor biztos fel kell jönni a 3 fülnek . Hiba nálam egyedül akkor lépett fel,amikor a Bootstrappal egyetemben próbáltam a bmm-et telepíteni. Én valószínűleg egy reset után előről kezdeném az egészet. :K

    Devil Gelo
    RSD-vel csak alap,gyári rendszert tudsz telepíteni.Jegor jb szintén bootstrap-os,tehát ezt ajánlanám.
    "oficial j"-ez a gyári-t jelentené? Mármint leak1 vagy 2?
    A mostani rendszeredről tudsz simán mentést csinálni bmm-mel(összefoglaló),amit kb 3 perc alatt visszapakolhatsz a bmm-re.Én mindig akkor szoktam mentést csinálni a fő rendszerről amikor még csak 1 slotom van(a fő rendszer),mivel ha már van több rendszered ,esélyes ,hogy azokat is lementi egy file-ba és visszapakolásnál ez kisebb problémákat okozhat.

    Egyébként azt vettem észre,hogy bőven elég a másodlagos rendszereknek 500-500-300-at adni,elbírja ... :DDD

    Nem fogok szellemi harcot vívni azzal, akinek nincs meg a megfelelő fegyverzete!

Új hozzászólás Aktív témák