- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
hm
hát ha senkinek nincs ellenére, lehet elmennék
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Puma K
nagyúr
Elég jól hangzik!
Egy kicsit off
Ez a kép adott egy ötletet, hogy hogyan fessem ki a szobámat"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Oracle
senior tag
A látogatókon kívül természetesen a hazai médiumok képviselői is jelen lesznek az eseményen.
Lesz szellemidézés is? -
ClioRS
őstag
Basszus, pont nem tudok elmenni. Szombaton jövök haza külföldről
Remélem nagyon jól fog sikerülni és minden évben szerveztek egyet! Nagyon kellett már egy ilyen, korábban volt mobilos kiállítás, de nem volt nagy durranás
Gratula
-
<NewL>
addikt
-
cr4sh-
tag
Jó sok fejfájást okoztatok most nekem ezzel a csütörtökkel. (péntek lett volna nekem ideális)
De sikerült megoldanom, kis szabadsággal ezzel-azzal de összejött.
Ha valaki Kecskemétről, vagy Kecskemétet érintve megy autóval és lenne egy hely nála, az privibe jelezzen már légyszi, köszi. -
D@niel
addikt
Na, akkor én is kezdem : Debrecenből megyünk, aki akar, csatlakozzon.
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
PowerBuldog
veterán
Ó de jó lenne elmenni. Viszont 1: Pest messze van, mire megérkeznék jöhetnék is vissza, 2: Akkor van asszony apukájának szülinapja.
Azért remélem lesznek majd képek fent!
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
madstunt
addikt
válasz PowerBuldog #60 üzenetére
én szvsz nyomok live feedet ha eljutok
-
sbazsi
veterán
Énis-énis
-
Magnum_
nagyúr
sajnos nem tudok ott lenni sehogy sem, de egyre jobb kezdeményezések vannak
I humbly and respectfully decline™
-
BloodRay
veterán
Nagyon jó ötlet!
Sajnos én is dolgozok csütörtökön 18h-ig, plusz Pécsen..."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
babati
aktív tag
üdv. nagyon el szeretnék jutni oda. egy belépőnek én is örülnék. salgótarjáni vagyok, ha esetleg valaki menne innen kocsival beszállnék a költségbe, ha lenne valaki aki jönne a környékről és meglennénk 4-en akkor én mennék kocsival, de ha minden kötél szakad marad a vonat. de az eljutás tutira meg lenne oldva. várom a privátokat. üdv.
-
meroly
veterán
Korábban Bocha említette a VIP jegyeket, ez mégis kinek "jár"?
Mert ugye vannak az egyenlők és az egyenlőbbekImpossible is nothing
-
Bog
HÁZIGAZDA
VIP jegyet kapnak a más újságoktól jövő tudósítók, illetve olyan arcok, akik a szakmában vannak (gyártók, forgalmazók, disztribútorok, szolgáltatók). A törzsolvasóknak fenntartott 25-ös puffer akkor válik egyáltalán kérdéssé, ha betelik a létszám. Ebben az esetben a félretett helyeket olyanoknak szeretnénk adni, akik aktívan fórumoznak nálunk, nem csak itt, hanem esetleg máshol is, egyfajta "hírvivőknek" is felfoghatjuk őket. Ez kábé egyéni elbírálás, sok-sok júzert ismerünk mi már itt, úgyhogy tudunk dönteni.
De mindazok számára, akik eddig itt írogattak, tökre mindegy ez az egész, mert nyilván fognak a normál 200 helyre regisztrálni. Ez a későn ébredőknek van.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
Bog
HÁZIGAZDA
Tök más téma: lesz a rendezvényen bár is, amit szintén mi fogunk üzemeltetni (nyilván nem én állok majd a pult mögött), úgyhogy hamarosan csinálunk egy szavazást, hogy ki mit inna szívesen, fel szeretnénk készülni. Nyilván nem extra dolgokra gondolok, egy 10 ropis skót whiskey nem lesz a pultban, de felmérnénk a sör, pálinka, üditő igényeket előre.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
törölt tag
Na akkor holnap reggeltől folyamatosan figyeljük a honlapot
Amúgy kiváló ötlet, én 90% h megyek, ha sikerül reggelnem.
-
babati
aktív tag
vmi jó falusi csávó hozhatna vmi jóféle kerítésszaggató pálinkát. ti pestiek gondolom ritkán isztok ilyen féle mérget van egy ötletem, csak nem tudom a szerkesztőség engedi-e. megkérdem hátha. kéne nyitni egy topikot vagy egy apróhirdetést, hogy pl. én tarjánból mennék és ha lenne utasom mondjuk 3 vagy 4. meg kéne hirdetni hogy a jegykapók közül ki jönne pl. velem és ha meg lenne a 3 fő akkor le lehetne zárni és az tuti lenne szerintetek hülye elgondolás?
utóirat: április 3.-án szülinapom lesz, megajándékozhatnátok egy jeggyel
[ Szerkesztve ]
-
8nemesis8
veterán
Nagyszerű, csak kár, hogy ennyire későn van így már nem tudnék hazautazni
-
nagyúr
Ez egy baromi jó ötlet, ilyenkor kicsit sajnálom hogy nem Pesten lakom mert tuti elmennék rá.
Més que un club!
-
Magnum_
nagyúr
válasz Napfénysüti #75 üzenetére
jaja én is meg ugye megismerném az itteni magot
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
David75
őstag
Nem nagyon van időm most keresgélni sajnos,ezért valaki belinkelné hol lehet regisztrálni???
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
JanFe
aktív tag
Jo talakozot es varjuk a beszamolokat mi akik nem tudunk elmenni
"There is nothing permanent except change"
-
rizso
addikt
Ejj de kár, hogy Pestre nem tudok elmenni
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Konflikt
addikt
A "my name is" cetlis otletre (#41-ben irtam) mit szoltok, esetleg mar tervben is van hasonlo, v kell a francnak?
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
MODERÁTOR
Úgy látom, ez egy pálinkakóstolóval egybekötött mobilos találkozó lesz Így még jobban bánja az ember, hogy nem tud elmenni
Everybody lies.
-
Bling95
őstag
énis nagyon szívesen elmennék, de hát megoldhatatlan, aznap suli, másnap suli , anyám rábeszélése , utazás ... remélem rengeteg képet és videot láthatunk majd az összejövetelről
-
madstunt
addikt
válasz HardSanyeee #92 üzenetére
nem mindenkinél.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz Barthezz2 #89 üzenetére
Mivel külön céget fizetünk a bár üzemeltetése miatt, plusz leszerveztünk egy free borkóstolót, gondolom egyértelmű, hogy a rendezvény területére saját alkoholos italt nem lehet behozni — ha félreértettem volna, hogy ez a terv, akkor ez a hozzászólás semmis. Bent lesz pálinka, normális áron. Sorry.
Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
N-vidi-A
őstag
Ejj de kár, hogy vidéki vagyok, na de majd nemsoká!
Sose lehet tudni, még a végén akciós áron vennék 1-2 bemutató készüléket!
Meg a bort is szeretjük, főleg ingyen!
Remélem jó lesz a meeting, sok sikert hozzá!
Migiri, migiri, úgy ám! :D
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Paidashu 27000MAH, 22.5W Gyorstöltő Powerbank!
- Google Pixel 9 Pro XL, fekete gyári szilikon tok! Új, bontatlan, sose használt.
- ALLDOCUBE iPlay50/ALLDOCUBE iPlay50 Pro tablet tok, szürke - ÚJ
- Nokia, Sony Ericsson és Samsung telefonok szoftveres szervízelése
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest