- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konflikt
addikt
az oke, de mig mi 3G-n probalnank, vagy esetleg nyitott wifin streamelni, ugy aztgondoltam h a stabnak lesz vmi sajat wifije, vagy egy lan-t lehuznak az emeletrol a tulajtol/vkitol a hazbol.
[ Szerkesztve ]
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
szentkuti11
addikt
Már 275 a limit
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz szentkuti11 #303 üzenetére
Kibéreltünk még két termet, nehogy valaki lemaradjon. Regisztráljatok bátran!
Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
Bocha
HÁZIGAZDA
-
Bocha
HÁZIGAZDA
A ruhatárral kapcsolatban: sajnos úgy néz ki, hogy korlátozottak lesznek a férőhelyek, nyári kabátokból/pulcsiból nagyjából 200 darab fér el (feltéve, hogy mindegyik külön vállfán van), ezért aki megteheti, ne a bundakabátjában jöjjön. Fontos továbbá, hogy a táskák tárolására nem lesz lehetőség.
-
senior tag
Meddig lehet leiratkozni? Lehet csak az utolsó pillanatban tudom meg, hogy tudok-e menni, vagy sem.
Mekkora sorra lehet számítani a HTC standnál telefon tapizásra?
Vásárlásra esetleg lesz mód? Egy akciós HTC Legend jól jönne
-
z0d1AK
nagyúr
Ha fél órával a kezdés előtt iratkozol le, és pont egy olyan ember kerül a helyedre, aki az ország túlsó sarkán él, akkor az olyan, mintha kidobnánk egy helyet.
Nem sok értelme van.
Szerintem legkésőbb MA el kell döntenie mindenkinek, hogy tud-e, akar-e jönni.
Bár már ez is valamilyen szinten késői időpont.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Amíg nincs tele a lista, akkor iratkozol le, amikor akarsz, nem számít. Most még van ~40 hely, tehát ne aggódj. Ha reggelre betelik, akkor viszont légyszíves és dél körül iratkozz le. Ha mégis tudsz jönni, keress engem, beengedlek külön!
-
kaller1
veterán
Viszem a párom is, ha nem gond. Megkérném az illetékeseket, hogy az IP egyezés miatt lehetőleg ne bannoljanak...
.::> <::.
-
z0d1AK
nagyúr
Tényleg, azt hiszem az Aréna-Blog-ban volt, hogy karszalaggal lehet majd a rendezvényen tartózkodni.
Ez ilyen nyári fesztivál feeling-ű dolog lesz, amit a következőig hordhatunk?| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz mukibuci #321 üzenetére
Az ilyen műanyagos papír volt, ez SIMA papír. Jelentős különbség, hidd el. Plusz tűzőgéppel fogjuk felrakni, mert ilyen műanyag patentost nem tudtunk csináltatni időre, mert az egész karszalagos ötlet pár napja jutott eszünkbe. Van még mit fejlődnünk, na.
-
Kobaljov
senior tag
Sziasztok,
sajnos a holnapin nem tudok részt venni, de a Motorolától esetleg megkérdezhetné majd valaki, hogy van-e rá esély, hogy a közeljövőben áthozzák esetleg Európába is az okosabb strapatelefonjaikat? (nem az új Androidost, mert az csak "szalonstrapa" hanem pl. a Tundrát és hasonlóakat).
Köszönöm előre is!
KB
-
szentkuti11
addikt
Bocha álmatlanságban szenved,Mobile Meeting,Bolondok napja,ma sem fogunk unatkozni
-
BloodyEddie
őstag
Egészen mostanáig úgy volt hogy megyek, de más teendőim miatt le kellett mondanom a dolgot. Érezzétek jól magatokat helyettem is.
-
D@niel
addikt
"Én már írom a meetinges bejegyzésem, tessék majd figyelemmel követni.
Lesz nálam egy Telecom. Az újságot csak visszamenőleg lehet kapni, speciel én múlthéten hétfőn a 2009-12/2010-01-eset tudtam megvenni. De akit érdekel keressen mert nálam lesz "
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
Konflikt
addikt
elkeszult az ustream channel a video streamnek. ha minden jolmegy, itt lesz adas
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
fi:zi'k
nagyúr
Ahogy bővül a keret, úgy lesznek egyre kevesebben...kis túlzással
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
fi:zi'k
nagyúr
Persze... Meg nem kell annyit várni majd telefon tapizásnál
szerk.: Amúgy miként lesz megoldva ez a tapizás?! Tudom, a gyártó asztalánál kell helyet foglalni... De ha pl lesz 1db Milestone, és csak 100 ember akarja megnézni. Akkor az utolsó ember holnap este kerül sorra
Erről esetleg van vmi infó?[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
törölt tag
Heló!
Bocs, hogy az utolsó pillanatban szólok, de sajnos nem tudok menni a meetingre. A regisztrációmat már töröltem, remélem sikerül még a várólistások közül értesíteni valakit, hogy beugorjon a helyemre.
Akik mennek, azoknak jó szórakozást és várom a logoutos élménybeszámolókatÜdv.:pekfiu
-
D@niel
addikt
Mi már itt vagyunk, tessék bőszen kattintani a blogomra.
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
kaller1
veterán
Jó volt, sajnálhatja aki nem jott
.::> <::.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Köszönjük mindenkinek aki jött. Ugyan én már kevéssé vagyok aktív, de öröm látni, hogy mekkora közösséget hoztunk össze 5 év alatt. Offisöl értékelés majd Bogtól meg Bochától.
less qq more pewpew!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Asztalos klub
- CASIO órák kedvelők topicja!
- PlayStation 3
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- OLED TV topic
- Gumi és felni topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest