- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
Vona Gábor:
Még egyszer a netadós tüntetésekről...
Látom, a balliberális oldalon nagy vihart kavart, hogy a tüntetések hátterében megneveztem az amerikai titkosszolgálatokat. Talán elevenébe találtam a szervezőknek, mert már a csúsztatásoktól sem riadnak vissza, olyat adva a számba, amit soha nem mondtam. Eszerint én azt állítottam volna, hogy a tüntetéseket az amerikai titkosszolgálat szervezte. Nos, ebben a formában ilyet nem mondtam.
A tüntetés teljesen jogosan vitte az utcára az embereket. Szeretném jelezni, hogy az elsőn nagyon sok jobbikos fiatal, még országgyűlési képviselőink is jelen voltak. Azonban már akkor látható volt, hogy a jogos népharagot és a civil hivatkozást (amelyet, úgy tűnik, egyedül mi tartottunk tiszteletben) egyesek az internetadótól teljesen független célokra szeretnék felhasználni.
Egyrészt a bukott baloldali törmelékpártok igyekeztek azonnal rátelepedni a tömegre és a sorozatos választási traumáikra valami utcai gyógyírt találni. Másrészt az amerikai diplomácia - ami mögött természetesen ott van a titkosszolgálata - lépett akcióba, hogy a számára megbízhatatlanná vált kormányt kellemetlen helyzetbe hozza. Mindezen folyamatoknak már régen nem volt köze az internetadó elvetélt - és a Jobbik által mélységesen elítélt - ötletéhez.
Minden tiszteletem azoké, akik pártfüggetlen szándékkal tiltakoztak az internetadó ellen. Nagyon örülök annak, hogy a kormány végül meghátrált. Végül meghatónak tartom a tiszta tekintetű és szándékú civil kezdeményezéseket, de sajnos naivnak kell azokat neveznem, akik a fenti állításaimat kétségbe vonják. Sajnos Magyarország egy új hidegháborús konfliktus frontján fekszik, és minden egyes belpolitikai eseményt ebből a szempontból is értékelni kell. Örülök, ha valakinek ebben segíteni tudtam, a többieknek pedig - akik összeesküvés-elmélettel vádolnak most - tisztelettel azt ajánlom, figyeljék az elkövetkezendő hetek, hónapok eseményeit.Teljességgel egyetértek vele.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro 128GB FEHÉR TITÁN MAKULÁTLAN
- iPhone 14 128GB Lila Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3826
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- Új Modell Apple Watch Ultra 2 49mm Black/2025.09.21 Apple Gar./p3825/
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest