Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #56573440

    törölt tag

    válasz Gomez #5890 üzenetére

    stackelés az nem mod függő, azt a vanilla mc oldja meg. olyat tehát nem lehet csinálni.

    ami neked kell az egy regulator. a működése elsőre bonyolult de zseniális kis cucc. 3 részt látsz benne fent. a bal oldalon szabályozod hogy mennyi itemet gyűjtsön be a középső "buffer" zónába ami gyak egy chest. a jobb oldalon lévő helyen azt mondod meg hogy a mögötte lévő invertoryban legalább hány azonos item kell legyen mielőtt kiküldi a tartalmát.

    tegyük fel hogy a ládában ami mögé beteszed a regulatort mindig 10 darab csemete kell hogy legyen. a regulator bal oldalára beteszel 10-et, középre semmit, jobbra 1-et. ez azt jelenti, hogy ha elfogy a ládából a csemete akkor 10-et dob be (a jobb oldal 1 ugye és annál kevesebb kell mielőtt küldi). már ha van annyi addigra az invertoryban.

    miért kéne hogy ne legyen steckelhető? deployerben végződik az teszi le? mert ha igen, akkor azt fel tudod tölteni olyan elemekkel amivel nem tud működni (én ált sticket használok 1db/slot) és az első slot üres. így max 64 csemetét tud megenni.

    de ezt a rendszert főleg ha több invertory van mögé kötve sokkal jobban lehet vezérelni egy regulatorral. én pl legutóbb arra használtam hogy a cobble genből beeső követ steckekbe rendezte mielőtt továbbküldte, így jelentősen csökkent pl nálam a lag, kevesebb cucc rohangált jelentősen.

    jah és nem kell feltétlenül hátulról etetni, a középső, invertoryba akkor is bekerül a cucc ha oldalról tolod be neki

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák