- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
miqlas
őstag
válasz ToniSoprano #9597 üzenetére
Jah, ezt olvastam én is, és kérdõre is vontam a Telenor ügyfélszolgálatot, azt mondták, hogy attól még nem tiltják, és valóban mûködik, pl. én használom is a MobileVoip-ot
42
-
ToniSoprano
addikt
Nekem letiltották, amikor mobilcsomagot léptem, lehet forgalomtól függ. Nem tudom nekem letiltották használhatatlan lett.
Feltettem a windows 10-et 640 DS-re, nem hard resettel, tényleg sokkal gyorsabb mint a 8.1.
Egyedüli problémám az, hogy a Edge bár nagyon gyors kicsi a betű rajta az explorerben nagyobb volt alapból, whatsapp detto, ezen lehet valahogy állítani? Ez az olvasási nézet nem érdekel, pl. fórumnál irreleváns.
A sebesség valami tényleg érezhetően gyorsabb a 8.1nél, az érintés is érzékenyebb, alig kell megérinteni, szokni kell.Egyébként azért látszik dolgoztak a 10 mobile-n rajta rendesen, tényleg ez a sebesség ilyen kis teljesítményű kütyün brutális. Vibert próbáltam tökéletesen műkszik telefonálásra, üzenetküldésre.
Nem tudom, meddig marad így, nagyon sok szoftver van telepítve, mert áthozta a 8.1-ből a legtöbb szoftvert, jó hogy a térképeket végre megint lehet SD-re áttenni.
[ Szerkesztve ]
-
mirci18
addikt
válasz ToniSoprano #9605 üzenetére
Bár a programot nem ismerem.
De nekem 8.1 alatt a böngésző speciális beállításaiban lehet betűméretet állítani.
Szerintem lép rá az edge-re és ott keresd meg a beállításokat.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
ToniSoprano
addikt
válasz mirci18 #9606 üzenetére
Két helyen is lehet a betűméretet állítani de össze vissza vannak a betűk hol kicsi hol nagy. Az UC browserben lehet állítani a betűt speed módban., legfeljebb használom azt, az alkamazások listájánál is elég kicsi a betű. Whatsappban hol kicsi hol nagy. No mindegy mos megy a .36-os verzió rá slowban.
De hard reset nélkül slowban áthozott majdnem minden alkalamzást a 8.1-ről, először azt hittem nem is frissített, mert kb ugyanúgy néztek ki a csempék. Pár dolog pl. a takarékos üzemmód %-os kijelzése letűnt.
Van ez a kétsoros csempe megjelenítés arra nyomtam rá és megszívtam mert nem állítja vissza 3 sorosra a csempéket, nem jegyzi meg a régi 3 soros elrendezést, de ez legyen a legnagyobb baj.Tetszik az még, hogy kicsit vastagabb a navi sáv, könnyebb keelni, egy kézzel sem lehet mellé ütni, továbbá több színt lehet témának választani.
[ Szerkesztve ]
-
Pukimaki
tag
-
ToniSoprano
addikt
válasz Pukimaki #9608 üzenetére
Az ismert dolog, ha tudod egyik kártyáddal menj át máshova, és akkor működni fog. Régi droidos telóm esetén is a telekomos simkártyásokkal volt gond, eldobta a mobilnetet egy idő után a többi szolgáltatóval működött, de más telónál is volt ilyen. Farnc se tudja az okot de nem siketnek rájönni. Előtte azért próbáld ki egy másik szolgáltatós kártyával az egyik simben de 99%. hogy nem lesz gond. Én Telekomos és Telenor os kártáyval használom folyamatosan megy a 3G április óta 2 gb/hó kerettel és semmi gondom nem volt soha.
Egyébként a 3G mobilnet lefedettsége a Telekomnak kb 50%, Telenornak 92%, Vodafonnak papíron 98% körüli.
De a Telekom nem építette ki pl. Balatonnál, Dunántúlon, Észak Magyarországon a 3G-t, szóval szinte haszálhatatlan a 3G hálózatuk. Én onnan váltottam ég és föld a különbség 3G felfedettségben az említett helyeken.A francba feltettem a .36-os végűt és sokkal lassabban reagál az értintésre.
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ha esetleg elkezd hülyeségeket csinálni, akkor javasolt mindenképp egy hard reset és vadiúj mobilként, egyenként szépen felrakni mindent, további meglepődésekre adhat okot majd sebességben , tehát még ezután is gyorsulhat...
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Végül is, akkor most melyik build csücsül a mobilodon?
-
eladogeppc
veterán
Azt nem értem, hogy a W10-re miért irja pár ember, hogy az érzékenysége jobb.
Ez nem igaz. A Swipe sem működik rendesen.
Én nem a Slow módot választottam, és az a W10 még nem teljesen jó.
Ha csak azt veszem hogy erre az oldalra is képtelenség Edge-en irni W10-en.
Érdekes hogy 8.1 alatt tökéletes a swipe, igy kényelmes írni vele.
A fő képernyő görgetés is rosszabb.
Azt hiszem most már csinálok egy összehasonlító videót.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Pukimaki
tag
válasz ToniSoprano #9609 üzenetére
Koszonom. Most, hogy ezt irod jovok ra, hogy eddig a ceges kartya Telenoros volt es a magan a Telekomos. Nemreg valtott at a ceg is Telekomra. Bakker! Akkor most valtsak szolgaltatot? Orulet!
Ez ezek szerint szolgaltatos gond. Egy win10 felrakasa nem lehet orvossag a dologra?Lumia 640XL dual sim és 950XL
-
ToniSoprano
addikt
válasz Pukimaki #9614 üzenetére
Azért próbáld ki előtte kérjél valakitől próbára egy telenoros, vagy vodás kártyát, de elvileg igen megoldja. Számhordozással át tudsz menni máshová. Itt a fórumon írtak többen hasonló problémát 2 telekomos kártya esetén jelentkezett olvass vissza.
Valami gebasz van a Telekomnál, de úgysem ismerik el gondolom, a telefon a szar, legalábbis ez szokott lenni a hozzáálásuk.[ Szerkesztve ]
-
starr
őstag
válasz eladogeppc #9613 üzenetére
Még a vacak 520-ason is wm10-el kiválóan működik a swipe magyarul.
Minden egyes szót tökéletesen eltalál nekem.
8.1-en nem volt swipe, csak angolul. -
starr
őstag
válasz ToniSoprano #9617 üzenetére
63-as, a legújabb a fast ringben.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Már jó párszor le lett írva, hogy minden készüléknél másképp teljesít és még a feltelepített app-tól is összeomolhat egy idő itán. Ha a swipe nem jó nálad, akkor a francért használod rajta!
Ha csak azt veszem hogy erre az oldalra is képtelenség Edge-en irni W10-en.
Semmi gondom vele. Nekem egyelőre egy app, ami gondot jelent és az a trafi hunter, konkrétan használhatatlanná válik tőle az OS. Nem is használom már w10 alatt.
[ Szerkesztve ]
-
Pukimaki
tag
válasz ToniSoprano #9615 üzenetére
Kiprobalok mas kartyat, persze.
Koszonom a segitseget!Lumia 640XL dual sim és 950XL
-
Aethelstone
addikt
Ezt Edge segítségével írtam.....mondom, valaki nem mond igazat....
Arsenal FC - Go Gunners!
-
Andreas44
csendes tag
Az elmúlt sok évben, sok telefonom volt. Toronymagasan a Nokia 2110-nek volt
a legszebb beszédhangja. De ez már történelem..
Ha tényleg gond van a WP telókkal, akkor gyorsan veszek egyet, lezsírozom
és elteszem a nehezebb időkre, mert annyira megkedveltem[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
Megy fel a W10 a W8.1-ről megvan a gördülékenységről a video a Swype-ot ott nem videóztam le, csak az IE görgetést.
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
Ezúton követek meg mindenkit.
Újra nekirugaszkodtam a W10 telepítésnek, most jó lett.
A fene érti.
Most nem nyomtam Hard Resetet, és tényleg jó a Swype-ot kipróbálom még.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
juve600
nagyúr
üdv
feltettem slow-al a win10
29-es bulidet ir,ez a legfrisebb a slow-ban ?? mert nem talál frissitéstviber,üzenetek ami a fast 63-asal gond volt itt az is működik
viszont nem találom hogy tudom kikapcsolni a navigácios gomb rezgést -
miqlas
őstag
... amúgy az megvan, hogy aki az Insiderbe belép és telepíti a win10-et, nem kap firmware-t, csak os-t a mostani firmware-re? Ez sok mindent megmagyarázna a régebbi telefonok (nem L550 és L950-ek) esetén ...
Állítólag a MS ezentúl mind a slow, mind a fast ringen fog firmware-t is adni az os-hez ...A hír nem friss, hanem keddi, de nem láttam eddig itt megemlítve, ezért gondoltam belinkelem!
[ Szerkesztve ]
42
-
juve600
nagyúr
válasz ToniSoprano #9635 üzenetére
kell utánna HR ??
-
Ricardo
titán
Az mitől lehet, hogy a térerő, és a wifi ikon felett is ott a kis nyíl? Egyszerre forgalmaz wifin, és mobilneten
[ Szerkesztve ]
-
Szeretném kérdezni hogy 8.1-en az utolsó build az 54-es? ((640 LTE))
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
WD9
csendes tag
Sziasztok!
A topikban kereségelve olvastam, hogy többen is Xiaomi Piston 3 Youth fülest használnak a telefonhoz. Aki rendelt ebay-ről, be tudná linkelni, hogy pontosan melyiket? Jó lenne működőképes darabot rendelni
Előre is köszönöm!
-
rover45
őstag
-
rover45
őstag
válasz mirci18 #9647 üzenetére
Értelek, de a következő körrel, amit ugye követnem kell, elvileg kijelöli magának azt a helyet, ahová tartanom kell. Amennyiben nem követem célratartóan, úgy az adott részletet el sem engedi készíteni. De én követem a kijelölt pöttyöt, el is készíti a képet a helyes pozícióban, illesztéskor mégis elcsúsznak a képek
-
mirci18
addikt
válasz rover45 #9648 üzenetére
Igen de közben a kezed mozog több centit is le vagy fel az a kör meg csak nagyjából pozícionál be.
Sajnos ennél pontosabb panoráma szoftver nincs a telefonra.
Nekem általában tetszik amit csinál a szoftver.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest