Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ToniSoprano

    addikt

    válasz galmat #1066 üzenetére

    Az lenne jó ha belehetne állítani appokként be, hogy pl. ne jelenjen meg a virtuális billyentyű annál az appnál. Engem leginkább az Internet Explorenél zavar, ha fektetve használom és eltűntetem a virtuális gombokat, akkor pl. sokkal nagyobb lesz a betűméret ami, azért nem mindegy, próbáljátok ki.

    És pl az egykezes használatnál is zavar a virtuális billentyű, mert pl. szövegbevitelnél a virtuális billentyűk így annyival feljebb kerülnek és így nehezebb elérni.

    (#1065) erahurka : Én néztem még pont elérném a fizikai gombokat a 640-esen. Pl. kipróbáltam, a 930-ason ami 5 colos, fizikai érintőgombok vannak, nincs vele gond, elérhető. Sajnos ez a virtuális gomb trend a többi gyártónál is pl. Sony, Huawei, LG amit azért nem teljesen értek. Bár 5,5-5,7 colos kütyünél már tényleg jobb lehet a virtuális.

    A legjobb szerintem az lenne, ha lenne fizikai billentyű és lehetne használni a virtális billentyűt is akinek az nem tetszik, vagy nem éri el, szóval mindenki maga döntse el, melyik kényelmesebb. Erre még nem jöttek rá a nagyokosok, pedig nem kerülne sokba ez a megoldás.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák