Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
Ez az ár egy vicc… 780-840.000 Ft?
Ennyi pénzért alapból elvárnám a minimum 2 napos üzemidőt, de persze nyilván egy napot fog éppen kibírni. Anyám borogass, ezek elmentek otthonról. Igen, szar a forint, de akkor is.[ Szerkesztve ]
-
fahrii
őstag
válasz
ForRedGlory #1 üzenetére
Nem kell komolyan venni, 551.792 Ft-ért ebben a pillanatban előrendelhető a samsungtól közvetlenül a legkisebb fold4.
-
falabu88
aktív tag
válasz
ForRedGlory #1 üzenetére
154ezerért vettem kuponhalmozással pár hete a flip 3-at, kb annyit érnek ezek a cuccok. De még így sem éreztem, hogy szükségem lenne rá, inkább tovább adtam jó haszonnal.
-
szalai112
senior tag
Sziasztok
Nekem fold 3 van, de itt már alaból vastagon fog a ceruza a fold 4-nél[ Szerkesztve ]
SAMSUNG Z FOLD 3, Galaxy Watch 4, HP pavilon X360
-
dnelb
addikt
azért az fáj hogy kint ugyanannyiba kerül mint a zfold3 anno, ami volt itthon 700 és 730k, ezeknél most 780/840
köszönjük apuka
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
Úgy látszik most itt egy technológiai fal, szóval kell még pár év a nagyobb fejlődéshez.
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
gyuri81
veterán
válasz
ForRedGlory #12 üzenetére
Kaptam egy privát kupont a drága Samsung-tól, mert hónapokig nem voltak képesek céges számlát kiállítani az S22 ultráról.
Samsung hangprojektoros kupont keresek. Ha van ilyened, kérlek írj rám privátban!
-
prolad
őstag
Elég sovány lett sajnos. Se nagyobb akksi, se rendes gyorstöltés, se hely a tollnak. Ott a crease, nem csukódik simára, a külső kijelző továbbra is keskeny. Meghagyták a béna oldalsó olvasót és a rossz helyre tett alsó mikrofont.
Gondolkodtam a váltáson Fold2-ről, de lehet várok vele még egy évet. Remélem a konkurencia összekapja magát és lassan hozzák a cuccait EU-ba is. -
Gaben027
csendes tag
válasz
ForRedGlory #1 üzenetére
Hát várni kell 1-1,5 évet aztán lejebb esnek ezek az árak.Vagy pedig az előző generációs az már nem annyira vészes.Sok mindent úgy se fejlesztettek rajta.Én ilyesmit vennék nem is gondolkodnék rajta melyik generáció legyen.Árukereső szerint a Flip 3 már 250 ezer a Fold meg 450.
[ Szerkesztve ]
-
GeoJoe
aktív tag
Ez most nekem is sok, ha jól látom 280ért vennék be az S22U-t, így még nem elég csábító.
Na majd idővel -
doooo
addikt
válasz
ForRedGlory #1 üzenetére
Nincs "de akkor is". Szar a forint. A lehető legszarabb. Ennyi.
Dollárban, de még talán euróban meg fontban is pontosan ugyanannyiba kerül, mint a tavalyi modell.
A 2 napos üzemidő meg egyrészt mindenkinél mást jelent, másrészt melyik csúcsmobil is képes arra perpillanat (speciel a te elvárásaid szerint)? i13PM? Akkor azt kell ezt venni, és probléma letudva. -
MarciKING24
tag
Megnézegettem, megnyomkodtam őket, azért fold4 elég meggyőző. S22U van nálam március óta, új foldon simán érezni exy után a snapi procit ,
sajnos jobb, már most smoothabb a felhasználói élmény, bár ebben a 22U jól elmarad még feleségem 21Uja mellett is.... Azért érdemes megemlíteni, kisebb lett a gyűrődés F3 után, kamera az első tesztek alapján sokkal jobb, és a minimális szélesítése a külső kijelzőnek nagyon jót tett. Jah, és gyönyörűek a színek
[ Szerkesztve ]
Straight outta Compton
-
Ricardo
félisten
Ezeknek teljesen elgurult a gyógyszerük.
-
prolad
őstag
válasz
MarciKING24 #21 üzenetére
Hol van már most kirakva Fold 4?
-
undercover
senior tag
Arról tud valaki valamit, hogy az unpacked eseményre volt igérve 25k-s kupon az mikor lesz kiküldve?
Lenovo Legion 5 Pro// & // Galaxy S23// & //Playstation 5//
-
Maxxy10
őstag
Számomra az új Fold szerelem első látásra, gyönyörű lett.
-
theores.0z
újonc
nektek honnan van ennyi kuponotok? 😅
-
Felesbandi
aktív tag
Nem tudom, milyenek most a Samsung tabletek, de ezt a Fold 4-es dokkolos dolgot a tobbi tablet is atvehetne.
-
MikeWazowski
addikt
válasz
undercover #25 üzenetére
Kiküldték már.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
fahrii
őstag
válasz
undercover #25 üzenetére
Sajnos nem érdemes használni mert üti egymást a 10% egyénivel és összességében alacsonyabb kedvezményt ad.
-
Balika911
félisten
Ha már kupon, melyikek élnek még? Láttam, hogy volt sima S22 a nyár elején 200 ezer alatt is így, ez már megszűnt, igaz?
-
Tocso1706
csendes tag
Minden új technológia kezdetben drága. iphone 3g induló ára itthon 136e volt asszem, iphone 4 meg 2k. Mindenki mondta hogy ez esélytelen, ez nem fogják venni, nem fog elterjedni az ára miatt.
Sztem arányaiban ezek ára is hasonlóak, és megvan az a techi réteg, aki megveszi és szereti. Itt cikk felvetése az érdekes, hogy nincs konkurencia és az miatt pihenhet a samsung. Az a kérdés, hogy akar-e konkurencia lenni bárki is. Gyártási költség és leendő eladások miatt nem gondolnám, hogy bármelyik gyártó rohan ennek fejlesztésével. Biztos van pult alatt kész koncepció, de amíg nem látják a lehetőséget, addig nem kerül piacra és nem is lesz verseny.Valahogy az ipad sztorija lehet itt is igaz, hogy ipad hamarabb volt, mint iphone, csak tudták hogy az emberek nem tudják mire vélni és kapufa lesz, így megvárták az iphonet és utána dobták piacra a padet, amit már tudtak értelmezni "nagyobb kijelzős iphonenak".
3-5 év múlva kiderül, hogy ennek van-e jövője, az emberek akarják-e elérhető áron vagy azt mondják, hogy telefon kényelmes a zsebbe, ha meg nagyobb kell, akkor ott vannak a többméretű tabletok majd szubnotik.
Én drukkolok ezeknek, mert az ötlet jó, a megvalósításon tényleg agyalnak, csak hát vakarom a fejem, hogy igazából a pár hetes varázs után vajon hogy használnám. -
válasz
ForRedGlory #12 üzenetére
Két kupon esetén a 25 ezres kedvezmény már nem érvényes. Már hármat sem enged szóval kuponhalmozásról le kell tenni sajnos.
Én ennyiért előrendeltem aztán kíváncsian várom!"I feel the need ... the need for speed!"
-
Gubu0101
addikt
válasz
ForRedGlory #1 üzenetére
Nekem most is 70%-on van az aksi,reggel 6 kor vettem le a toltorol,ahogy en hasznalom nekem siman elmegy 2 napot a 3-as.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)… ROG Cetra True Wireless iPad Pro 12.9 (2022) iPhone 14 Pro Max Apple Watch 8…Samsung Buds 2/Live...PS5…
-
-
Az, hogy új!
#39 És sajnos nem is lesz már nagyobb, hanem ennyire levitték elvileg.
Legalábbis a SES-ben azt mondták, hogy mostmár ennyi lesz csak. Remélem igazatok lesz és meg tudjátok venni olcsóbban, mint most az 520.
[ Szerkesztve ]
"I feel the need ... the need for speed!"
-
Yeffy
veterán
válasz
Tocso1706 #33 üzenetére
Valahogy az ipad sztorija lehet itt is igaz, hogy ipad hamarabb volt, mint iphone, csak tudták hogy az emberek nem tudják mire vélni és kapufa lesz, így megvárták az iphonet és utána dobták piacra a padet, amit már tudtak értelmezni "nagyobb kijelzős iphonenak".
just out of curiosity: erre van valami forrasod? ezt meg nem hallottam.
nem mondom, h nem igaz, van benne racio, csak erdekel.[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. || Kondi powaa'! ヅ
-
SkyLine3000
addikt
Elmebeteg árak egy qrva telefonért. Rohadjon rájuk az összes!
-
válasz
ForRedGlory #43 üzenetére
Nem tudtak sajnos semmi biztosat.
Nekem is 12.-ét ír. Tavaly a Fold 3 esetén is meglehetett már kapni indulás előtt és, ha jól emlékszem az S22 család is úgy volt szóval reméljük a legjobbakat!"I feel the need ... the need for speed!"
-
Cattle_Decap
tag
Drágább telefon mint egy 3090Ti.
Lassan tölt, a külső kijelző használhatatlan képátló arányú, és nem is bírja a kiképzést.
Nope. -
Decske
aktív tag
Fold 3-ról nem látom értelmét a váltásnak, de talán még 2-ről sem. A szoftveres újdonságok jól hangazank, nagyvalszeg a régebbiekre is kijönnek, legkésőbb az 5-ös OneUI-al.
Szerencsére ez nem iOS, hogy az akksi töltöttséget hardveres okok miatt nem lehet a régebbi telefonokon megjeleníteni.Samsung Galaxy Z Fold 3, Asus Zephyrus G14 (2020)
-
joey04
titán
válasz
Cattle_Decap #48 üzenetére
Mondjuk a 3090 ti-nál jobb vétel.
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Z Fold4 és a Z Flip4 koncepciója nem változott, az egyik normál méretűből kisebb, a másik pedig nagyobb lesz, de a tavalyi modellekhez képest nem szignifikánsak a változások.
- BONTATLAN Új Iphone 11 64-128GB 1év APPLE garancia gyári független DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető
- BONTATLAN ÚJ IPHONE 13 mini 128-512Gb gyári független MINDEN SZÍN DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
- iPhone 13 128GB gyári független 2023.07.20. Apple garancia
- Apple Airpods 3 bontatlan 1 év Apple garancia! 100% eredeti!
- iPhone Xs 64GB gyári független megkímélt új akku 100%!
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Sessionbase Kft.
Város: Budapest