- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
smirisandor
csendes tag
válasz Buksi20 #1511 üzenetére
Ugyanaz a probléma merült fel nálam, mint sec094-nél. Meizu m3 note, "nincs szolgáltatás" felirat kb. 3 naponta, ilyenkor se telefonálás, se internet, és csak az újraindítás rakja helyre. Namost kettő db. ilyen teló van a családban, és csak az egyiknél (annál, amelyiknél többet van használva a mobilnet) csinálja rendszeresen ezt a hibát. Mindkettő esetében be van frissítve a Flyme a legfrisebb stabil verzióra.
Ötlet a megoldásra? A Meizufans fórumon nem leltem semmi használható tippet.
Meizu m3 Note
-
smirisandor
csendes tag
Köszi a választ. A sim csere rögtön megvolt, mini simet kellett nanora váltanom a telefon miatt. A 6-os betától félek, mert sok rosszat olvastam róla, nem akarok még nagyobb gondot (sok kérdés irányul a Meizufanson a 6-ról 5-re downgrade-re...). Érdekes, hogy a másik telónál is csinálta ezt, de csak egyszer, nem rendszeresen. Mindkettő kártya vodás. Más ötlet esetleg?
Meizu m3 Note
-
smirisandor
csendes tag
Vidéken a Voda a 4G-re használja a 800 Hz-t, tehát halózat simán van, csak nem 4G-s.
Közben lehet, hogy rátaláltam a megoldásra. 3 dologban különbözött az a Meizu m3 note telefon, ami csinálta a hibát és az, ami nem. Ezeket a különbségeket küszöböltem ki az alábbi beállításokkal:
1. Beállítottam a telón az ütemezett kikapcsolást éjszakára (a beállításokban a kisegítő lehetőségeknél). Minden éjjel egy és öt között alszik a teló. Reggel pin kóddal indítunk, viszont így egy hét alatt még nem csinálta ezt a hibát.
2. Regiisztráltam a telefonon egy Flyme fiókot.
3. Leállítottam az OperaMax-ot (lecsatoltam az adatforgalom figyeléséről.)A 3-as pontot gondolom a valódi megoldásnak egy hét tapasztalatai alapján.
Próbáld ki, hátha beválik.
Meizu m3 Note
-
smirisandor
csendes tag
Update: most úgy tűnik, hogy nem a 3-as javaslat a megoldás, hanem az 1-es, tehát az éjszakai pihentetés. Amikor ezt az éjszakai alvást kilőttem, bő tíz hibamentes nap után újra előjött a gond, kb. három napos folyamatos üzemidő után lényegében menetrendnek megfelelően eldobta a hálózatot.
Meizu m3 Note
-
smirisandor
csendes tag
Nekem Meizu rendelés kapcsán bevált a Smartshop nevű cég.
Lsd: http://smartshop.hu/kereses?q=meizu&sort=final_price&dir=descKét M3 Note-ot rendeltem tőlük két hét eltéréssel kb. két és fél hónapja. Az áraik jók, valamint korrektek voltak, bár garanciális tapasztalatom - szerencsére - nincs velük.
A felsorolt telók közül csak az M3 Note-tal van tapasztalatom, a feleségemnek és nekem bevált mindkét megrendelt készülék, a fentebbi kommentek között részletezett egy db. hibája volt az egyiknek, de azt tudtam orvosolni (háromnaponta úja kellett indítani hálózatvesztés miatt, megoldás fentebb).
Én Gyomaendrődön lakom, 13 ezer fős kisváros, 30 km-es közelben nincs nagyobb sem, és vígan elvagyok a két telefonnal a vodás 3G-s mobilnettel. 4G nincs, de mondjuk az előfizetési csomagomban sincs
Majd a többiek nyilatkoznak a többi készülékről - én úgy tudom a Xiaomi Redmi Note 4x-et jobbnak szokták tartani a Meizuknál egy paraszthajszálnyival...
Meizu m3 Note
-
-
smirisandor
csendes tag
válasz timer32 #1669 üzenetére
Én nem váltanék. Hasonló dilemmában vagyok, szintén Meizu m3 note-om van, de még kivárok. Ha a Wayteq hozza a B20-as Meizukat, akkor van esély a jövőben m6s-re, és Meizu 15-re is. Az m6s mellett a fő érv, hogy baromi olcsó, modern, és kávamentes (viszont a kijelző kisebb felbontású), a Meizu 15 meg mindenben jobb, mint a m3 note (csak persze jóval drágább is lesz).
Egyébként nekem mindig van térerőm és mobilnetem is, pedig egy vidéki kisvárosban élek. A titka az, hogy van egy vodás és egy t-mobilos kártyám is a telóban, valamelyik tuti működik
Meizu m3 Note
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs