Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gabor9991

    őstag

    Köszönöm a válaszokat, nem ilyen, amit a linken is látni, ez olyan, mint ha egy + jel lenne a kijelzőn teljesen végig a képernyőn hossz- és keresztirányban is, bármilyen szín esetében ebben a + alakban sokkal világosabbak a színek.
    Sajnos nehéz ezt fotózni, pedig tennék be egy képet.
    Más készülékeknél is előfordul kijelző foltosodás, nem is ezzel van baj, inkább az a kérdés, ezt a szervizben javítják, vagy kijelzőt cserélnek?
    Vagy azt mondják rá, nem befolyásolja a használhatóságot és jó így is?

    Sajnos már van rossz tapasztalatom a szervizzel, semmi jót nem tudok mondani rájuk, a töltőt mire kicserélték, mert rossz volt, hetekig emaileztem velük, mert képtelenek voltak egy hibás töltőről megállapítani, hogy nem tölt.Szerintük kifogástalanul működött...de végül emailben leírtam nekik, hogyan lehet egy töltőről megállapítani, hogy nem tölt, például csatlakoztatjuk egy telefonhoz :) és látjuk ,hogy nem jó...na ez után cserélték...de mivel ilyen színvonalú a csapat a szervizben, nem szívesen kezdenék újból vitatkozni velük.
    Ja, miután garanciában kicserélték a hibás töltőmet, 3000 forintot akartak kérni érte, hogy visszaküldjék a címemre!Ilyet se láttam még sehol, de végül itt is normálisan ért véget a történet, visszakaptam ingyen, ahogy normális is.

Új hozzászólás Aktív témák