Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
m@xsys
senior tag
Lehetett volna ez WWDC utosebb is Csiszolgatas es polirozas. Az uj Apple Music-ra kivancsi vagyok.
-
bok92
addikt
Én eléggé csalódtam a tegnapi előadásban. Dark mód nem lett, variálható custom center kapcsolók szintén nem. 3D Touch oké, de akinek nincs minimum 6S készüléke, az mit tud ezzel kezdeni?? Reménykedtem még, hogy iPad terén lesznek nagyobb újdonságok, erre annyi lett, hogy egyszerre futhat 2!! Safari ablak. Ok, köszi! IMessage, Siri, Apple Music újdonságai abszolút nem érintenek. Egyedül a rendszer alkalmazások törlése, meg az összes értesítés egyszerre való eltávolítása az ami hasznos számomra. ( persze ehhez is kell 3D Touch) Valami nagyobb durranás kellett volna, mert így nem nagyon fognak nőni az eladások. ( persze ki tudja milyen lesz az új IPhone, habár ott sem várható nagy előrelépés, idén legalábbis...)
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
Itt egy elég összeszedett videó az IOS 10 újdonságairól: YouTube
"nincs rá lezsóidő"
-
Szakiii
addikt
Elég gyenge lett szerintem ez az egész
-
bedibazsa
senior tag
Hát ez még mindig kevés. Szerintem ez az első és az utolsó iPhone-om, amiről most pötyögöm ezen sorokat. Évek óta semmi különös nincs.
-
batai15
félisten
Elég gyenge lett az ios 10.
-
hemaka
nagyúr
Jók az újítások, de még elfért volna jó pár a rendszerben.
Régebben okés, hogy csepegtették, de most már nem hiszem, hogy elegendő így tolniuk a frissítéseket. -
Fall-N
veterán
Látom a lockscreen terén eljutottak már a Jelly Beanig. 😁 Ott jött be a konkurenciánál a Widget és a kamera gyorsindítás is. Mondjuk nekem ezek a túlméretezett widgetek nem jönnek be.
-
Parallaxis
addikt
Ott jött be a konkurenciánál a Widget és a kamera gyorsindítás is. Mondjuk nekem ezek a túlméretezett widgetek nem jönnek be.
Apró gond, hogy ezek nem widgetek és a kamera gyorsindítás már jó ideje része az iOS-nek.
Sajna Androidon még most sem megoldható az, amit ezek tudnak, ott az értesítésnél ha egy bejövő üzenetre válaszolni akarsz, akkor belép a rendszerbe és megnyitja az appot, itt azonnal az értesítés felületén válaszolhatsz.
----------
"még mindig az az érzésünk, hogy van hova fejlődni, főleg az Android értesítési rendszere mellett"
Majd szóljon a cikk írója, ha Androidon akár fele annyira testreszabható lesz az értesítések megjelenítése, mint iOS-en. Szerintem egyelőre még az Androidnak van hova fejlődnie.
[ Szerkesztve ]
-
Postas99
senior tag
válasz Parallaxis #9 üzenetére
Úgy látom nem ismered a Motorolák ezen feature-jeit. Moto X 2013 óta van ilyen a rendszerben.
A tárcsázóban a hibát kijavították esetleg, mert ez a hiba masszívan benne van az IOS-ben
[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
Floatify app és ezerszer jobban testreszabható az értesités.
Androidon is nagyon fejlett az erre vonatkozó api,csak azt le is kell programozni.
Sőt van külön olyan app is amivel lehet szerkeszteni notificationt.
Amit widgetként is ki lehet rakni,illetve lehet hozzá rendelni érintés és egyéb eseményeket is.[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
Ez a gui a notif centerben, meg a musicban elég nagy hányás.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Wesder
félisten
Nem dobtam hàtast ettől az egésztől. Az IOS téma meg egyenesen taszít
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Parallaxis
addikt
válasz aprokaroka87 #11 üzenetére
Floatify app és ezerszer jobban testreszabható az értesités.
Alkalmazásonként megmondhatod, hogy mi és hol jelenjen meg és mindez a gyári Android szerves része?
Ja nem..A 6.x-es Androidban egyébként már van valami hasonló kezdemény, de még mindig nehézkesebb és butább.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz Parallaxis #14 üzenetére
Az lényegtelen hogy a gyàri rendszer része e, mert azzà tudod tenni, ellenben az IOS-szel. Aki meg azt mondja hogy "Kispista" nem ért hozzà, mert bla bla bla, az szimplàn lusta. 2.x idején pl a root is nehéz dolog volt, most meg egy gombnyomàs.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
dilajoska1
őstag
"Sajna Androidon még most sem megoldható az, amit ezek tudnak, ott az értesítésnél ha egy bejövő üzenetre válaszolni akarsz, akkor belép a rendszerbe és megnyitja az appot, itt azonnal az értesítés felületén válaszolhatsz."
Ez Iphone 5s, 5c, 6, 6 plus, SE-vel is megoldható vagy csak az 6s-el?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
w333
félisten
Csak egy szó ... és szerintem ezzel mindent elmondtam : SZ*R !
Sok fejlesztés árát inkább adták volna a szegényeknek, mindenki jobban járt volna.
Túl nagy a piac ennyi apróság nem lesz elég, várom Decemberben a negyedéves pénzügyi jelentéseket, csökkenni fog és ezen senki se lepődjön meg
De erre szerintem ők is gyorsan rá fognak jönni !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Parallaxis #14 üzenetére
Igazából mi értelme alapként,ha egy gyártó akár ki is tilthatja a rendszerből vagy módosithatja és kicserélheti a sajátjára.
-
Quqesz
nagyúr
NA még kicsit csiszolnak és beérik az androidot! Szóval egy rendszer,pár eszközre és a nagy apple ennyit tud felmutatni egy év alatt? Steve forog a sírjában sztem....semmi,de semmi előremutató nem volt ebben most,pedig régen az apple volt a fény az alagútban.......
Parallaxis
ha kibújsz a szifonból rájössz,hogy van élet azon túl is pl LG már régóta úgy kezeli az üzeneteket, hogy egy kis ablakot feldob a kijelzőn(jé és ki is kapcsolható),amiben benne van az üzenet+ott helyben válaszolhatsz is rá....spanyolviasz effekt.Beszartam a röhögéstől, mikor újításként felhozták a nagy Miki egeret meg a tapsoló Donáld kacsát!Ez most kicsit olyan érzést keltett bennem , mint mikor a samu bedobta újításnak(S7) a vízállóságot és az sd kártya foglalatot......
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
hallador
addikt
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
Mercel
senior tag
Komolyan nem fikázásból írom de még néhány év és nagyjából elérik a BlackBerry OS10 funkcionalitását.. ami egy 3 éves rendszer.
Mondjuk nem ártana mert a BlackBerry körül már nagyon fogy a levegő.
-----
Jó'van, boccs most nézem ezt most páran más szemszögből de szintén leírták..[ Szerkesztve ]
Marcel
-
Dottore
addikt
Hangouts üzeneted érkezik.
Értesítési sávon ott az üzenet első pár sora, telefont nem oldottad fel. Lehúzod az értesítést és az alatta megjelenő beviteli mezőben válaszolsz.[ Szerkesztve ]
-
The.Kerka
csendes újonc
Ez azért így elég kevés..többet vártam
-
-FreaK-
veterán
Ugyan nem az alap Android, de a Huawei EMUI 4.1 verziótól (vagy korábban is?) benne van ez a funkció, szerintem sok programhoz, Whatsapp-al szoktam használni.
[ Szerkesztve ]
-
Lirion
addikt
Nem rég azt nyilatkozta tim, hogy majd olyat jelentenek be, ami nélkül nem tudunk élni, de én semmi ilyesmit nem látok. Az egyetlen dolog, ami tetszik, az a közös vágólap az asztali géppel, a többi ezer éve alap máshol, csak az applenél nem.
-
SpongyaBob
veterán
Nem véletlen, hogy dobbantok szifonról én is. Valahogy olyan érzésem van mondjuk egy droid nyomkodás után mintha az egész iOS fapados lenne pedig ezt sosem gondoltam, hogy ezt fogom mondani
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
Fejvadi
nagyúr
Egy Dark mód kapcsolónak örültem volna, így továbbra sem érdekel.
-
ERipley
tag
válasz SpongyaBob #28 üzenetére
Pontosan!
Úgy érzem, mintha vettem volna egy Rolls-t, amiből kikötötték a klímát, a tempomatot, a motoros ablakokat meg tolatóradart. Benne van a lehetőség, de nem használhatom..."Vagyok, aki vagyok, mert kell egy ilyen is."
-
Atlantis
veterán
A nagy bejelentésből nem nagyon lett semmi szerintem sem, ez így nem túl sok. Nem láttam én sem olyan funkciót, ami nélkül ne tudnék élni.
Mindenesetre aki évek óta valamilyen Apple-t használ és berendezkedett rá, az nehezen veszi rá magát a váltásra. Saját példám alapján, zokognék, ha újra meg kéne vennem minden szoftvert, ami erre már megvan, újrabogarászni minden beállítást, összehozni a családon belüli eszközöket és mivel a rendszer flottul működik, biztonságos, eszemben sincs otthagyni őket. Szerintem sokan leszünk így....az átlagember kényelmes és/vagy soha nincs ideje semmire, így nem követi naprakészen, mit tud a konkurencia, pláne, hogy jelen esetben a konkurencia eléggé szétaprózódott (LG, Samsung, Sony, Huawei, stb., mind más egy kicsit, nincs egységes arculat, amit elég egyszer megtanulni és a család minden eszközét kezelni tudjuk).
Nincs mi felhívja az átlagember figyelmét a konkurenciára, nincs hype, nincs határozott reklámhadjárat (ezekre ugye az Apple nagyon figyel), amiről meg nem tud, az nem is hiányzik neki. Mert mit lát az átlagfogyasztó a TV-ben? A filmek tele vannak almalogós eszközökkel...ilyenről tolja a DJ a nótát, ilyenen elemez valamilyen CSI-os szagértő...nem kell folytatnom szerintem.>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Ádám16
addikt
Ez alatt mire gondolt? Ha felemelem a telefont, bekapcsol a kijelzo tortenetre? Eleg lett volna belebaszni egy ertesito ledet, vagy ne adj isten, egy always on screen módot, es nem kene emelgetnem, hogy tortent-e valami. Azt hittem, dobnak valami nagyot a 10zel, olyan szep kerek szam, raadasul az elozo negyedevben eloszor csokkentek a telefoneladasaik is, de ez lofsz
-
legiaap
nagyúr
Nincs dark mode, nincs osztott képernyős mód, a Siri még mindig szarabb mint a Google felé kereső, a billentyűzetnek még mindig nincs gesture vezérlése, nem lehet testreszabni, nincs egykezes mód sem, nincs raw fotózási lehetőség, nincs pro mód a kamerában, a maps még mindig sehol sincs a Google Maps-hoz képest, nincs offline navigáció, a menü még mindig ugyanaz semmit sem lehet változtatni, a widget-eket én nem igen hívnám annak, nem tudom az összes megnyitott appot egy gombnyomásra törölni, soroljam még?
Apple mi a fene ez? Van egy érzésem a 7-es telefon sem lesz nagy dobás.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Zsidaaj
tag
En még mindig hiányolom a mobilinternet bekapcsolást, anélkül, hogy be kelljen lépjek a beallításokba mindig.. Ti nem?
186 pozitív és 0 negatív értékelés az oldalon!
-
törölt tag
Hát, ez elég kevés lett. Nagyjából hozták az idei IO színvonalát, ott is annyi érdekesség kerül bejelentésre, hogy utána volt vagy 20 hsz a topikban 3 nap alatt
-
munnergep
senior tag
Van 2 droid eszközöm, 1 ios és egy bb 10-es. Így bizton állítom neked, hogy még a droid sem érte el a bb 10 funkcionalitását.
Az egész keynote, a fejlesztések, meg úgy nagyjából minden az eddigi leggyengébb eresztés volt az Apple újkori történelmében. Ha nem hoznak ki csúcsszupi autót/káva nélküli telefont/"akármit ami nélkül eddig fura, hogy életben maradtunk" akkor bizony lejtmenet és búcsúzunk Cook és Ive bácsiktól is.
"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
Tibee86
veterán
Popcorn topik lesz ez is.
Megint azoknak fáj legjobban az ios10, akik soha nem használtak iPhone-t és nem is tervezik, de ez itt így van rendjén. -
janeszgol
félisten
Hm, érdeklődve olvasom az itteni hozzászólásokat. A cikkből kimaradt a Store előfizetői lehetőség. Vagy azt nem ott jelentették be? 8Mármint nem a sore havidjas, hanem appokat lehet havidíjasban megvásárolni. De lehet majd előjön maga a store havidíjas lehetősége is.)
Aki a kib.szott Foxposthoz ragaszkodik, attól nem veszek semmit ezentúl.
-
Tibee86
veterán
"Már nem azért de nem ios user írta le a véleményét , és nincsenek meg elégedve.. "
Már nem azért, de hol írtam én olyat, hogy csak droid uzer írta le a véleményét? Szép is lenne, ha mindenkinek minden tetszene.
Engem pl. pont hidegen hagy az ios10, ahogy a 9 is amíg nincs rá jb, anélkül egy kalap sz*r az egész os, bár lehet a droid kesze-kuszaságánál még az is jobb.
Helyesen amúgy 'savanyú a szőlő', a helyesírási hibákat most hagyjuk. -
fuze
őstag
Jaj, de oda vagytok azért a dark mode-ért. Úgysem lesz, mert ronda! Az android sem véletlenül színesebb, fehérebb ahogy fejlesztik a UI-t.
Persze a jelenlegi iOS design sem tetszik annyira, a régi jobb volt. A mostani a Candy Crush-ra emlékeztet, pedig nem játszom vele Úgy gondolom, még mindig a Google féle Material Design sikerült a legjobban a 3 nagy közül.
[ Szerkesztve ]
adms.hu | UI Designer
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen notebookot vegyek?
- iPad topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sorozatok
- Kés topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- 2 hónapos Z fold 6, SES vásárlás,34 hó gari + rengeteg extra
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (177)
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Blue Titanium / Gyári kártyafüggetlen (176)
- iPhone 16 / 128GB / Ultramarine / Gyári kártyafüggetlen (175)
- iPhone 13 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 86%/p3716
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen