Hirdetés
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- ROG Phone 7 Pro: törölve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Redmi Note 9S néven érkezett meg a Redmi Note 9 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
a Qualcomm vezérigazgatója elmondta, a jövő évi Galaxy S-szériát exkluzívan a Qualcomm fejlesztette Snapdragon rendszerchipek hajtják majd.
na akkor már csak az kell, hogy jó legyen az a snapdragon.
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
vicze1
félisten
Megnyugtató, hogy a Samsung mennyire bízik, mind az Exynos-ban mind a saját félvezető gyártósorában...
-
Tibcsi447
csendes újonc
válasz
LosBlancosRM #2 üzenetére
Mi a baj a pro maxxal?
-
badacsony
őstag
Állítólag a nulláról fejlesztenek új Exynost: [link] .
"Is this the end for the Exynos division? No, says Samsung, but it needs to be reorganized...
While it wasn’t confirmed officially, observers claim that Samsung has assembled a team to develop a new smartphone chipset. This could take a while and the Galaxy S series is expected to use Snapdragon chips exclusively into 2024. According to rumors, the idea is to skip iterative improvements and use these couple of years to develop a new chipset basically from scratch."
És: Samsung celebrates the first shipment of 3nm Gate-All-Around chips.***Eladó Forcell Carbon tok XZ2 Compacthoz - érdeklődni priviben*** iOS és Android két jó barát, kézen fogva sétafikál :D
-
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM #2 üzenetére
ohh de jó lenne, akkor remélem tényleg ütős lesz
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
janeszgol
nagyúr
Én arra leszek kíváncsi, hogy a csúcs széria valóban csak SD-vel fog-e jönni jövőre.
-
LosBlancosRM
aktív tag
Az ios. Maga a telefon jó cucc, de 10en X év Droid után nem tudom megszokni, hogy ennyi minden hiányzik egy oprendszerből. Ahogy Joey mondja pl a billentyűzet. Hiába degradálja, ez a telefon egyik legalapabb funkciója. Ráadásul pl a Swiftkey se tudja azokat a funkciókat, mint Droidon, az meg külön vicces, hogy 1 éve frissült utoljára.
Iphone 13 Pro Max , Samsung Galaxy Note 9
-
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM #9 üzenetére
degradálom? persze hogy fontos, és én nagyon szeretem a gyárit, jobban mint a droidot, vagy bármilyen külsőst ott. bár ez inkább az érintés érzékelésével függ össze, mert azt az apple továbbra is jobban meg tudja oldani, legyen szó szövegbevitelről, vagy játékról, vagy bármi egyébről. Pontosabb, gyorsabb az érzékelése. de ez nem a topik témája, csak gondoltam kíjavítalak, hogy ne ferdítsd el a véleményem. max nem értünk egyet azt lehet, de ne hamisítsd meg a másik írását, nem szép dolog.
[ Szerkesztve ]
-
LosBlancosRM
aktív tag
Szerintem meg megszokás kérdése. Nekem sokkal több elgépelés, félrenyomás van itt, mint Droidon volt. De te ilyet nem tudsz elismerni, mert csak az iPhone létezik az elmédben, minden más kuka. Másik meg, hogy saját magad hazudtolod meg. Röhögni azon, hogy a billentyűzet nem ér egy forintot se mi, ha nem degradálás? Szerinted az normális, hogy olyan ékezetek jönnek elő, amik nincsenek a magyar nyelvben? Előny, hogy nem állíthatom a hosszan nyomás idejét? Nekem a funkcionalitás számít, nem az, hogy hamar legyenek a legújabb emojik.
[ Szerkesztve ]
Iphone 13 Pro Max , Samsung Galaxy Note 9
-
Sza_Sa
senior tag
válasz
LosBlancosRM #13 üzenetére
Ebben én is igazat adok, a cégesem Iphone, a sajátom S10e, de megőrülök, ha a cégesen egy email-t meg kell írnom. Olyan karakterek jönnek fel amire semmi szükségem, hosszan nyomásra a S10-en rögtön beadja az aktuális ékezetes karaktereket, ios-en ilyet ne is álmodjak, még húzzam el valamerre...
Több dologban előrébb van az ios, de a billentyűzet kifejezetten gyenge. Pedig sokkal többet használom, mára már igazán megszokhatam volna.
Mondanám, hogy nem érdekel, na de egy billentyűzet azért gyakrabban használt valami, nem egy sokadlagos tulajdonság."Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
joey04
titán
de első helyeken nem a magyar ékezetek jönnek fel? az hogy "odébb" feljön más is az miben zavaró? itt van a kezemben egy android, ha megnyomok egy karaktert a billzeten, ott is feljönnek nem magyar karakterek.
-
Sza_Sa
senior tag
De, csak a Samu billentyűzeten tovább nyomva rögtön ékezetre (egyazon gombon lévő ékezetes betűkért, mint pl. a ű vagy az ő, itt is húzni kell) vált, nem kicsit kényelmesebb, mint mindig elhúzni jobbra vagy balra.
Hogy más droidon mi van, passz, más gyártót nem próbáltam.
"Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
joey04
titán
A többin is, de valahogy sosem éreztem hogy ez annyival kényelmesebb lenne. Azt nem tudom külsős bill tudja-e ezt, akkor próbáltam párat amikor megjelent a lehetőség, de visszatértem a gyárira.
-
-
Aryon87
félisten
Ha tenyleg SD-vel jon, jovore berakom a "kosarba".. de addig meg sok viz folyik le a Dunan, es ismerve a bandat, elobb a szarjukat sozzak el a vevoknek.. aztan majd johet a rendes telefon...
Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X / Xiaomi 11Lite 5G NE // Huawei P8 Lite / LG G4
Új hozzászólás Aktív témák
ma 2030-ig biztosan együtt dolgoznak, a következő S-széria Snapdragon-exkluzív lehet.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mobil flották
- Házimozi haladó szinten
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Rövid kedvcsinálón a hétvégén induló Diablo IV nyílt béta
- BestBuy ruhás topik
- Ukrajnai háború
- Trollok komolyan
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro 256GB gyári független megkímélt!
- Apple iPhone 12 64GB Fehér/Normál állapotban/3 hónap garanciával/87%-os akkumulátorral
- Vadonat új iPhone 12 PRO 512GB pacific blue kártyafüggetlen! Apple garancia!
- iPhone 12 PRO 256GB gold kártyafüggetlen! Akku 92%!! Nagyon szép állapotban!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB (Pacific Blue) Független
Állásajánlatok
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest