Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• weniwo

újonc

válasz Kornel #3594 üzenetére

Szia!
    50.000-ért vettem, és adott hozzá egy tokot az illető. Sajnos amit helyszínen egyébként sem mondtam volna meg ránézésre, az az, hogy a hozzá adott kábel és a töltőfej is hibás, szerintem valahol meg van törve a kábel, mert töltést és PC csatlakozást is folyton eldob (a fej "csak" törött, mármint a belsejében zörög valami kis alkatrész, a helyszínen nem kezdtem el rázni).
    Én is fontolgatom a feljelentést, de szeretnék biztosra menni azzal kapcsolatban, hogy a telefon hamis-e vagy sem. Bár egyre többen ezt mondjátok. Ez esetben viszont nem kezdeném el buherálni a szoftvert, remélve, hogy az majd megoldja a problémámat. Még a WayteQ válaszát várom, ha ők is hamisítványnak nyilvánítják, valószínűleg feljelentést teszek.
    Szerintetek mekkora az esélye, hogy a fentebb is leírt infók, plusz a levelezés birtokában sikerrel járjak és visszakapjam a pénzem a feljelentést követően? Ugye az a gáz, hogy nem közvetlen az Ebay-es forrástól kaptam, hanem már előzőleg megvásárolt telóról van szó. Volt már bárkinek hasonló tapasztalata ilyenben?

Új hozzászólás Aktív témák