- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
istnag
addikt
válasz crissprivat #150 üzenetére
Sebaj,majd az S4.
-
AS
félisten
Konkurencia közben már készülődik Szerintem szebb ez mint HTC.
As before, the P2 is said to sport a 4.7-inch 1080p display, which has become the norm for flagships in this day and age, alongside a quad-core 1.8GHz processor, 2GB of RAM, a beefy 3000 mAh battery, and Jelly Bean OS. They've also specified both 8 or 16GB variants, but no word yet on whether that's expandable via microSD.
És ebben normális akumlátor lesz.
MWC-n hivatalosan is jön. És nem év végén hanem még tavasszal fogják forgalmazni.
[ Szerkesztve ]
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
enginev3.0
félisten
Mikor lesz kapható? És hol a kistesó?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Injun
senior tag
És akkor most a legendás HTC support és szervíz is változik?Mert ha nem,akkor aztán lehet csili-vili a gép
-
tipuka
addikt
Jogos, és igazad is van.
Ez a papírnehezéknek használom a telefont dolog nálam is ismerős, főleg, hogy tapadós a tok hátulja, amiben van és nem csúszik el. Az akkumulátor dolog az nekem is fontos, azért egy regeltől estig bírja már ki aktívabb használat mellett.[ Szerkesztve ]
-
Hagyjuk már a Huawei-t. Egy értelmes telefonjuk sem ért el ide értelmes időn belül. Vagy amire ideértek már nem volt az áruk sem versenyképes. A akkumulátorra meg írhatnak 3000mAh ha gyakorlatbana hardverek és a szoftver optimalizálatlansága elviszi az különbözetet.
(#159) AS: az olcsó telefonpiac sokat dob ezen. Ebben az kategóriában nem nagyon jelentett eddig sem konkurenciát a Huawei.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
bloomberg
tag
Sztem nagyon szép ez a telefon.....nagyon tetszik......meg kell barátkoznom a 4.7"-el
-
bongeszo
aktív tag
Nagyon szép lett a telo, ha a kamerából is kihoznak valamit akkor nagyot fog ütni!
-
enginev3.0
félisten
Kérlek fogjátok már fel, ez nem WP utánzat, az csak egy kirakható dolog, egy widget féle, de ugyan úgy vannak kezdőoldalak és a megszokott widgetek!!!
Már engem bosszant hogy mennyire nem olvas itt sok emberA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Nekem nagyon hiányzik a menügomb alulról. Nem kevés app van, ahol nincs dedikált gomb az appon belüli settingsre, hanem a menügomb megnyomásával lehet előcsalni. Itt ez vajon hogy lesz megoldva? Ha sehogy, akkor sikerült ezt is elszúrnia a htc-ne ez idióta aprósággal
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
RaveForce
veterán
4.1.2? bmeg,ez eddig elkerülte a figyelmem.... FAIL
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
istnag
addikt
Ez a kép már biztató
[link]RaveForce:
Tudjuk.[ Szerkesztve ]
-
El sem hiszem hogy van még alu házas okos telo, végre már vártam egyre ,Ezért egy nagy piros pont. A kamerára kíváncsi lennék vajon milyen is lehet.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
fairi
addikt
mondjuk inkább álomnak,pár forrás exynos 5450 említi, ami négymagos,és nem gyenge, de nincs benne az energiatakarékos blokk, octa meg a note 3-ban debütál. Nagyok a várakozások, brutális specifikációkat alkotnak a leakelők, ám lehet óriási pofára esés lesz ebből.
-
One X-nél a Recent Apps gomb programozható. Itt a back gombra láttam ilyen beállítást és tud dupla kattintást is megkülönböztetni, pl. a Task váltás a Home gombbal így működik.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Kapanyél
őstag
Tényleg jó, bár most olvastam, hogy mégsem rétegelt a lapka, csak nem nyomtak rá 18 megapixelt, hanem hagyták értelmes méretűre a lehetőségekhez képest.
Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
Janaboy
veterán
Végre ismét visszatért az infra, főleg mint távirányító funkció! Nem is értem miért szedték ki a telókból, de hogy ismét el fog terjedni, az tuti!
Janaboy
-
RaveForce
veterán
egyáltalán nem tuti.
én is okostelóval vezérlem, a tv-met, csak éppen WiFi-n keresztül, kicsit korszerűbb, mind az ósdi irda„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
RaveForce
veterán
válasz Kapanyél #188 üzenetére
nincs no wifi addigse, ezt rosszul tudod, simán rávan csatlakozva az itthoni hálózatra, megkapom az emaileket, közösségi értesiteseket, befut a viber hívás, ha meg csatornát akarok váltani pl rányomok a kirakott remote control widget megfelelö gombjára
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
-
kcsa
veterán
válasz Oppenheimer #192 üzenetére
Rettentő öreg vagyok biztos a magam 30 évével, de mi a t.köm az hogy "adom az infrás cuccot"? Neked is tetszik?
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
kcsa
veterán
-
tjb007
nagyúr
válasz dragon11 #102 üzenetére
Tegnap már párszor lett írva (pont neked de látom elolvasni már nem volt időd), hogy a 800 -as chipek még nem érhetők el senki számára sem (minta szintjén sem) vagy ha úgy jobban teszik még nincs teljesen kész.
A Full HD -ra meg köszöni szépen nagyon is elég lesz, sőt, a "retina felbontással" sincs gondban.Annak meg külön örülök, hogy léteznek olyan látók és jósok mint te akik egy még gyakorlatilag nem is létező dologról megmondják, hogy elég lesz e vagy jó lesz e.
(#111) wozzy
Ez amióta világ a világ így van, mindig lesznek jobbak de azt azért nem árt nem elfelejteni, hogy a fejlesztések sosem állnak le, szóval az elsőből is lesz egyszer utolsó és vice versa.
-
rob01
tag
A HTC tisztelem, mert végre valaki bevállalta, hogy nem megapixelek számát növeli hanem elindul más irányba,
remélem be is jön nekik és jobb minőségű képeket tudnak majd felmutatni, mint a csili vili 12 megapixeles mobilok!!!a bemutatón videón látható, hogy nagyon kevés fény van,
csoda, hogy a telefon egyáltalán tud vaku (LED) nélkül képet készíteniremélem a fényképezőgépeknél is elindítanak egy új irányt!
-
hbalu
tag
Az alsó fertály csak nekem a furcsa? Mintha a középső gomb szélen lenne, középen pedig htc logó... Ez nem teljesen világos így
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest