- Yettel topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Polarstar #250 üzenetére
808 egyértelműen nyerne kamera tekintetében, nem kell popcorn. Ott azért sokkal nagyobb az érzékelő, nem is véletlen az a dudor a telefonon. Sokkal inkább beszélhetünk abban az esetben kamerába oltott telefonról mint fordítva.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Blyan
félisten
válasz Polarstar #250 üzenetére
Igen, az egy fair összehasonlítás lenne. Erre várjuk meg inkább a várhatóan majd vele egy súlycsoportban lévő Nokia EOS kódnevű WP-s cuccát. Addig nincs telefon, ami felvehetné vele a versenyt.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
nagyúr
Egyre inkább ugy látom ez most nagyon jó lesz a HTC-től.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
balazs1022
őstag
Hát igen! azon a képen a színeket jól elrontotta a híres iphone de viszont ott a ruhájának a szövete jobban látszik.
atikó: nekem meg sokan másnak nincs fénygépezőgépe, meg ha lenne, akkor se hordanám mindenhova magammal. Nagyon sokszor van olyan a szitu h csak telefon van az embernél és akkor fontos h milyen minőségben örökítem meg a pillanatot.
pl ez: és még sok ilyenem van.Az összehasonlításokba, Low condition-ba mindig az s3 marad alul, mint ha az lenne a legrosszabb.... Pedig csak a megfelelő low light beállítást kell alkalmazni.. hiszen arra való az opció.
csináltam is egy képetDe majd a valódi tesztben mindenre fény derül. Azért nagyon várom
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Nagyon messze van még 15.-e.
Már nem birom kivárni.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
DoxaM
aktív tag
ez a teló konkrétan csúnya de persze ez csak szvsz
-
kutkut
addikt
Azért az vicces, hogy azt írják: "we could almost instantly say which image is taken on the HTC One and which one was on the iPhone 5 " - ennek ellenére az utolsó előtti képpárt összecserélték. (Mármint, a teljes felbontású képeket.)
Nekem első ránézésre tetszettek a One képei, de minél többet nézem, annál inkább a szifon tűnik jobbnak. Belenagyítva mindenképp, és nem csak a nagyobb felbontás miatt. A szifonon olyan alacsony a zajszűrés (ha van egyáltalán), hogy csak nagyon minimálisan mossa el a részleteket, mondhatni egyáltalán nincs elmosás. Igaz, itt-ott téveszt az automatika, kicsit túlszaturáltak, természetellenesek a kinti képek, de a vonalélesség nagyon rendben van. 1. képen a csaj ruhája sokkal részletgazdagabb, majdhogynem szálanként lehet látni az anyagát.
A One kb ennek az ellentéte. Az utolsó kép kivételével egész jó a fénymérés, szép természetesek a képek, csak a vonalélességet rontja el a szoftver: a 3. képen ez kitűnően látszik, pl azon a pöttyös tulipánon (vagy mi akar az lenni )... mintha egy béna képszerkesztővel tolnánk rá utólag egy "kis" élesítést. Az utolsó képen szintén nem sikerül belőni az optimális beállításokat - ott a zajszűrést vitték túlzásba, még nagyítás nélkül is nagyon homályos. Hiába világosabb a kép... A rózsaszín folt a kép közepén meg már csak a hab a tortán.Meizu MX3 32GB
-
enginev3.0
félisten
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Blyan
félisten
válasz enginev3.0 #259 üzenetére
Van ára nekije, de ez nem is meglepő.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
zezoka
őstag
-
p06
senior tag
Sziasztok!
Lehet már tudni valamit a festés minőségéről? Mert a fekete fényévekkel jobban néz ki mint az ezüst (szerintem), de gondolom az alumínium miatt már egy nagyon kicsi karc is meglátszik rajta.
-
nagyúr
Már csak 8 nap és hozzájutok...15.-én érkezik.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
FragMaster
addikt
válasz akoska07 #264 üzenetére
Uk? Ott még tán van remény: HTC One availability severely limited by issues with UltraPixel camera – industry sources
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
nagyúr
válasz FragMaster #266 üzenetére
Igen U.K.
A megjelenése napján (19.-én) megrendeltem...
illetve pár nappal később (asszem 22.-én),amikor már a szolgáltatónál elérhető volt,aznap reggel amikor már hivatalosan is vásárolható-rendelhető volt vissza is hivtak,hogy akkor véglegesitsük a megrendelést.
Szóval azt gondolom a legelsők közt voltam akik igényt nyujtottak be rá.
Remélem én leszek az aki Angliában elsőként veszi kézbe.
Aznap nem megyek sehová nehogy elszalasszam a kiszállitót. (1 hét mulva)Sztem már ideért a szolgáltatóhoz.
Általában 2-2.5 hét mire onnan ideérnek a cuccok,vásároltam már onnan azért tudom.
Gondolom megy a központba és majd onnan osztják szét az üzletekbe illetve küldik ki az előrendelt telókat.
Bevételezik rendszerbe irják stb...
ehhez is idő kell,plusz 1napos szállitás szokott lenni,szóval sztem már itt vannak a telók.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz FragMaster #266 üzenetére
Egyébként azt gondolom,hogy nem számoltak akkora igénnyel,mint amekkora lett a világból a telefonra.Amugy meg a jó cuccokból az elején mindig hiány van,nem tudnak eleget gyártani.Ez sztem egy sikeres telefon lesz,végre egy jó HTC.Azért is siettem hamar megrendelni.
Remélem nem megy majd a minőség rovására felgyorsitott gyártása,hogy minnél többet tudjanak szállitani.Nem értem mire irják azt,hogy nem jók a jelek abban a tekintetben,hogy megmenti őket a One.
Szerintem ez kihuzza őket a bajból.
Nem tudom más országokban mennyire várják,mennyien rendelték már meg,de itt rengetegen beszélnek róla.Sokan még feltételekkel kezelik az érkezését,de már fontolgatják,hogy ujra HTC-t vesznek.
Az is biztos,hogy most sokan kivárnak,mit mondanak majd a "szakértők" és a "nép" a telefonról.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
FragMaster
addikt
válasz akoska07 #268 üzenetére
Így előre valóban baromi ígéretes a One szerintem, régóta a legjobb tőlük. De tavaly is azt mondta a HTC, hogy a One X-S-V széria lesz a mentsvár és az sem igazán jött be.
Ha valósak a cikk adatai akkor nem tudom mennyire kifizetődő nekik ez a kamera, hihetetlenül alacsony a kihozatali arány. A 800.000-1.200.000 darab "az elkövetkezendő hónapokban" is elég play nexus 4-esen hangzik sajnos."FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
tilla3
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek a BlinkFeed más HTC telefonokra is elérhető lesz? -
buci30
addikt
"Igazából egy cseppet sem csodálkozom azon, hogy ezt a modellt illették "a legjobb okostelefon" díjjal a barcelonai MWC-n."
Ez is csak addig lesz így míg most meg nem érkezik az S4
Amúgy szép lett ez a telefon nagyon.De nekem volt HOX-om és arról váltottam S3-ra amit nem bántam meg.
Most megint elgondolkoztam de most bevárom az S4.et és utána döntök
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
zezoka
őstag
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Ma kaptam sms-t a szolgáltatótól.
15.-én hozzák a telót,vagyis holnap.Nem szokásuk ok nélkül üzengetni,szóval bizom benne,hogy nem jön közbe semmi.
-
rizso
addikt
válasz akoska07 #275 üzenetére
A hónapot is nézted? Lehet április 15 Viccet félretéve, várom a beszámolót
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Something_
őstag
Legutoljára HTC-ből Sensation-öm volt, aztán meguntam a 2-3 szervizt és a szerviz hozzáállását és váltottam Samsung-ra.
S2, majd utána S3. Jók ezek, de nincs HTC feeling.Ez a One viszont megfogott, lehet, hogy újra veszek egy HTC-t.
-
rizso
addikt
válasz akoska07 #277 üzenetére
Az eddig tesztek alapján részemről is nagyon várós (aztán májusban kiderül, hogy megengedhetem-e majd magamnak), csak a kamera képminőségével nem vagyok elégedett (pontosabban többet vártam volna).
HGabor89: na ja, Sensationnél voltak bakik, én sem bántam meg, hogy lecseréltem S2-re. Nem volt rossz telefon a Sensation, de pont a híres HTC minőséggel voltak gondok. Remélem a One-nál nem lesz az, hogy mindenki várja, és utána sorra jönnek majd a csalódott tulajok...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
nagyúr
Végre,végre,végre....
Sajnos az Optimus P500 nem tudott ennél jobb videót késziteni.
Én sem vagyok profi ebben,de ugy éreztem el kell vegyem a "szüzességemet".
Tessék egy kis nézni való:
-
nagyúr
válasz FragMaster #281 üzenetére
Thanks!
Ahogy fentebb irtam is,a szolgáltató mint mindig most is korrekt volt.
Mindenről azonnal értesitést kaptam.
És én valóban a legelsők között voltam akik megrendelték.
Ezért biztam abban,hogy időben megkapom.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
rizso
addikt
válasz akoska07 #282 üzenetére
Na, tapasztalatok? Kíváncsi vagyok mennyibe fog kerül az osztrák "3"-nál - már ha lesz náluk (de szerintem lesz, mert pl. Xperia Z, Optimus G, Nexus 4, stb. is van náluk).
Itt is szívesen látunk ám
-
nagyúr
Nem tudok egyenlore belekotni. Meg dolgozom,majd ha hazaertem csinalok kepeket es videos. Nem vagyok verprofi,de majd igyekszem. Latom azt irtak a masikban,hogy meg meg sem jelent.
-
rizso
addikt
válasz akoska07 #284 üzenetére
Kíváncsi vagyok mennyire ellenálló a kijelzője/üvege az oldalsó behatásokkal szemben. Leteszteled azt is?
-
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz monti0222w #291 üzenetére
-
nagyúr
válasz monti0222w #293 üzenetére
Természetes fényben gondolom a közeli képek is jobbak lesznek.
Tudtam én hogy mit veszek,nekem az előzetes információk meggyőzőek voltak,minden téren.
Holnap majd videózok is.
-
nagyúr
U.K. ahol én is vagyok.
Elég silány videót csinált az LG,de a lényeg a lényeg,hogy kibontottam.
monti0222w : igyekszem majd a lehetőségeimhez mérten infókat szállitani.
-
Ármester
Köszi a képeket. Egyre jobban gondolkodóba ejtett ez a szépség.
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest