- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
Egyetertek, nem tokeletes, de meg mindig jobb, mint a szokasos egy nagy teglalap, illetve a felfele nyil melletti page up/down elrendezes, illetve a kurzormozgatokra fn gombbal szamuzott home/end/pg up/pg down.
A ht nelkuli procival is az a baj, hogy ahogy jonnek ki az ujabb meg ujabb sebezhetosegek, mindig csokken a valos teljesitmeny par szazalekkal. Nem sokkal, csak legyen 2-3% minden ujabb adagnal, a vege akkor is az, hogy evekkel csokkenti a gep eletkorat, mert alapbol is jellemzo, hogy ugyan ahhoz a feladathoz egyre tobb teljesitmenyre van szukseg, plusz meg a sok kis gyengules, es a vege az lesz, hogy a gep merul, mint egy ko, a hutese uvolt es throttlingol akar mar faszbukolas kozben is par ev mulva.A jelen helyzetben egyszeruen nem vagyok hajlando intel procival szerelt laptopot venni, mert sok penzt nem vagyok hajlando kifizetni ra, olcso szar laptopot nem vagyok hajlando hasznalni, a hasznalt uzleti meg ugyan jo opcio, eltem is vele eddig, de mostmar szeretnek teljesen ujat venni, aztan azt hasznalni amig birja, idealis esetben akar 4-5-6 evig (aztan kihuzom a kezem a bilibol
).
-
opr
nagyúr
Aaaaaaaa, relative normalis kurzormozgato nyilak es normalisan kinezo gephaz vegre valahol!!!
Sajnos emellett viszont megint nincs Zen alternativa, csak a ki tudja a kovetkezo par evben mennyit lassulos intel, ahol kezdhetjuk azzal, hogy HT off.
Pedig azonos hutessel, dedikalt gpu nelkul valami legujabb generacios mobil r7 nagyot utne, ha a kijelzot, hutest meg az altalanos minoseget nem basszak el nagyon, rohannek a kasszakhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest