- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple Watch
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- AI: keményen kiosztotta Európát az amerikai alelnök
- Kínából rendel hajlítható üveget az Apple
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
HD-ra csak is Plex! Magasan ez eszik a legkevesebb erőforrást.
Minden másra VLC vagy Movist. A kettő kb ugyan az. Ha jól rázoomoltok a movist ikonjára alul látszik a vlc felirat! :p -
WonderCSabo
félisten
Van benne hardveres videógyorsítás? Egyáltalán az támogatott Macen?
-
M@trixfan
addikt
Próbáljátok ki a Plex-et és az Mplayer OSX Extended lejátszókat is! Jobb a szálkezelésük mint a Movist-nak vagy VLC-nek. Plex pedig magáért beszél mint media center.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
Alex91
félisten
Az Apple a tozsden elkapta a Microsoftot
!
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Gondolom valami más lejátszóhoz van hozzárendelve, nem? Mivel nyílik meg az avi? Vagy belehúztad drag-and-drop, és ugysem? Mert ez esetben ötletem sincs mi lehet...
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
dlacko
csendes tag
Sziasztok!
Kb. 1 honapja van macbookom elötte pc. Eddig én is VLC-t használtam, és most letöltöttem a movist lejátsztót. Nekem csak 3gp és wmv formátumot nyit meg, avit nem, ez alapbol igy van, és ha igen mit kell letölteni mellé? Kösz a segitséget -
passatgt
aktív tag
lol de zsír ez a duplaklikkes frontrowossá varázsolás
-
Alex91
félisten
Ebben is meg lehet adni, mint a VLC-ben, hogy fullscreenben a TV-re nyomja ki a kepet?
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Speedo
tag
Jöhet még a mi nem megy hátha azokra is tudunk megoldást ajánlani.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Nincsmit
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Prof01
veterán
Zsír! Szívesen kipróbálnám, ha lenne mac-em.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
heidrich
senior tag
Mért ne támogatná az MKV-t a Movist? Minden nap azzal nézek HD-ket.
-
Hmm...... én a VLC-használom már kezdetek óta nekem speciel nincs bajom a felírat kezelésével sem.
Mondjuk a Movist nálam azért esett ki mert nem támogatja az MKV konténert.De örülök, hogy már egyre jobban belejöttök az OSX kezelésébe!
MacBook Air M2 , iPhone 12 , Watch , Apple TV , Pixel 7a , Pocket 3 és Action 2 , Nikon P900 , Htc G1 white , iPod classic , xDuoo X2 , HIFI WALKER H20 , Sony NW-A105 Walkman , TWS monitor, One , RC Pilot
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Movist nevű programnak hála mostmár felhőtlen a videónézés is.
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Gyúrósok ide!
- Politika
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest