- Huawei Pura 70 - fura lettem
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- November 19-én elindul Kínából a Vivo X200 és X200 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quasi_modo
nagyúr
A 808-ban is valami ilyen van nem ?
valami
-
Cyberpunk
félisten
Jó lesz ez egyre szimpatikusabb. Reméljük a kamera is sokat javult itt már.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
azigazimoris
aktív tag
válasz Quasi_modo #1 üzenetére
+ a 920-ban és mintha úgy rémlene, hogy az összes Lumiában
Csak talán a L920-ban és a PV808-ban 3 db van a többiben meg kettő...[ Szerkesztve ]
Nokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
Ricardo
titán
Marad puskapor a bejelentésre?
-
Quasi_modo
nagyúr
-
xmaas
őstag
Csak nekem tunik ugy hogy hangosabb a SIII felvetele es azert is torzul annyira ?
Miert nem az SIV -el hasonlitjak ossze ilyen fantasztikus reklam videot kb. 1 ora osszerakni es mostmar csak ratudnak tenni a kezuket egy olyan telefonra
-
anony.name1
tag
Miért nem az S4-el hasonlítják össze? Az előző reklámfilmekben is az S3-at próbálták vele "fikázni"....
Plusz ezt a videót megnézve ki tudja mi igaz és mi nem . (Nincs semmi bajom a Nokiával egyébként)[ Szerkesztve ]
Redmi Note 4 (mido) - Samsung S5K3L8 sensor
-
L4mie
veterán
válasz anony.name1 #7 üzenetére
ezt újraforgatták később azt hiszem amatőrök tényleg 920 al.
[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
falijja
őstag
Hát legalább annyi vér lenne a pucájukban hogy az sgs4-el hasonlítanák ...bár szvsz azt is leveri a nokia hangfelvétele ...lehet nem volna nagy különbség ha azzal hasonlítanák.....
-
floatr
veterán
Ez az a mikrofon, amit a HTC telefonjából kipereltek? Mer akkor gratula...
Lassan már tudja a töredékét, amit egy 40eft-os zsebkamera. Ha nagyon rá lennék szorulva, akkor nyilván jó dolog ez, de ha egy minimális rákészülésre van lehetősége az embernek, akkor még mindig inkább a célszerszám.
-
hkari
őstag
Le lett írva ott is, hogy nagy valószínűséggel még nem jelent meg az S4 akkor, amikor ezeket forgatták. Amúgy meg szerintem az S4-et is megeszi reggelire, szóval teljesen mindegy.
-
Wa2x_
veterán
Akkora marketingje van, ez tuti csak verzion only lesz?
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
Blyan
félisten
Én nem aggódnék a kamera miatt. Kisebb lesz, mint a 920-ban és ugyanazt tudja majd - ez Nokia állítása.
Nos, nekem a kicsinyítés és főleg a 920 tudása együtt, na ez az amitől nem vágom hanyatt magam.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
vicze
félisten
Ahogy woland_y2k is írta Verizon miatt van ekkora felhajtás. A legnagyobb US szolgáltató, ahol eddig 1db WP telefon volt (822, szintén "saját"). Az US részesedésük miatt tolják 1000-rel, EU-ban már csak a CDMA miatt se lehet a 928. (A 900 az GSM volt.) Amcsikánál a Nokia név márkanév olyan mint nálunk a ZTE kb. semmi sincs asszociálva vele, most elég szépen ráfáznak, hogy 20évig hanyagolták főleg a CDMA piacot.
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
batai15
félisten
ez a mikrofon volt a htc one-ban is?
-
Aakisan
senior tag
jó cucc.Szeretem a Nokia értelmes cuccait.
-
Teo.
tag
Akit érdekel a 928, annak itt egy hivatalos videó,ma pakolták fel ....
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SRuXQk8g250Display: 4.5 inch WXGA HD OLED; Resolution 1280 x 768, Aspect Ratio 15:9, Pixel Density 334 ppi; ClearBlack display, Sunlight Readability Enhancement (SRE), High Brightness Mode (HBM); Luminance 300 nits (nominal max), 500 nits (High Brightness Mode); Color depth 24 bit, 16M colors, refresh rate 60Hz; Super-sensitive capacitive touch enables interacting with the display with gloves and long fingernails; Display active area: 58.37 mm x 97.28 mm; 2.5D Corning® Gorilla® Glass 2
Battery: Integrated 2000mAh battery, Li-po, BV 4-NW
Processor:1.5GHz dual core, Qualcomm MSM8960+WTR
Main Camera: PureView 8.7MP Auto Focus with Carl Zeiss Tessar f/2.0, 26mm True 16:9 optics, 1.4 sensor; Optical Image stabilization; Xenon Flash for Still Images, 1.4 sensor; Optical Image stabilization; Xenon Flash for Still Images; LED for Video; HD 1080p Video Capture @ 30 fps
Front facing camera: 720p HD video and 1.2MP still images
Memory: 1 GB RAM; 32GB internal memory (formatted capacity is less); 7GB free in SkyDrive with additional storage via subscription
Wireless Charging
Dimensions: 5.24 x 2.71 x 0.44 inches, Weight: 5.7 ounces (161.592 grams)
Connectivity
• Micro USB 2.0 HS with charging.
• A-GPS and Glonass
• NFC with secure element on SIM
• WiFi 802.11 a/b/g/n, 2.4GHz and 5.0GHz
• Bluetooth 3.0 + EDR BT Profiles: A2DP, AVRCP 1.4, HFP, HSP,
PBAP, OPP, RF COMM API
• Sensors: 3D Accelerometer, Proximity, Magnetometer
(compass), Ambient light (ALS), Gyroscope
• HAC (Hearing Aid Compliance): M3/T4[ Szerkesztve ]
5110\3410\OT565\6600\6630\5800\N97mini\710\N93\625\640\1020. 3S\Note4\Note5\Mate20\Mate20X⁵G. 13ProMax - ThinkPadT500\T520
-
Luser2000
addikt
Micsoda muzsika!
A kockáknak fel se tűnik!Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
anony.name1
tag
Én a HAAC mikrofonos videóra mondtam, az meg 2013.05.08-án lett feltéve YouTube-ra, na meg az éjszakai videózásban is S3-mal mérték össze, mikor az S4 már simán megjelent. Vagy olyan sok időbe telt átszerkeszteniük a hanganyagot?
Redmi Note 4 (mido) - Samsung S5K3L8 sensor
-
TOM-202
senior tag
Nem semmi a technológiabeli különbség. Ezek után most már nem is csodálom hogy a konkurencia tualjdonképpen lenyúlta tőlük.
-
kpal
nagyúr
Szép számmal lesz újdonság.
-
hkari
őstag
válasz anony.name1 #34 üzenetére
Jó akkor én sem értem, de a nyakamat is ráteszem, hogy mind kettőbe elveri az S4-et is. Majd kiderül úgyis, de én biztos vagyok benne
-
Blyan
félisten
válasz anony.name1 #34 üzenetére
Szóval szerinted előtte való éjjel vették fel, ugye?
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
TOM-202
senior tag
-
TOM-202
senior tag
válasz Quasi_modo #43 üzenetére
Pont azért nézném meg újra mert amit talán láttam belőle a sötétben az tetszett.
Az előzetes megnézése nélkül meg amúgysem ülünk be egyetlen filmre sem. Kivéve a nagyon várt és jó előre beharangozott instant klasszikusok amiknek egyébként is a gyüjteményben a helyük.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone XS 64 GB Gold
- ÚJ, gyári Samsung Galaxy S22 Ultra S-Pen, fehér tollvéggel
- ÚJ, gyári Samsung Galaxy Z Fold 3 Aramid tok (ütésálló), karbonfekete
- Új! iPhone 16 Pro Black Titanium 128 GB Független! 5 Töltési ciklussal! Karcmentes!
- ÚJ, gyári Samsung Galaxy Z Fold 4 Leather Cover, GrayGreen / Black
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs