- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdt89
addikt
Hát az LG G5 is ezen az árszinten van jelenleg és mindenben jobb kivéve persze üzemidőt (nekem kinézetre is jobban adja, de ugye erről vitázni felesleges, mert mindenkinek más-más tetszik). Ezt leszámítva ha ebbe a telefonba belefért volna egy S625 egy szavam nem lenne ellene de a S435 ennyiért kicsit "pofátlan árazás".
-
no more
veterán
Jó kis gép lett, normális középkategória.
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
zazenke
őstag
a samu fénykép arca tiszta szégyen. csak van alapja a rózsaszín parának
-
SkyLine3000
addikt
válasz pusszycat #58 üzenetére
+1
Biztos nem cserélném le erre a G3-at (3/32). Az egy annyira kibebszott jó teló, h egyáltalán nem hatnak meg ezek az új jószágok. Semmilyen telóra nem cserélném el.
Ettől függetlenül egyáltalán nem rossz ez a Q6. Ha most állnék vásárlás előtt, már kapható lenne, erősen elgondolkodnék rajta, de nem 90-ért. Ennyi pénz ezért a soc-ért marha sok. Akármilyen is a körítés. És nekem is fájó az értesítési led hiánya, amit föl nem tudok fogni, miért szeretnek kihagyni a gyártók?(#62) atosan: Én a 3/32-őt stock Lp-al használom és semmi baj nincs a sebességével. Nincs lagg, akadás, semmi. Mindenre elég a cucc.
Egyedül a kijelző felbontása húzza le az összképet, mert az fölöslegesen nagy. Mindenki tudja, h bőven elég lett volna egy fhd panel, aminek az akksi is jobban örült volna.[ Szerkesztve ]
-
pusszycat
nagyúr
Én is vártam az LG Q6-ot,de alap dolgokat hagytak ki belőle + gyengus. Ezek után az S8 miniben bíztam,de úgy néz ki kamu. Pedig már nagyon viszket a tenyerem egy jó telóra max 5.3"-5.5" (ha kis kávás) és valami értelmes Soc-al.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
atosan
veterán
válasz SkyLine3000 #63 üzenetére
Nekem a 2/16 van, annál már néha pillanat röcc van. Inkább a melegedés és a SoT ami számomra nagyon nem okés. Ahogy fentebb is írtam, máig a legszebb telefon. Annyit egyben én sem adnék érte, Hello data startra megy majd részletre, nincs hűség, nem emelkedik az előfizu havidíj, nekem így megfelelne.
pusszycat nekem is a g6 dizájn passzol a legjobban a mostani választékból. Azért majd lesem a Q6 hogy fog teljesíteni.
[ Szerkesztve ]
Maine coon
-
Graphics
Jómunkásember
Mit is mondjak egy ilyen kamikaze hozzászólásra?
Van bőven jobb vétel , és akkor itt pont. A másik felébe nem kezdek bele, te feszegetted , edd is meg akkor.
Bele lehet szaladni, próbáld meg, hogy rendesen válaszolsz.
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
babosmiki
addikt
Nem hiszem el, hogy se értesítő LED, se Always-On kijelző! Ezt meg hogyan gondolták?!
[ Szerkesztve ]
"Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
batai15
félisten
90ért van snapi 430, fp nuku.
Oké van azért arcfelismerő, de hát fp már filléres tétel.És ennyiért ajánlott -
csorbajeno
veterán
Az csak nekem érdekes jelenség, hogy szálcsiszolt hatású plasztik a hátlap, de mégis vannak antennakivezetések
-
atosan
veterán
válasz csorbajeno #72 üzenetére
Nem csak Neked: "A hátlap szálcsiszolt fém hatású üveg, sajnos nagyon könnyen karcolódik. "
Innen az idézet.
Ezt valakinek tisztázni kéne, hogy akkor most mi van.[ Szerkesztve ]
Maine coon
-
macskea
őstag
Kíváncsi vagyok, hogy mondjuk a pirosaknál milyen áron landol majd. Már spammelnek, hogy lejárt az előfizetésem, és hajtsam szolgaságba magam. Még akár érdekelhet is a cucc, továbbadni se lenne nehéz, nagy kijelző kicsi házban, biztos ráharapna valaki a családban. Szóval pár hónapra beköltöznék, csak úgy kíváncsiságból. Annyi idő alatt kimutatná a foga fehérjét az S435 is.
''You can't measure safe driving in miles per hour'' Paul Smith
-
SkyLine3000
addikt
Én júniusban cseréltem le a 2/16-ot az új 3/32-esemre. Azért is, mert több és időtállóbb is. Plusz független. Nekem azzal sem volt bajom, de mintha ez szmútabb lenne valahogy. Kinézetre meg a G szériából nekem a 3 tetszik a legjobban. Bár a 4 sem csúnya. Ez a formavilág nekem jobban bejön, mint a G5-6 és társaié. Kár, hogy a V30 nem viszi tovább a V10 formáját.
Mivel a Q6 közepes teló, itt teljesen oké ez a kinézet. Ha kicsit jobban odafigyeltek volna, lehetett volna ebből egy nagyon jó teló. Kár a led hiányáért. Az ujjlenyomat olvasó engem viszont nem hat meg. Fotós téren is egész korrekt. Akksiban nekem a G3 is egész jó. A mostanival röhögve kihozok 2 napot és még marad benne. Sztem ha nem hajszolják agyon, a Q6 sem lesz rossz e téren. Ez a teló majd szolgáltatói kínálatban, esetleg részletre lesz igazán jó. 90K nagyon sok érte. -
csakany2001
senior tag
Egy erős közepes, mert vannak hiányosságai de az LG-től nem rossz .
5,5"-os kijelző elég kicsi méretben, ha lenne benne ujjlenyomatolvasó és értesítő LED, + SD 625 nálam befutó lenne.
Hátlap nekem sem jön be, tok nélkül nem is nagyon használnám.60K-ért meg jó vétel lehet még.Az informatika a problémamegoldásnál kezdődik. iPhone 15 Pro
-
Den Hadnagy
senior tag
A G2 óta titkos favorit nálam az LG, ez is egy pöpec kis gép, csak vagy erősebbnek kellene lennie, vagy olcsóbbnak. Na majd fél év múlva. Aki 100k alatt akar korrekt minőségi érzetet, annak megfelelhet. Az ujjlenyomat olvasó hiánya azért 2017-ben kicsit fájó. 60k a reális érte szvsz.
Aki meg a Galaxy színét firtatja: nem, még kékfény-szűrővel sem ilyen pink a dolog (inkább sárgás). Ahogy a szerző írta, az valami custom színhőmérsékleti beállítás.
[ Szerkesztve ]
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
őstag
válasz Den Hadnagy #79 üzenetére
Fél év múlva már a G6 is 100 ezer alatt lesz.
-
veterán
-
Den Hadnagy
senior tag
Lehet, hogy félreérthető voltam, de a 100k alattot jelenidőben mondtam. De ja amúgy, nagyságrendileg igazad lehet. Az LG a szokásosnál is jobban veszít az értékéből, pedig nem rosszabb telefonok, mint az átlag, sőt.
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
MikeWazowski
veterán
Ez a telefon, ilyen HW-rel, ennyiért ajánlott? Pff..
[ Szerkesztve ]
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
kasata91
tag
Egy rohadt hátlapi gomb (bár inkább ujlenyomat olvasó) ami az igazi szerelembe eséshez hiányzik. Bár nem vagyok benchmark huszár, az ott gurított érték aggasztónak tűnik. A mostani A5(17) után érezhető lenne a visszaesés. De ha 3 hónapja jön ki, akkor a G3-mamat lecseréltem volna rá.
Trust me I'm an engineer
-
mackoman
tag
Nem értem ,miért nem tudja a voda ezt a telot feketében is forgalmazni???Ha lenne már hosszabbítanék is szerződést mert ez a telo nagyon bejön nekem.Tökéletesen megfelelne,de így tuti nem,ezért sem vettem G6ot,nekem nem jön be ez a szín.Feketében nagyon ütős
-
aelod
veterán
Már miért küldené padlóra? Redmi 4x-emben is S435 van, meg vagyok elégedve a teljesítményével. S800-ról váltottam.
A telefonról. Nagyon jó, hogy belerakták az új kialakítású kijelzőt de könyörgöm egy értesítési LED-et miért kell kihagyni? Always ON displayt nem preferálom. Feleslegesen meríteni az akkut nem jó dolog manapság.
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
tomboy0013
veterán
Ez a telefon (is) egy kihagyott ziccer. Ujjlenyomat olvasó és AoD vagy LED nélkül kiadni egy ilyen árkategóriájú telefont elég érdekes dolog. G6 tulajként azt mondom maga az IPS kijelző és a lapos kialakítása nagyon szuper egy görbitett amoled centrikus piacon (nem ég be, nem pirosodik, lehet rá egyszerűen és olcsón a szélekig kiérő üvegfóliát rakni), de az említett hianyossagok miatt ez sem tudja nálam pozitívra billenteni a mérleget sajnos. Ha még a G5 nagylátószögű kameráját is belerakják akkor lehetett volna egy tömegből kiemelkedő szuper középkategóriás ajánlat. Mondjuk az LG a G6-ot is elég sokat spórolt úgyhogy nem annyira meglepő számomra, hogy ennyire tellett tőle középkategóriában.
-
Csapoati
nagyúr
A volt HTC fanboyt (korábbi nevén jozso1989, csak kitiltották) jobb békén hagyni, mert most a Samsungba szerelmesedett bele. Eddig a koreai céget szidta, most Samu-fanként pedig a kínaiakat. Várom már, hogy vegyen egy jó kis Xiaomit, hogy akkor vajon ki lesz az ellenség?
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
MikeWazowski
veterán
válasz tomboy0013 #88 üzenetére
+1
Szerintem a cikk végére oda lehetett volna írni, hogy "Az LG által fizetett cikkünket olvasta."A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Szakiii
addikt
válasz MikeWazowski #90 üzenetére
Ezt a dumát befejezhetnétek már, de komolyan. Mi ezen a fizetett hirdetés? Az hogy nektek szubjektív véleményetek alapján nem jön be az egy dolog... Teljesen jó a kamerája, teljesen jó a kijelzője, jól van optimalizálva értesítő led tényleg hiány de semmi se tökéletes.. (na jó de a sima s7 az )
-
ProEvoFan
nagyúr
Nem rossz, de a szolgáltatóknál kapható középkategória királya még mindig a Huawei p9/10 lite vonal.
A független piacon meg a Xiaomi.
Szerintem... -
szupermacs
veterán
Jópofa a karcsúsága, de az oldalsó kávák miatt egy mutáns Galaxy S8 lett belőle, ami nevetségessé teszi. A hátlap nevetséges, ahogy évek óta elnézem az LG telefonokat és ez sem jobb a többinél.
A kezdő ára magas, talán 60-70K környékén jó vétel lesz, de komolyabb supportra gondolom nem kell számítani. Évek óta nem vettem LG telefont és nem is fogok. Sose tudnak meggyőzni. -
blagolf
senior tag
Jó telefon ez, kár hogy tepsi. A mellette lévő Samsungnak elég rózsaszínű az a tökéletes kijelzője.
Üdv, Zoli
-
törölt tag
válasz tomboy0013 #88 üzenetére
Na azért az LG-nek még IPS-ből is sikerült egyedülálló módon beégőt készítenie
-
Ledfold
tag
Ez az első LG amire azt mondom, hogy megfontolnám. Végre a fényerő is elfogadható. Kicsit még az árcédulán is faraghatnának és akkor egészen bevállalnám.
Ha valamiről úgy érzed rossz, akkor tehetsz semmit vagy valamit. A semmit már próbáltam... S. T. - Alkudj meg ha tudsz, de ha nem tudsz, ne tedd! P. C.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs