Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
joestone
addikt
válasz joestone #34508 üzenetére
Sőt a kikapcsolt állapotban látható töltés animáció és a hátlap animáció a gyári boot.img része és a boot partición lakik.
Gondolom sporolási célokkal nincs külön nand a telefon létfontossági részeit tartalmazó eszközöknek , hogy a firmwareük(BIOS) ott tárolódjon ezért fordulhat elő a téglázódás. Ezért van az hogy pl nem elérhető a teljes 256 MB ram sem és az 512MB belső tároló sem érhető el teljes egészében. Ezért kell a kezddőcímet beállítani a boot.img létrehozásakor , hogy a telefon alaphardvere működjön.
Ezt onnan tudom , hogy volt egy idő amikor a kernel-t paraméterezve játszottam a particióméretekkel és nem sikerült rendes címre tölteni a boot particiót. Ennek az lett a vége, hogy nem volt se download mode se fastboot , se recovery az egyetlen dolog ami működött az az lg logó volt bekapcsoláskor. Úgy tudtam újra működőképessé tenni a telefont , hogy cs_emergency módban felment rá egy kdz.
Egy módon lehetne talán megmenteni az alalapot , ha JTAG -ot használnának . Azzal (ha ki van alakítva rendesen) akkor a nand felülírható. Itt szintén a sporolás lehetett az előtérben , mert nem hiszem , hogy cserélnék az alaplapot , ha JTAG segítségével fel tudnák tolni rá a gyári sw-et.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest