- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusha
tag
ÚJ ICS ROM!
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1395774
Lehet mégis lesz ICS-ünk?
A srác egyből a Cyanogen 9-et kezde el portolni. A dolog még NAGYON kezdeti stádiumban van, ezekben a pillanatokban tette fel az első alpha verziótWORKS:
TOUCHSCREEN
BT
SD CARD
VIBRATION
ACCELEROMETER
KEYBOARDTO DO:
EVERYTHING ELSE....szerk: devswift nevét ismerhetjük az Oxygen rom-ból
[ Szerkesztve ]
-
buktagt540
senior tag
Jól hangzik! Reméljük nem adja fel és hamarosan használható ICS lesz.Persze itt se várjunk csodát,valószínűleg beletelik 1-2 hónapba mire mindennapi használatra alkalmas,99% rom lesz.
Más: Van olyan lejátszó ami biztos,hogy le tudja játszani az .avi filmeket?
[ Szerkesztve ]
-
Asbee
veterán
válasz buktagt540 #43051 üzenetére
Végülis black romot tettem fel úgy néz ki abban megy minden sima 2.1 ből van csinálva.
-
Asbee
veterán
Na most hogy itt van gyári 4.0 nexusra aszem gt 540 buherálását kicsit pihentetem. Remélem erre is összehoznak egy olyan ICS-t ami azért használható.
[ Szerkesztve ]
-
Kokuszkocka
csendes tag
válasz RVR400 #43046 üzenetére
Hát igen a V6 rengeteg dob rajta Nekem is van nagyon hasznos jószág
Nekem eddig 2.1 meg a 2.3.7-es RC5 volt eddig a mobilomon(ha nem számítom azt az 1 órát amit az 1.6 töltött rajta). Nagyon elégedett vagyok mobillal, kellően gyors, és a stabilitással csak akkor volt gondom mikor a fieldrunners-el vagy valami hasonlóval játszok.
Igaz én nem cserélgetem hetente a romokat, launchert sem használok és húzni sem húztam a CPU-t(az utóbbi komoly előnnyel is jár, de néha ez is jelenthet gondot). Persze nem mondom, hogy rossz dolgok ezek, de hát csodát nem lehet várni egy alacsony kategóriás okostelefontól. Viszont abban biztos vagyok, hogy ezek az új romok állandó cserélgetése sem visz előbbre. De ez csak az én szerény véleményem -
Tyer
őstag
Na!
Tegnap leadtam a telom a szervizben, azt mondta a csoka, elindit egy SW-frissitást, addig kitöltjük a papirt
30 perc mulva visszajön: "Nem hagyja a telefon, hogy frissitse..." Hagyjam itt, ő küzd még vele, ha sikerül, ir, ha nem, küldi tovább.Jo kis telom van
Harcias Mondom én, hogy nőTyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
Tyer
őstag
válasz apaszka #43061 üzenetére
Őszinte leszek:$
Örülnék, ha nem tudnának mit kezdeni vele, és adnának egy ujat
Leejtettem, és azpota tud baromságot csinálni:$
Ez a csávó amugy látszolag értette a dolgát, csak vmit szaroztak a rendszerrel...
Na mindegy...
A fontos, hgoy legyen jó, mindegy hogyan[ Szerkesztve ]
Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
Tyer
őstag
Akkor ha jol értettem, nincs használható 2.2 vagy 2.3 ROM?
Ez elszomoritTyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
apaszka
veterán
A szerviz nem telefont ad, hanem csere utalványt ad mivel mehetsz az üzletbe. Ott aztán te rajtad múlik. Hogy a sérülést hogy veszik észre? Ha látható nyoma van akkor kiszúrják, ha nincs, akkor faxa!
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Asbee
veterán
Nem tudjátok a +ba adott 1 év gari az teljes körű, már nem emlékszem sms-ben mit írtak ? Akksimat ki kéne cseréltetni, meg akkor hátha dobnak rá egy gyári romot .
[ Szerkesztve ]
-
pekka93
csendes tag
sziasztok, van egy ilyen telefonom a gyári 2.1-es oprendszerrel és nem tudnátok nekem valami programot mondani amivel tudnék az sd kártyára telepíteni alkalmazásokat? app2sd prot hallottam eddig de az csk 2.2-től van 2.1re nem megy fel:S légyszives segítsetek előre is köszi
-
-
apaszka
veterán
válasz pekka93 #43068 üzenetére
Ez megy rajta,a feleségemén is ezzel rakom át! De ugye csak rootolt telón megy amit egy kattintással megcsinálhatsz,és amíg nem indítod újra addig működik! A kettő párosítása tökéletes megoldás a gyári ROMra! Pakolhatod rá az SDre az appokat,és a root sem gond ,mert telepítés előtt klikk ,és már engedi is !
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
apaszka
veterán
válasz hackeeeee #43071 üzenetére
Persze,de ha a gyári romodhoz ragaszkodsz,akkor? És ez is megmarad míg nem indítod újra! A telepítéshez kell a root,nem a futtatáshoz,így ez tökéletes megoldás is lehet! A feleségemén ez a kombináció van ,és nem volt gondja !
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz apaszka #43072 üzenetére
Az 2.1-hez vanik. Az 1 klikkes root -ot az igényeknek megfelelően továbbfejlesztve megalkottam az [autorootapp2sd] mely segítségével a rootolás és az app2sd is megoldható .
És ez nem tűnik el reboot-kor.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
apaszka
veterán
válasz wwenigma #43005 üzenetére
Miként áll a telód ezzel a ROM-mal?
Mondj valami jót te legalább!https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Takhanto
őstag
Mi a különbség SwiftDroid_v2.0_ASIS és a SwiftDroid_v2.0_RC5 között? Melyiket érdemes felraki? (Murik féle rom) van magyarban is?
Nekem igazából 2.3-as rom kéne,de csak olyat amelyik kikapcsolt állapotban is tud tőlteni.
[ Szerkesztve ]
Az újságírás abból áll, hogy az olvasókkal,akik nem is tudtak arról, hogy Lord Jones élt, közlik, hogy Lord Jones meghalt.
-
miselin
tag
válasz hackeeeee #43087 üzenetére
1.6-os androiddal vettem a telót, majd raktam rá mindenféle romot, 2.1-est, gyárit, főzöttet, 2.2-est, 2.3-ast, mindegyik elindult, ha töltőre raktam, ugyanis amint bedugod a töltőt, azonnal bekapcsol, az meg tök mindegy, hogy milyen rendszer van rajta. Szóval, szerintem nincs olyan rom, amivel ne így lenne, mert nincs köze az androidhoz.
Samsung Galaxy S - CM10.1.3 Stable
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz miselin #43090 üzenetére
Nekem hiába magyarázod, a Samsung Minim sem indul el, amikor töltőre pakolom kikapcsolt állapotban, és a GT540-em sem indult el gyári rommal. Sem 1.6-tal, sem 2.1-el, kikapcsolt állapotban töltötte az akkut.
Utána kezdte el, miután megkapta Mur4ik romját...Szal, szerintem meg a romtól függ.
Amúgy igen, annyira bekapcsol, hogy mutatja a töltésjelzőt.. De a rendszer nem indul el, tehát hívni sem tudnak.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
miselin
tag
válasz hackeeeee #43091 üzenetére
Hát nem tudom, ezt a kérdést több mint egy éve kiveséztük (akkor talán még nem is voltak főzött romok), és arra jutottunk, hogy el kell fogadni, ezt a telót nem lehet kikapcsolva tölteni, de kikapcsolni sem, ha töltőn van, mert újraindul. Lehet, hogy ezek szerint telófüggő, vagy szériafüggő a dolog. A fene tudja.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz miselin #43092 üzenetére
Pedig Nekem ment minden gond nélkül a gyári 1.6-tal és 2.1-el is. Akkor szünt meg ez a amikor felraktam az M5-t, és zavart is eléggé.
Lemerítettem, töltőre dugtam, és nem kapcsolt be, akku ikont kaptam.
XDA-ról is idézve: "How does offline charging work?? same as stock rom??"
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
miselin
tag
válasz RVR400 #43095 üzenetére
Jó lenne, ha kerülnénk a személyeskedést! Kösz! Mint mondottam volt, nekem gyári rommal sem ment a töltés kikapcsolt állapotban, és sokan panaszkodtak annak idején erre. Itt pl. joestone is említi, hogy kikapcsolni nem lehet rádugott USB-vel. Ebben az időben még csak vártuk a 2.1-et is.
-
apaszka
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LEGO klub
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest