Új hozzászólás Aktív témák
-
perecc94
tag
szerintetek melyik Joe ROM-ot tegyem fel, mert van egy pár?
„Az élet kaland, ha jól alakítod."
-
joestone
addikt
válasz BRIKLY #31258 üzenetére
telefonoként változó , nálam 787 en gond nélkül ment.
melyiki kérdésre gondoltál ?
A proci állítást menüből majd megnézem, de a setcpuval egyszerűen megoldható a dolog.Az energiagazdálkodás kapcsán jött elő az overclock probléma. Nekem elmegy a legújabb kernellel 864 MHz -ig.
Ha d2s verzió van fent az új kernelt le tudod tölteni bootd2s.img néven. Abban már hibátlan az overclock.[ Szerkesztve ]
-
BRIKLY
veterán
válasz joestone #31259 üzenetére
a telefonom 806Mhz-et bír más ROM-al.
erre gondoltam -
Pubszon
veterán
Hali.
M6 és az M5 között mi a különbség?
Nem találtam sehol...ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
BRIKLY
veterán
-
-
veterán
feltettem az M6-ot (fastbootost), és még angolra állítás után is sok minden orosz... ez normális?
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
bobie
tag
válasz Menthirist #31268 üzenetére
Indítsd újra elméletileg az megoldja.
Nullán, szimplán ahogy ringat a membrán..
-
veterán
válasz Menthirist #31268 üzenetére
oks, csak restart kellett... kijöttem a gyakorlatból
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nálam megint bugos a kamera, ez volt akkor is, amikor feltettem az M5-öt, bár ott HR megoldotta, itt is volt hr, de ugyanúgy sz@r, viszont LG kamerában jó. Annyi a gáz, hogyha videózni akarok, és videóra váltok, akkor videóra váltáskor megakad, aztán kész, ha visszaváltok, megáll az app.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Heimdallr75 #31272 üzenetére
Nekem jó ez, SD-re pakolok minden appot..
Csak valszeg megint kéne tolnom egy HR-t, hátha jó lesz a kamera...
Ha astro-val backup-olom az app-okat, akkor az ugyanígy visszapakol mindent HR után?
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Heimdallr75 #31274 üzenetére
Ezek hatékonyak is?
Tehát ha, visszarakom, utána market is látni fogja, hogy vissza lett téve?
Véleményem szubjektív...
-
molbali
tag
válasz Heimdallr75 #31272 üzenetére
Hogyne kellene! Köszi szépen!
Elméletileg a belakott M5-öt nem kell kinyírni, hanem csak a data partíciót kell lecserélni, igaz? (Data2system esetén). Ekkor megmaradnak a programok és beállítások ha jól tudom. A simán a system partíciót kell cserélni ilyenkor a data2system esetén pedig a (user)data partíciót.
Ha rosszul írtam vagy valami nem igaz ebből akkor szóljatok rám, nehogy elcsesszem!
-
Heimdallr75
őstag
válasz hackeeeee #31275 üzenetére
fene tudja én gépről szoktam visszapakolni 3 perc
adb install alkalmazásneve.apkde az appsaver jól müködik ha telefonol kell, csinál backupnál egy könyvtárat oda bepakolja az apk kat és lehet vissza is tenni majd
(#31276) molbali megy fel fene se tudja, én mindig rászánom azt a pár percet belakin ismét, adw launcherben van backup, apokat vissza, launcher restore és kész.
Bár nem tudom Ti mennyi fix faxt használtok de 10-20 percnél nem több a config sem.
ha lusta vagyok titanium.[ Szerkesztve ]
الغريبة في هذا الكوكب
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nah, reset megvolt, remélem mostmár jó lesz a kamera...
Mostmár jó!
Jahogy, tuning miatt crash-el a kamera, hoppá..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Falconer
aktív tag
válasz joestone #31215 üzenetére
Na 2.3.2 0522 market gixer megoldva..
Szimplán az volt a tünet, hogy market bejött, ha ráklikkeltél az install gombra, akkor ott a marketen belül bejött egy status bar (de nem fönt az android notficationnél), hogy downloading vagy vmi ilyesmi, és nem csinált az ég világon semmit.
Letöröltem manage appsban a downladed menüben a market 2.3.6-ot -ezt magától belerakta, most is benne van-, aztán a maradék marketnál uninstall updates, clear data, cleare cache, majd recovery menüben hard reset. Ezek után ment simán.
A következő gixer:
- képernyő elforgatás eléggé random
Tegnap este pl órákig tökéletes volt. Ma reggel pl csak a galleryban működik, a marketnál, powerampnál, böngészőnél, vagy bármi egyébnél nem forgat. Pedig auto rotate screen bepipálva, nem is buzeráltam a dolgot. -
Heimdallr75
őstag
Kis türelmetlenség, és várakozás után, megelégeltem hogy várnunk kell, így fogtam magam és utána olvastam hogyan is kell a data2system dolgot megoldani.
Nem nagy dolog csak a boot.img-t kell átírni és újracsomagolni. Elsőre megcsináltam a Murik M6 féle rom clean tehát egy az egyben megegyezik Murik M6 rom-al.
Két verzió fatboot, és recovery.Joe blogjából idézve: (természetesen köszönet a sok segítségért neki! )
A fastbootból telepítendő verzió. A telepítést a következőképpen végezhetjük a telefon fastboot módjából a letöltött zip fájl kicsomagolása után.:
fastboot -w
fastboot erase system
fastboot flash boot bootd2s.img
fastboot flash userdata system.img
fastboot rebootA recoveryből telepítendő verzió. Simán restore menüpontból telepítendő a fentebb leírt kitömörítés és a mappa sd-re másolása után.
FONTOS !!!
A data2system verzió használata esetén a recovery menu wipe data/factory reset menupont magát az operációs rendszert törli. Tehát a hard resetet a következőképpen lehet megcsinálni :
Fastboot módban :
fastboot erase system
fastboot erase cache
recovery menüben pedig a mounts and storage menüpont alatt a format system , majd a format cache opciókat választva lehet végrehajtani.A fastboot verzió könyvtárába bent van a fastboot parancs és a két dll file is.
fatboot: d2sM6_fastboot
recovery: d2sM6_recoveryالغريبة في هذا الكوكب
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Heimdallr75 #31283 üzenetére
Fastboot-hoz van egy kis program, eléggé megkönnyíti a flash-t fastbootból. A V1-hez nincs linkem, Én azzal csináltam, de van már 2.0. Fastboot flasher.
Véleményem szubjektív...
-
Heimdallr75
őstag
válasz hackeeeee #31284 üzenetére
szerintem a parancs soros valamivel jobb, mármint látod ha hiba van pl :S bár kinek a pap kinek a papné
nekem pl nem is megy valamiért, jelzi hogy végigfut (k 0,5 mp alatt ami már magába gyanús ) aztán nem történik semmikb ennyi, belépsz a kicsomagolt könyvtárba, parancssor megnyit (ott légy a könyvtárba) és már mehet is a pár sor bepötyögése
+ tudod ellenőrizni is hogy "él" a csatlakozás a fastboot devices +enter parancs
[ Szerkesztve ]
الغريبة في هذا الكوكب
-
Falconer
aktív tag
válasz Heimdallr75 #31285 üzenetére
Nekem is ugyanez van, sem a V1 sem pedig a V2 nem működik. A parancssoros megoldás meg tökéletes. Nem tudom mi lehet a gixer.
-
darál0w
Jómunkásember
kintvan a d2s rom.
bár még nem írta le, hogy mit adott és vett ki belőle.
és látom kaptunk egy clean verziot is.
[ Szerkesztve ]
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Heimdallr75 #31288 üzenetére
m5ig 2 félét csinált. egy clean verziot, mint amit most te, és egy soft modot.
m5től viszont csak soft mod van. szal' nem megy kárba
linkelem is nekik a clean verziot
[ Szerkesztve ]
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest