- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
Új hozzászólás Aktív témák
-
polo5
tag
Hello!
Tegnap vettem egy ilyen telót GT540. A teló adatai szerint 2.1-es rendszer van rajta.
Az ébresztő működik mert azt próbáltam. De ebbe nincs olyan lehetőség hogy csak rezegjen reggel és ne zenéljen? .
GT540-en viszont nem tudom úgy beállítani hogy jelezzen időben ha valamit beállítok a naptárba mert csak egyet pittyen, vagyis egyszer szólal meg a teló aztán ennyi. Meg sem lehet hallani normálisan hogy jelez ha valami be van állítva.
Mert előtte LG GT500-as telóm volt és azon meg lehetett csinálni illetve azon rendesen működött a naptár is. De a régin meg egy percig folyamatosan jelzett hangosan és rezgett is.
Más:
Ehhez létezik LG PC SUITE? Mert cd-t nem kaptam hozzá csak kábelt meg fülhallgatót.
A futó programoknál le lehet valamit állítani? Mert nekem itthon WIFI-ről megy a net, remélem ilyenkor nem használja a csomagba lévő 500 megát.
Adat szinkronizálás mire jó? Miért kellett csinálni egy google fiókot?
Letöltöttem egy játékot azt honnan tudom hogy hova teszi?
Illetve ilyet hogy sims 3 hogyan lehet letörölni?
Külön csengőhangot be lehet állítani emberekhez?
Vagy létezik valamiféle leírás a telóhoz, mert a gyári könyve az semmire sem jó.
Tudom sok a kérdés de nagyon zöld fülü vagyok még ehhez a témához és ezért kérek tőletek segítséget.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest