- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
gr8tjoey
aktív tag
válasz PartyShan #10450 üzenetére
Gyárit nem de van rá megoldás:
http://prohardver.hu/tema/re_lg_optimus_g_a_g-ero/hsz_10435-10435.html------((-----))------
-
kisskaresz21
csendes tag
Sziasztok. Úgy néz ki, hogy holnap veszek egy G-t, csak olvastam, hogy néhányan panaszkodnak, az akku idő miatt, én 4X-ről váltok erre a típusra (remélhetőleg), szóval attól bármilyen telefonnak jobb lesz az akkuja, de jó lenne ha néhányan leírnák a tapasztalataikat, hogy milyen használat mellett, meddig bírja az aksi. Az infókat előre is köszönöm.
-
jooker82
nagyúr
válasz kisskaresz21 #10454 üzenetére
nekem volt jó fél évig 4x-em,ennek a G-nek kb.másfélszer tovább birja az aksija.. Bár én a 4x-et még csak 4.0-val használtam,de nem hiszem,hogy sokat javult volna..
Nem jött most ki új szoft a G-re? Elvileg kapunk kop-kopp feloldást. A kis L5II,már megkapta.LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
kisskaresz21
csendes tag
Ha kijön a frissítés, akkor várható, hogy javul az üzemidő és a teljesítmény?
-
jooker82
nagyúr
válasz kisskaresz21 #10456 üzenetére
A G-nek nincs semmi baj az üzemidejével..,de némileg javulhat.
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
addikt
Sziasztok!
Lehet volt már róla szó de lusta vagyok visszaolvasni. Akinek Telenoros eredetileg a telója annak megy esetleg más kártyával is? Vagy alapból zárolta ezeket a telókat a Telenor?
Köszi.iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
w333
félisten
válasz Jeanne d'Arc #10459 üzenetére
Szerintem kevered a Nexus 4 -el ami a Telenor -nál is független
Az LG Optimus G a Telenor -tól 99% hogy függőiPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
addikt
-
w333
félisten
válasz Jeanne d'Arc #10461 üzenetére
De miért nem függetlenül veszed pl. innen ?
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
csababarca
őstag
kicsit vicces,hogy L5 II-re ki tudtak olyan frissítést adni, amiben van a KnockOn funkció...mi meg hónapok óta nem kapunk semmit.
Ami nem baj,de gyengébb telókra mégis előbb jön,ez milyen már?iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
w333
félisten
válasz csababarca #10463 üzenetére
Az a vicces hogy jön a 4.4 frissítés, és az Optimus G nincs köztük ?
[ Szerkesztve ]
-
czerna
csendes tag
Sziasztok Srácok!
Olyan problémám lenne, hogy fel szeretném rakni a MIUI nevezetű ROM-ot csakhogy miután CWM is van rajta és elkezdi telepíteni az innen származó romot ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2587136 ) kiír egy olyat nekem, hogy assertation failure és az e975-ös típusra panaszkodik, pedig biztosan az van Aki tudna valamilyen megoldást azt naaaagyon nagyon megköszönném!
További szép estét és jó szórakozást! -
-
w333
félisten
válasz czerna #10467 üzenetére
CWM a Wipe Data -val nem törli a .zip -t
(#10468) tasakos
Nem kell aggódni ... szerintem simán megfogja kapni
Különben semmi valóságalapja nincs a hírnek, csak találgatások(#10469) csababarca
Sony Z1 Compact brutális lesz ... de szerintem az ára is brutális lesz
(#10471) tasakos
Biztos vagyok benne kb. 99% hogy megkapja, ezt azért nem merik eljátszani a felhasználókkal főleg így hogy ilyen szépen feljöttek, az viszont már szinte biztos hogy a 4X HD már nem kap semmit
[ Szerkesztve ]
-
czerna
csendes tag
válasz czerna #10472 üzenetére
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2587136
Innen származik a MIUI szóval ha véletlenül unatkoznátok és böngésznétek benne és esetleg olyan kiírást találnátok ami ehhez kapcsolódik csak esetleg nem vettem észre és szólnátok azt megköszönném!
Igen egyébként jó a 4.1.2 de nekem most valahogy bejön ez az új MIUI persze ez cska átmeneti a KITKAT re vissza fogom rakni meg még addig biztosan átvariálgatom rajta a ROM-ot bár amennyit szívtam vele az hihetetlen... -
Gtaati
őstag
válasz kisskaresz21 #10454 üzenetére
Helló, érdeklődnék, hogy honnan tudsz venni még G-t? Boltból kéz alól stb? Jöhet privátban is, köszönöm!
-
-
Balázs1986
addikt
Bírom az ilyen listákat, amikor hasraütés-szerűen valamelyik lap kinyom pár telefont, mint ha bármi alapja lenne. És persze a listák még csak véletlen se szoktak egyezni Ennyit érnek, kár velük foglalkozni. Esküszöm, nem értem ilyenkor a célt. Tömeges felháborodás keltés? Olyan lesz már néhány "szak"lap, mint a bulvársajtó.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
nagyúr
válasz Jeanne d'Arc #10485 üzenetére
Én gondolkozom, hogy eladom, de ez még csak hóbortos ötlet.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
addikt
válasz Tsebacsi #10486 üzenetére
Nekem most Nexus 5 van, de lehet visszaváltok. 4db G volt nálam összesen fél év alatt. Mindig vettem aztán eladtam hogy ne bukjak rajta. Különösebb gondom nem volt vele, szerintem a mai napig egy kiváló telefon. Ha nem lenne ez a mánia még mindig meglenne.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
Tutu7030
veterán
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
tasakos
tag
válasz ravebp #10494 üzenetére
Igazából, mint már korábban írtam nekem tökéletes a mostani 4.1.2-vel is, de ha jön, hát jöjjön a 4.4 .
Srácok nektek milyen a hálózati mód (2g/3g) hogy csinálja ezt az eldobálást? Nekem mióta megvan (5 hónapjakb ) egyszer se volt ilyen! Én sokszor 2g-n használom. Meg wifi On állandóan.BFBC2 nick: Tasi Hun
-
nagyúr
válasz ravebp #10498 üzenetére
Dettó ugyanez, vagyis olyan, hogy megfagy a hálózatjelző, két csík stagnál, se sms, se telefon, se adatkapcsolat (wifi bezzeg megy). Vagy pedig eldobja úgy, hogy x-el jelöli, hogy nincs háló, és gyakran (szinte mindig) csak a restart segít. Minden automatán van, állandó 4G ha lehet.
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest