Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • l!nk87

    aktív tag

    Hali ismét!
    Valaki kérte, hogy írjam le,mi a helyzet a 7-mel,gondoltam most itt az ideje :DD
    Múlt hét péntek óta vagyok "boldog"tulajdonosa Optimus fővezérnek :DDD ,eddig nem jó a kapcsolatunk, sőt kifejezetten rossz.
    Megvettem Nagykanizsán egy használtos boltban, volt egy db, vadiúj készülékük.A bolt egyébként Samu és Lg márkaszerviz.
    Nah szóval 80-ra volt kirakva,mondom a srácnak,hogy 70-ért adja oda,nehezen bár de belement a dologba.A készüléket sajnos az üzletbe nem tudtuk bekapcsolni,me kopra üres volt az aksija.
    Hazavittem, feltettem tölteni,kb. 5 perc után lg logo, és úgy maradt. Hétfőn vissza is vittem,hogy nem bootol be, először mondták, hogy én vagyok a hülye,nem értek a wp7-hez. aztán szóltak, hogy elküldik Pécsre szervizbe,mondom legyen úgy.Azt mondták szerdára itt van, nah abból csüt, majd ma lett. Ma bementem délután, hogy hello,mondják, hogy nem tudták megcsinálni, nem szoftveres a hiba, ezért visszaküldik nagykerbe,jövő hét péntekre meg van.
    Nah ekkor nagyon kiakadtam, kifizettem egy telefont, amit még nem is használhattam :W
    Én azt hittem, hogy a márkaszervízbe megtudják csinálni a telefont, nem csak a szoftveres hibáját de látom én voltam naív :(((
    Azt sem értem, hogy ha visszaküldik nagykerbe, akkor miért nem kell a doboza, meg az összes tartozéka ? Valakinek tipp ?

    Elnézést az offért, de vhova lekellet ezt írnom, úgy látszik az égiek nem akarják, hogy wp7-es telefonom legyen ... :))

Új hozzászólás Aktív témák