- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelentek a Vivo telefonjai Magyarországon, ezek az induló árak
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jooker82
nagyúr
Na akkor másolom én a válaszát....az első mondatot kihagyom,mert az csak a bemutatkozás...Még az aksira rákérdezhetnél,hányszor töltötte stb....
"nem tudok/szoktam/belenyúlni szoftverbe,megelégszem a gyárival.első tapasztalataim(az SII-höz képest:kiljelző:élethübbek a színei ez vonatkozik a kamerára is,nincs pirosas színe mint az SII-nek.A kemera minősége megfelelő,érdekes pillanatokmegörökítésére jó,más célra fényképezőt haználok. Összeszerelés:kifogástlan,semmi recsegés-ropogás,a hátlap fogása kellemes,jó fogást bíztosít,szerintem a körbefutó csík jól mutat a fekete telón(papné effektus).Gyorsaság:szerintem aböngészőben,appok megnyitásában nagyon gyors.Filmnézés akadás-mentes volt,ennyi jut eszembe...És nem bántam meg a cserét!"
LG G2 32 GB 4.4 AOS
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest