-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueWhitee
tag
válasz toto0569 #16236 üzenetére
Ha lehetne azt mondani, én vagyok az egyik legnagyobb JB párti itt a fórumon... Millió okot lehetne sorolni, hogy miért érdemes feltenni az ICS helyett, de vannak azok a felhasználók, akik kipróbálás nélkül is nyomatják a hülyeséget, hogy miért nem érdemes. Erre a mondatra írni akartam egy frappánsat, de nem ugrott be pontosan, hogy is lett volna jól megfogalmazva. Na, a lényeg, hogy az ICS és a JB között ég és föld a különbség. Anno én is írtam egy összehasonlítást az akkumulátor teljesítménynövekedésről, de most nem írom le megint (na meg mert nem is tudnám, mert szar a memóriám.. ). Azt viszont kevés embernél láttam, aki foggal körömmel vissza akart volna térni JB-ről ICS-re. Az már más kérdés, hogy én, anno CM-ről próbáltam (hála égnek sikerrel) visszatérni JB-re, mert vannak hátulütői a CM-nek.. Több, mint az ICS/JB-nek. Amúgy toto ez nem neked megy, illetve csak az első mondata a hozzászólásnak.
Gondolkodtam, hogy most írok egy JB <-> ICS összehasonlítást, de felesleges lenne, mert (na igen, még mindig nem jut eszembe az a mondás)... Szóval aki hajthatatlan, annak hiába is ajánlani a jobbat, ha neki a jó is megfelel, ami érthető, hiszen kinek a pap, kinek a papné. Azt viszont érdemes észben tartani, amit lehetséges, hogy sokan nem tesznek meg, hogy a rendszer nem egyik percről a másikba áll be, hanem szépen fokozatosan. Azt hiszem ennyit akartam, most lépek sörözni a Bornapokra..
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 128Gb Gray - Új, Euronics vásárlás,3 év Samsung garancia
- Újszerű iPhone 16 Pro 128 GB Desert Titanium Garancia: 2025.09.20.
- Oneplus 8 Interstellar Glow 8/128GB
- iPhone 14 Pro Max 128Gb Silver - újszerű, kártyafüggetlen, Apple garancia
- Hibátlan Huawei P30 128GB/6GB Kártyafüggetlen, Auróra Kék
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest