Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TrueWhitee

tag

válasz toto0569 #16236 üzenetére

Ha lehetne azt mondani, én vagyok az egyik legnagyobb JB párti itt a fórumon... Millió okot lehetne sorolni, hogy miért érdemes feltenni az ICS helyett, de vannak azok a felhasználók, akik kipróbálás nélkül is nyomatják a hülyeséget, hogy miért nem érdemes. Erre a mondatra írni akartam egy frappánsat, de nem ugrott be pontosan, hogy is lett volna jól megfogalmazva. Na, a lényeg, hogy az ICS és a JB között ég és föld a különbség. Anno én is írtam egy összehasonlítást az akkumulátor teljesítménynövekedésről, de most nem írom le megint (na meg mert nem is tudnám, mert szar a memóriám.. :D ). Azt viszont kevés embernél láttam, aki foggal körömmel vissza akart volna térni JB-ről ICS-re. Az már más kérdés, hogy én, anno CM-ről próbáltam (hála égnek sikerrel) visszatérni JB-re, mert vannak hátulütői a CM-nek.. Több, mint az ICS/JB-nek. Amúgy toto ez nem neked megy, illetve csak az első mondata a hozzászólásnak. :)

Gondolkodtam, hogy most írok egy JB <-> ICS összehasonlítást, de felesleges lenne, mert (na igen, még mindig nem jut eszembe az a mondás)... Szóval aki hajthatatlan, annak hiába is ajánlani a jobbat, ha neki a jó is megfelel, ami érthető, hiszen kinek a pap, kinek a papné. Azt viszont érdemes észben tartani, amit lehetséges, hogy sokan nem tesznek meg, hogy a rendszer nem egyik percről a másikba áll be, hanem szépen fokozatosan. Azt hiszem ennyit akartam, most lépek sörözni a Bornapokra.. :D

Új hozzászólás Aktív témák