Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mitics

    tag

    válasz rgeorge #11252 üzenetére

    Köszi! A "8 nap" tudom, hogy online megrendelés esetén jár, de éppen azt mondom, hogy a Part Nero-nál nem lehet online rendelni, csak telefonon beszólsz és bemész. A telefon meg ugye tudjuk, mindenki letagadja, amint szükséges és ennyi :)
    A B-telnél lehet online rendelni, de 6K-val drágább. Nem tudom, megér-e ez ennyivel többet. A VIP-nél 2 féle áron van. 85-ért és 93-ért. Hívtam őket több számon, semmi. Erre láss csodát, visszahívtak és nagyon szimpatikusan mindenről korrektül tájékoztattak :R Azt monták, az olcsóbb az szolgáltatós, vodás és telenoros, mert "náluk befejeződött az akció". Bár nem értem, hogy miért is nem a szolgáltató értékesíti őket akkor :F na mindegy. Viszont ennyiért a Part Nero-ban független van. Kérdeztem, de nincs T-mobile-os verziójuk, akkor lehet hogy elgondolkoztam volna, hiszen tuti magyar lett volna a teló akkor.
    Közben azt írták a Part Nero-tól az EU-s árára, hogy "árat még nem akarnak ígérni" :) Kiváncsi vagyok, mennyivel fog nagyobb árat mondani az EU-sra, már ha lesz belőle :D

Új hozzászólás Aktív témák