Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slovak
tag
sziasztok.
végre lett problémám:
ha lehúzom a hdmi-t a tv-ről, miután végigmegy egy video és már alvóba lépett, kifagy. akksi ki.
nos, ezt rapszodikusan, de eljátssza a dokkolónál is, levételkor, azzal a különbséggel, hogy azután idővel magától újraindul. -
Slovak
tag
Korabban ajanlottama norton utilities programot. Be lehet ott is allitani a device menun belul akku profilt. Alapertelmezett beallitas a normal es a takarekos es eleg jol be van love. Estenkent atrakom lefekveskor manualisan, kilovi az appokat is es mikor felebredek, 1 %-ot merulok. Egyeb hasznos kalibraciot is es lehetosegeket nyujt. Akinek problemaja van, probalja ki!
Be lehet pl allitani a szamlazas kezdetet, hogy mennyi sms es hivas utan jelezzen, stb.. -
Slovak
tag
üdv!
fel akartam rakni én is a v20o-t és cm-ből factory reset után az 5giga belsőből ugyanúgy 300mega a szabad, mint annak előtte. Hogy töröljek mindent?
-
Slovak
tag
formatting system?
jó, hát erre rányomtam..[ Szerkesztve ]
-
Slovak
tag
sziasztok, segítség kellene:
másodjára míveli a telóm, hogy bekapcsolás után nem kéri a pint.
ilyenkor nem tudok semmit sem csinálni, csak a hely és biztonság beállításokban megadni új pint. ekkor még mindig nem csatlakozik a szolgáltatóhoz, ezért repülőgép üzemmód pipa, majd pipa azonnal kivesz és lám, hálózaton van.
valakinek hasonló?más: hogyan kell újrahúzni úgy a telcsit, hogy mindent töröljön belső és külső sd-ről is?
-
Slovak
tag
válasz Balázs1986 #17257 üzenetére
köszi Balázs, természetesen volt restartom, és nem kérte. az volt az első mindkét alkalommal.
basebendet mit tegyek fel? -
Slovak
tag
Tehát, mi a teendő legközelebb?
Gondolkodtam, hogy format és ezt a Kangot feltoljam, de már olyan jól műkszik minden, hogy asszem nem köll. talán csak cpu-t kéne növelni modlépéshez hd video miatt, meg a dlna is zabálja.
mit javasoltok cpu húzáshoz? esetleg akinek van linkje, megköszönném. cm 7.1.0-rc1 van most fent. -
Slovak
tag
na tessék.. megint újraindíottam és megint basztat..
várok, ha itt vagytok. -
Slovak
tag
válasz Balázs1986 #17268 üzenetére
kernel: 2.6.32.45-cm
alapsáv: 1035.21_20110725 (ez köll?)getril asszongya, hogy
RIL: 0218 (V10b, Europe)
BB: 1035.21_20110725Aztán piros betűvel híjja fel a figyelmemet, hogy a ril-em és a bb-em doesn't match.
v10d-t és v20o-t ajánl. utóbbit most telepítem. -
Slovak
tag
Most örül a getril. Aszongya meccsing.
Újraindítom.
>>>
Most egyáltalán nincs szolgáltatás. Akku üzemidő helyén kérdőjel.(Ilyet még sosem láttam.)
megpóbáltam módosítani a pint, hogy feláll-e mint korábban, de azt mondta nem lehet módosítani a pin-t.
várom az instrukciókat.Getril most megint azt kommunikálja, hogy nem kóser a szitu, viszont már nincsenek bátor ajánlásai.
[ Szerkesztve ]
-
Slovak
tag
visszaraktam a v10b-t.
megint minden fasza", mármint restart után most is felkiltójel a kártyaikonon az állapotjelző soron és mellette a térerő inaktív, szürke. Tehát a megoldásommal, miszerint pin csere és rep. mód be-ki visszajött beléje az élet.
ellenben most kitalálta, hogy a rom-managerem nem tetszik neki. eddig semmi baja nem vót vele.
(túl jó volt már a telóm) -
Slovak
tag
válasz Balázs1986 #17272 üzenetére
kipróbáűltam a v10d-t is, de azzal is ugyanazt produkálta, mint amit a korábbival, s mivel komolyabb gondjaim nem voltak a bb-vel, félvén, hogy mopst majd lehetnek, visszaraktam azt, amivel eredetileg szoptam.
v20o-t telepítettem valamikor pár hete. -
Slovak
tag
A cm7 rc1 valamikor v20l-re telepítettem. Aztán Nightly 202, 204, 202, ebben a sorban kb.
Majd felraktam a v20o-t, mert az köll nékem bizonyára..
Most megnéztem a cwm mappámat, melyik lehet rajta, és a full 202 zip és a cm-7.1.0 van zipben a get mappában, szal a kettő közül valamelyik fut, már nem merek biztosan állítani semmit.Egyébként most elég hülyén érzem magam. Folyamatosan olvasgattam ezt a fórumot.
HA valaki valakinek (esetleg nekem) ajánlott valamit valamilyen gondra vagy csak mert az a jó, én csináltam. Akkor is, ha nem magyarázta meg senki. Így találkoztam annyi rommal meg kernellel. Egyedül amihez soha nem nyúltam és a getril sem volt meg, az a RIL és BB.
Gondoltam, ha van gps jelem azonnal, jó a wi-fim és a hang sem rossz (bár itt halknak találtam és kicsit szakadozónak <csak időnként>, akkor ott semmi keresnivalóm nincs, hiszen azt láttam, hogy egyeseknek ezzel kapcsolatban olyan gondjaik vannak, amiket jó messziről elkerülni..[ Szerkesztve ]
-
Slovak
tag
válasz Balázs1986 #17275 üzenetére
Így teszek.
Leszedem.
Figyi, ha már ilyen lelkes vagy:
mi kell most a legjobb kamera felvétel készítéshez? video és fotó egyaránt. csak szaggatásmentes kép érdekel, abban legjobb minőség, ami abszolut nem szaggat. ha kell, húzzuk a procit és ahhoz is mondj valamit légyszi.
az én telómon általában mindig minden működik rendesen. (nem tudom ez ritkaság-e, a hozzászólásokból azt veszem ki, hogy ez nem minden esetben természetes.valamint: ha kamera modot telepítek cw-ből és utána romot frissítek, akkor szevasz tavasz? újra rá kell tenni?
továbbá egy mod ha működik pl. cm7 nightly-n, akkor fog cm7 rc0-n is és fordítva??
vagy amelyik mod-ot cm7-re írnak, az megy minden cm7 romon?85%, mindjárt lejön és felrakom (mert azt mondtad).
más: nem lesz olyan soha, hogy lan-ról lehet telepíteni cwm-ből?[ Szerkesztve ]
-
Slovak
tag
Naras, Balázs, kösz az esti supportot..
Felraktam a v20o-t, most minden rendesen megy.
Viszont oda minden szép és jó beállításom. Azt hittem, marad minden, mint amikor romot cserélek. Olyan fapadosnak tűnik most az egész.
Titaniummal korábban csináltam beckupot appra és systemre, de akkor ez most felejtős, az a legjobb.
S ha már itt tartok, most kéne törölni mindent a belső meg a külső sd-ről is, tele van már üres és pár k-s könyvtárakkal az egész. Most már a progik közül legalább tudom, hogy mi kell és mi nem...
Most akkor a v20o az kernel és erre rakok tetszés szerint romot vagy ez is rom? Vagy hagyjam így ahogy van, ha boldogulok vele? Menjen erre mod vmi launcher azt gól?
Kicsit képezzetek még tovább, már csak hangyafasznyira vagyok a tisztánlátáshoz! -
Slovak
tag
a v20o-t a dev.adnroids.com-ról raktam fel.
Rebuild_of_V20o_Gingerbread a file neve és cwm-ből raktam fel, 208 MB.
azt hittem, erre gondoltok!Egy csomó szar nincsen benne valóban. Viszont épp azt nézem, hogy mik azok, amik miatt kellene a cm7. Végülis van benne egy SmartShare nevű dlna progi, amivel alapból elérek mindent a pc-mről, külső vinyókat is, egy két alapprogit ráteszek és gól.
Akksiidővel én tönbbbnyire nem foglalkoztam, mert csak azt kláttam, hogy zabálja mindig, de most úgy látom, kevésbé eszik. Nyílván a nem futó appok mennyisége miatt is van ez egyelőre. -
Slovak
tag
ez a legújabb? MIUI.hu_LG_O2X_2.1.6_Signed.zip
és magyar?? létezik? vagy ez csak magyarítás.
ezt simán felrakom cwm-ből, igaz?[ Szerkesztve ]
-
Slovak
tag
fúú.. ez sok sebből vérzik.. nálam..
egyfolytában azt azt az üzenetet küldi, hogy android.process.acorefolyamat váratlanul leállt.ez mi?
mire kéne telepíteni?
áhh.. mindegy
cm7 -
Slovak
tag
es akkor most mit csinálsz?
egy esélyt adok magunknak, ha Te is most csinálod és vannak ötleteid.
de én már azon vagyok, hogy cm7 vissza. csaktegnap 2.3.4 lettem, felraktam a v20o-t. most azt visszaraktam, mert ezzel a miuival így semmit nem tudok csinálni.
mit lépsz?
nincs skype-od vagy msn?
felveszlekegyébként a cm7-et hogyan kell rendesen felrakni? simán rom managerből v20o-ra?
és sima cm7 és utána nightly vagy cm7+nightly?? nem vágom.
a miuit működésre lehet bírni?
azt akarom, hogy gyors legyen, szuperáljon a kamera, legyen jó a dlna gps wifi és végül: lehessen vele telefonálni.per pillanat totál bizonytalan vagyok. asse tudom mit csináljak, lóg a levegőben a telefon.
[ Szerkesztve ]
-
Slovak
tag
válasz Balázs1986 #17325 üzenetére
IGEN!
a v20o-t hogy visszatoltam, azonnal kérte.. apró örömök az életben. kéri a telefon a pint.
viszont ez a rom nekem nem kell.
tudsz segíteni a legutóbbi kérdésemben?
leírnád a menetét hogy csináljam? aztán eltűnök pár hónapra, megígérem! (ha minden jól megy utána is) -
Slovak
tag
válasz Balázs1986 #17334 üzenetére
Ötös.
Kétszer is megpróbáltam. amikor vissza akartam tenni a v20-at, megpróbáltam mégegyszer de leállt megint.
most raktam vissza.
jön a kango. tomasek vagy vadonka.azért kösz, én megpróbáltam.. meggyőzhető vagyok, nem ment..
[ Szerkesztve ]
-
Slovak
tag
nekem egyébként volt miuim defy-n, akkor nagyon bejött, de a cm7 valahogy számomra elegánsabb...
most a Thanatost próbálom meg.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1334220 -
Slovak
tag
válasz Balázs1986 #17346 üzenetére
Volt, igen.
Azért is határoztam el, hogy most teljesen újrahúzom, mert már tele volt minden gánnyal a z sd is és azt is törölni akartam.
De örülök a cm-nek végül, a wajkit egyébként is csak próbának szántam.
köszi! -
Slovak
tag
Hali!
Két gépem van itthon, az egyik igazából a barinőm nótáskönyve, amin xp van. HAngos egy notebook, nem is szeretem. Nekem van egy szerverem, de azon meg ntfs van és ugyan látja a megosztás telefonom, de meg nem nyitja. Ugyanígy tesz a külső vinyómmal is, amin két partíció van, egy ntfs és egy fat. Utóbbit láttja onnan is.
Egyébként ha tv-re akarom streamelni a videot a szerverről és akarok hozzá feliratot is, melyik appot ajánljátok a telóra? Továbbá: kell az órajelet húzni hozzá a jó minőség végett vagy áthúzza? Jelen pillanat a smartshare streameli a videot, mx videoplayernek konvertálgatja, gondolom dolgozik rendesen a kis Tegra. Egyáltalán: mekkora most a Kang-ban az órajel? Egyébként még csak tegnap este óta van fent, de eddig nagyon jónak tűnik. Mondjuk a google appot nem értem miért hagyják ki belőle, miért nem lehet kiválasztani mondjuk az elején, hogy akarom-e telepíteni vagy sem, gondolom többen hayználják, mint nem.. -
Slovak
tag
Kint voltam a hajógyárin a kutyákkal délben és mivel tesztelgetem a kamerát a romokon, alább láthattok linkeket:
Most a Kang van a telómon, semmilyen kamera mod nincs rajta.
A fényviszonyokat tükrözi a kép, felhős, borult, közepesen erős szórt fénnyel.
Az első klip 1080p, vagyis a legmagasabb, amit tud a Kang. fram és bitmélységről fogalmazásom sincs. Kissé szaggat. Itt valóban necces a mozgatás/senkelés, viszont ha kvázi mozdulatlan a kamera, a mozgó "tárgyak" is szépek.
http://youtu.be/PIMx7nNW1ucA követzkező "youtube hd" (720p) az akváriumoimról és szintén ugyanebben a beállításban a hajógyáriról.
http://youtu.be/aSB_ty12s28
http://youtu.be/tZER_dEiLRUArra felhívnám a figyelmét mindenkinek, hogy a megjelenítés mindenkinél más és más. Nekem itthon egy IPS monitorom van, színhű, de a kontrasztaránya és a fényereje nem közelíti meg a plazma tv-m szintjét. Az én monitoromon is sokkal szegényesebbek a videok, mintha a tv-n nézem meg. Természetesen a saját videójával mindenki összehasonlíthatja és kérem is, hogy tegye meg és mondjátok el Ti is a tapasztalatotokat!
-
Slovak
tag
Ezzel így nem teljesen értek egyet. Én fotózom és tudom, mi a különbség egy telefon kamerája, egy kompakt kamera és még egy belépő szintű tükörrefis gép között is, hogy a profikról ne is beszéljünk..
A technika fejlődésével.. - kezdetű mondat nagyképű lenne, de azt mondhatjuk, hogy ma már az újabb telefonokba bele tudják tenni a legjobbat, ami a csövön kifér. Én spec várom azt a telefont már, aminek a lencséje körül van egy menet és rá lehet majd tekerni különböző zoomátfogású fix, akár vario objektíveket és lám, ha egy komolyabb képet akar csinálni valaki, meglesz rá a lehetősége (mondjuk én fotóbuzi vagyok). AMI szintán nem fogja elérni a tükörrefis szintet, de közelíti. A Fujifilmnél melóztam, amikor az egyik 3 megás kamerája eszméletlen jónak számított. Bridge gépről beszélünk. Ma ha megnézi az ember, hogy hogy tömjénezték, hogy mennyire bele lehet nagyítani, mennyire nem zajos, tud ISO 800-at és viszonylag alacsony a krom aberáció, mosolyog egy jót. Mint ahogy tesszük egy nokia láttán, amiben már nem is 640*480-as vga, hanem 1 megás kamera volt! Mekkora szám! Na az volt a nem semmi. Ehhez képest lehet fotózni o2x-szel? ~Simán. Kellenek hozzá jó fényviszonyok és akkor akár mozoghat is a tárgy.Naras, NTFS-t ugyanúgy megosztottam és nem nyitja meg. Sem a szerver saját NTFS vinyóját, sem a külsőm NTFS partícióját..
-
Slovak
tag
Tudok olyat csinálni, hogy lementem a teló jelenlegi állapotát és ha bármi problémám van, akkor a romot felrakom recoveryből és utána a full mentésemet is? Simán elférne a két gigás kártyán És nem kéne egyesével meg többesével szarakodni. A Titanium való erre is?
Mekkora az órajel a Kangban? 1,2 vagy 1?
[ Szerkesztve ]
-
Slovak
tag
válasz gabe96 #17380 üzenetére
Valószínűleg ugyanúgy nem foglalkoznak vele, mint amikor én bevittem a főzött romommal a telcsit, amin a gyári 2.2 helyett asszem miui volt.
Simán rátették a 2.3.4-et, azt se mondták papucs.Megnézték a jótállást, az IMEI számot a telefonon, rádugták a gépre és egyből frissítették, szerintem bele se néztek.
Egy óra alatt kész volt és nem rendőrök vittek el a helyszínről.
Nem biztos, de gyanítom leszarják, hogy független-e vagy sem. -
Slovak
tag
A romomra milyen kernelt tegyek ha overlockot szeretnék?
Valaki konkrétan tud rá valamit? -
Slovak
tag
válasz cjvt3o #17379 üzenetére
Sikerült átmásolnom/törölnöm az állományaimat az NTFS partícióról.
Megformáztam exFAT-re és már látom is a telefonról a tartalmát. mondom mégegyszer, eddig is mutatta a megosztott mappákat és meghajtókat, de nem mutatta a tartalmát. Lehet, hogy lett volna egyszerűbb megoldás, de így a hasznosat összekötöttem a kellemessel és rendberaktam a meghajtómat és látom a telefonról is. -
Slovak
tag
válasz Vizinyenyec #17386 üzenetére
/ jellel nem hozhatok létre mappát. anélkül nem látom a listában, ha megnyitom a beállításokon belül a hangok/csengőhangok menüpontot.
esetleg kell neki egy restart?
[ Szerkesztve ]
-
Slovak
tag
válasz fuzzyka #17387 üzenetére
Az igazsághoz hozzátartozik egy apróság.
A minap valaki azt írta, hogy nem árt megtisztítani a kamerát, ki tudja. Ránéztem a kamerámra és láttam egy normál kis zsírosodást rajta. Törölgettem, de semmi. Hátlap le és direktbe letöröltem a kamerát, majd a hátlapon lévő ablak belső oldalát is. Tiszta lett. Láss csodát, már hajlamosabb voltam azt gondolni, hogy tisztább. (a vicc az, hogy fotózom Ugye munkás a telefon, sokan leveszik-felrakják a hátlapot, könnyű összefogdosni. Egy próbát megér mindenkinek!
Mindjárt csinálok rögzített helyzetből videót és fotót is az akváriumomról. -
Slovak
tag
válasz Vizinyenyec #17386 üzenetére
Kell a restart, csak előbb pofázok és kérdezek, aztán gondolkodom, sorry!
Tökéletes, köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest