- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Mobil flották
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bavid
senior tag
válasz Buko01 #12503 üzenetére
Össze se hasonlítható a 2 telefon egyik okos a másik nem. Ha a sok programra van szükséged egyértelműen az omnia, gpsből ha ingyenes hangos navigációra van szükséged, akkor is omnia. Ha filmeket akarsz nézni, zenét hallgatni és fontos a jó minőség (minden téren anyaghasználattól elkezdve a képernyő minőségéig) akkor aréna. A kapacitív kijelző is aréna mellett szól (én már nem is vagyok képes használni a rezisztívet anyira megszoktam hogy csak "simogatni" kell.
[ Szerkesztve ]
-
Nordic
Közösségépítő
Ez kicsit olyan mint ha megkérdeznéd a 8800GT-s fórumba h milyen VGA-t vegyél, 8800GT-t vagy Ati 3850-et. Persze hogy GT-t
No de komolyan...én sok jót halottam az omniáról, de mégsem bántam meg h arena-t vettem.a zenelejátszója valami eszméletlen, a kezelése őrülten jó(mármint a telefonnak), nekem egyetlen igazi hátránya h zárt op-rendszeres, így javan kívül semmit nem tudsz rátelepíteni. Ezt jobb ha szem előtt tartod.Kell e neked nyilt op-rendszeres telefon, profi gps? ha igen akkor az arena nem a te választásod....
-
sBc
aktív tag
Eddig még nem találtunk/nem készítettek/ IGO szintű navigációs programot Arénára, tehát az Omniát válaszd ha a navigálás legfontosabb és elengedhetetlen.
Ha pedig a könnyű, gyors kezelés, szép forma, gyönyörű kijelző akkor az Aréna a befutó.
Ezzel el is mondtam a két telefon közti különbséget is. + a Windows Mobil bővíthetősége. -
Bavid
senior tag
válasz Buko01 #12509 üzenetére
Ha lenne akkor abban a topikban írogatnánk
dadu7: miért v10b-re cserélted le? tudom ajánlani a v10f-et, az sokkal megbízhatóbb vagy v10p. Ne felejts szoft frissítés után fr-memória rekesz ürítés-fr
Buko01: kedden jön haverom az omniájával, ha addig tudsz várni, írok neked egy összehasonlítást a kettőről, csak írd meg pm-ben hogy mi érdekel (sebesség kijelző színei, recsegés, hangerő stb.)
[ Szerkesztve ]
-
-
sBc
aktív tag
válasz Buko01 #12519 üzenetére
Hülyeség összehasonlítani az Omniát és az Arénát.
Haveromnak Omniá-ja van, tegnap nyomkodtam is. /Én ajánlottam/
Sírtam és nevettem is a használata közben.
A lényeg a Windows Mobil-ban van. /Elöző telefonom is WM-es volt/
Előnye a bővíthetőség. /gpsprogi,flash-es böngésző,office,divx, streaming, stb...
Hátránya a lassúság, nehéz kezelhetőség. /őskövület/ Vannak igaz programok amikkel tuningolható.
Hardveres különbség a kijelző. Kisebb felbontás, nyomkodós nem érintős, karcolódós az Omnián.
Volt egy konvertált jó minőségű videóm Aránára az Omnián szagattot a lejátszás, de az Omnia simán viszi az pc-s filmeket nem kell konvertálni.
Nekem még fontos volt a méret az Omnia már nagy számomra, nem akartam egy tepsit.Elgondokodtató a Samsung Galaxy Spica a Pannonnál
Illetve külön venni egy olcsó GPS-PNA-t.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest